55

kk

преди 13 години

Извинете за техническата грешка!Исках да напиша:Ще инвестират в "Панорамна гледка" ли?

54

анонимен

преди 13 години

абе ти в такава нестабилна държава би ли инвестирал,не го слушай Борисов че били течали инвестиций,текат хора ама за чужбина.

53

Анонимен

преди 13 години

Откакто свят светува инвестицията в имоти е най-сигурната. Егати *** "анализатори".

52

kk

преди 13 години

Естествено,че инвестицията по нашето Черноморие е рискова!Та то не е останала пясъчна ивица!+e inwestirat за "Панорамна гледка" ли?!!Ние българите не искаме да купуваме,та чужденците ще излъжем!

51

qwe

преди 13 години

Официални проучвания показват,че сега в Европа има с 1/3 повече гори отколкото в началото на Втората Световна Война.

50

Анонимен

преди 13 години

Глупости на търкалета. Сега е изгодно да се инвестира в недвижими имоти. Като мине кризата и като влезем в Шенген цената на имотите значително ще скочи.

49

Чужденец

преди 13 години

Природата на България е уникална с това, че навсякъде има найлонови пликчета и пластмасови бутилки защото вие българите много обичате да "разкрасявате" всяко хубаво място с тонове ***.

48

Анонимен

преди 13 години

зключително верен съвет. Не купуваъте от нашите имоти. Цените им са почти толкова високи колкото са в Германия например. Качеството е под всякаква критика. Икономиката ни не е нещо особенно за да стоим много много тук. Нека си го продават на Руснаци и турци имотите, ако има кои да ги купи де :)

47

Анонимен

преди 13 години

Когато чужденец посети България, за първи път, първото което му прави впечатление е полусрутените неизмазани бараки, *** разхвърлян на всякъде като в бунище, черните и грозни подобия на хора, които си мисли че са българи, ямите по пътищата и заобикалящите ги каруци.Вярвай впечатлението е, че си попаднал в страна с ***!Красивата природа не са купчини ***!

46

Чужденец

преди 13 години

Очеизвадно е, че или не си бил в чужбина или си ходил само в Казахстан и Татарстан. В германия има много повече природа, отколкото в българия защото там хората работят и пазят, вместо да "усвояват едни пари" с безогледно строене на хотели и заливане на всяка горичка и полянка с бетон. Що се отнася до Виена, смятам че поне половината българи са ходили в този прекрасен град и знаят, че не си прав.

45

яааа

преди 13 години

Млъкнете бе! Боко ще ви обясни, че това е поръчка на тройната коалиция и е плод на лошия материал и е за "ш**ания" народ.Чувства се и ръката на Алексей.

44

гурбетчия

преди 13 години

Почти навсякъде има природа! Но българите са единствените,които се гордеят с природата си,защото няма с какво друго да се гордеят! Страннико,ти случайно не си ли видял в Германия пустиня с камили ?! Ей,света ще свърши,ненормалните няма да свършат!

43

Анонимен

преди 13 години

изцапал си се отдзад бе ***

42

Калин

преди 13 години

къде няма зеленина в Германия ли.. ? хаха, в Германия териториите са урбанизирани устойчиво и в порядък .. особенно тези в метрополиите ... тук дали е така.. пушилка , панелка .. прахоляк и сбърканяци .. очукани фасади и сгради . панели пропукани, цели квартали без канали !! А дали е така в Германия?Паркове и зеленина ..има в Немско ..та служат за модел!!а у болшевистан са за пример как не трябва да се прави!!

41

el turko

преди 13 години

WEE TO bULHARIA! DOBRE DO6LI V bULHARIYA! v bULHARIYA IDVAT BEDNITE ANGLEZI? BEDNITE EVROPEYCI. TYA E ZEMEN RAY.

40

Анонимен

преди 13 години

6+++++!

39

се

преди 13 години

България е тотално ограбена и напълно разрушена страна разбира се че природата ни е много много красива но политиците ни са алчни некадърници.

38

Калин

преди 13 години

инвестирайте в селски туризъм и органично земеделие, потегне ти си къщите по селата .. комунистическите панели да останат за комунистите.. да се оправят, плъховете!!а казах ли да не посещавате бг черноморието.. във водата нечистотии, храната с изтекъл срок.. бламирайте мутрите да си търсят клиенти от Чукотка !!

37

до 34

преди 13 години

до 34"В Германия няма природа, във Виена колкото и хубава да ви се струва няма зеленина в централна част."Абе хубаво че има България много дръвета и зеленила, ама бато от дърво хляб не се прави. На хората му трябва висока заплата и достоен живот а не дръвета.Ти си едно дърво неделкано

36

Васко

преди 13 години

Абе навсякъде е еднакво. И тия от "уважавания" вестник файнешъл таймс са като всички други - ***. Статията звучи като "леко" поръчкова. Това е все едно да видиш реклама от сорта "ариел изпира по-добре от бонукс" по телевизията. Но няма кой да ги осъди защото са велики. Къде бяха "великите" анализатори когато се завихряше кризата , да ни светнат какво трябва и какво не? Ми как къде - създаваха кризата. Аман от "майстори" на анализа. Същите викака преди 3 години - купувайте в България.