148

Адаптация

преди 13 години

Абе малко ли ви бяха лудите до сега в управленията?

147

Анонимен

преди 13 години

НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ ***, Ч Е НА НАС НИ ТРЯБВА ЕДИН ЛУД З А Д А НИ ОПРАВИ - СИДЕРОВ -ПРЕЗИДЕНТ

146

Анонимен

преди 13 години

За чиста и свята република !- без турция в ес

145

гран дbo сервитbоар

преди 13 години

Сидеряците са много зле във всяко едно отношение, но това не им е от днес. С тези свои спазми те най-много приличат на майката си първородна - БКП. Гледат се вили от хеликоптери, а атака гледа в паничката на турците. Ех, гиди мискини, уж антикомунисти. Дайте да ви видим смелостта относно вътрешните проблеми на Европа, част от които са и българските такива. Но нали и вие, сидерчета бяхте против влизането на България в ЕС, както и много други бивши ченгета и ***.

144

ДПС+БСП=Първанов

преди 13 години

Безбожници и предатели на Рода Български.

143

Maraba

преