225

Анонимен

преди 13 години

Сега ревете, а га ядохте кифтетата при вашите червени *** не ревете ;)Мълчахте кат п.....и га Р5 пика в шадраваните и си пи кафето с мафията, мълчахте кат пу...ки га Гоце ходеше на лоB, докато горяха 11 човека, мълчахте като партизани на разпит га Овчарa подписваше за газа, мълчахте си и като Станишев си даде *** на Доган, а Царя му го налапа... Мълчахте нали бе мушмуроци червени :)А сега как лаете :)))

224

Васо

преди 13 години

Аз пък не мога да разбера защо из форумите е пълно с анонимни. Нали е уж свобода и демокрация. Преди 20г реших да правя секция на Подкрепа. Е събрахме се 50 човека. Като им казах, че ще проведем учредяването, ще направим протокол с подписи на членовете и на следващия ден ще го внеса в деловодството , останахме половината. Баси нацията.

223

cons

преди 13 години

Меги на колко си години

222

БЪЛГАИН

преди 13 години

За мен, Костов казва това, което го мисля и което искам да чуя от лидер (и още по-добре от Командир!) Хубаво е да си заслужил прозвището Командир, нали? А съвсем друго е да си заслужил да си Гоце, или Виктор(Петър Стоянов), или Сава, или Картончик и т.н. Или Хамстер(СЪСЕЛ) напр. ) 0свен това партиите си остават партии и когато управляват и когато са в опозиция. С върхове и спадове. Така е навсякъде. Идеите, които произвеждат Костов и ДСБ за България са ми по душа. И в управление и в опозиция. Не съм член на ДСБ, но те са ми нужни! Освен това, имам и право на личен избор и преценка, нали? Затова не разбирам с какво ви пречим.

221

МЕГИ

преди 13 години

Като се разрових да видя кои са тия дето толкова ненавиждат този човек Костов, ми просветна. ДС и КГБ мразят Костов; Президента мрази Костов; Комунистите мразят Костов; За Доган Костов е Врагът; Царя измами Костов; Волен съска срещу Костов; Янето лае срещу Костов; Кошлуков мрази Костов; Явор Дачков храчи по Костов; Стефан Гамизов лае по Костов; Мафията ръмжи срещу Костов; Ченгетата слагат капани на Костов; Пресата на Тошо хули Костов; Телевизиите очернят Костов; Божидар Димитров мрази Костов; Баба ми не обича Костов; Дядо ти фъфли срещу Костов; Питах един ***, и той мрази Костов... И Бойко не харесва Костов... Всички по-горе, мразят Костов...? До сега обаче, не ми се е случвало да срещна човек, който да мрази Костов, и той да не се окаже мутра, комунист, ченге или изкуфял ***.

220

Анонимен

преди 13 години

"По-леко майна, инфаркта ти е на челото ! "Вие гейовете по-полека с обидите към нормалните хора. Това че Костов ви подкрепи парада нищо не значи. Той няма да е в следващият парламент, а вие пак ще се пробвате на парад да отидете ... и тогава като с вашите нежни половинки в Белград ще стане!

219

Beatriche

преди 13 години

Не се коси толкова за Костов, глей ся кви убавци те оправят, бицепси, стойки, чалъми, пинизи, ум да ти зайде.Все бивши ***,като теб и по-спокойно червеното знаме развявай...По-леко майна, инфаркта ти е на челото !

218

ДИМИТРОВА

преди 13 години

До 218.Мозъка ми е добре оросен затова не обиждам никого,а само коментирамистини,но такива като Вас явно имат нужда от лекар.Колкото до др.Димитрова също не можете да ме обидите,но др.повече отива на Вас и Вашия Костов,а и знам колко тежи багажа в бандитската му глава.

217

avramov

преди 13 години

davai komandirino,gazi,mackai i kam sledvastite dupeta premini..abe umnik si ti g-n kostov..bravo..samo za prezident si ti,samo ce umnata.osnovniat problem sa dps i bsp-ako gi premahnes,g-n kostov,imeto vi ste bude napisano sas zlatni bukvi v istoriata na demokraticna bulgaria..derzaite g-n kostov..

216

Beatriche

преди 13 години

Костов е на висота която никой друг политик в България не може да постигне!Както винаги - прям, точен, засягащ основни, актуални, националнозначими проблеми!!! За това другарите неистово го мразят и изпадат в потрес, само като чуят името му!

215

до др. Димитрова

преди 13 години

Явно поради обилното оросяване на някои други твои органи, има недостатъчен приток на кръв в мозъка ти, затова и се стига до недостиг на кислород, та от там се ражда злобата ти и завистта,към всеки,който успее с ума си и кадърността си,да се възвиси над останалата посредственост

214

Анонимен

преди 13 години

212 Хасане ти стой отзад на БСП, за другите двойки не се безпокой и ти писах, като много знаеш бегай у Туркие и там давай акъл, остави на нас от ГЕРБ дето разбираме да оправим нещата..... нали?

213

ДИМИТРОВА

преди 13 години

Абе г-н Костов ти ли си тоя който имаш право да правиш такива коментари?Ти лиси чистият като монета?Много бързо си забравил какво извърши когато беше на власт и ако беше чист и сега щеше да бъдеш в управлението.Не се обръщам на Ви защото не заслужаваш.

212

Анонимен

преди 13 години

Те хората ги знаят тези неща. Ама и други неща знаят дето ти си ги пропуснал. Та и за това Костов се гърчи да хване 4%. Ама тоя път, след като участва в коалицията на мутрите ... пътник е и той заедно с Борисов.

211

Анонимен

преди 13 години

Че кой ме е обидил! Удоволствието обида ли е бе ***:) Я малко се информирай за човешките чувства и усещания:) Трябва да свиквате, че хората които имат търговски вид и интелектуален потенциал винаги ще са над вас:)Такива като теб,които са лишени от тези неща ще си стоят в бунището,където им е мястото:))

210

До 209

преди 13 години

Извинявай.Не исках да обидя такова нежно и умно същество.Все пак ,като европеец, ще покажа необходимото разбиране и ще декларирам публично,че нямам никакви намерения, по какъвто и да е начин да обидя или нараня нежен мъж.Нали все пак ,това с нежните мъже, сега е модерно и ако такива като теб не работеха като чистачи в Президенството,щеше да е ЖЕСТОКА ДИСКРИМИНАЦИЯ!!!!!!!!!!!

209

Анонимен

преди 13 години

Абе странни двойки са се оформили: Костов-Димитров,Борисов-Цветанов:)))))))))))))Жени защо няма:)))))))))))))

208

Анонимен

преди 13 години

хаха!Това задебелия *** го чета втори път през пост:) Хора дайте възможност на единствения платен писач от ГЕРБ да си вземе въздух.Вече съвсем се обърка! Мина само на копи-пейст! Ще му отрежат надницата! Кой ще храни семейството му! Пък и контейнерите вече са заети!

207

дидо

преди 13 години

този умник Костов-е егати наглият тип, вижда че е прочетен вестник и продължава да дава съвети, кажи си Иване, кажи си и за фондацията на Ленчето, кажи си за РМД за г-нчовците 10процента, а твойте колко са ?яхнал хорското недоволство през 1997г и сега си фантазира но едва ли в следващият парламент ще се класираш

206

Анонимен

преди 13 години

Да! Аз съм! Чистача на президенствотто! Назначиха ме с връзки,които ти нямаш:)))Връзвам нежно обувките на всички и имам дебели задни части, но за съжаление повече акъл от теб:) Е! Господ едно ми взел, но друго ми дал:))))))))А простоците за пари станахме двама! Не мислех, че ще си толкова откровен! Имах известни подозрения, но ти ги разсей........:)))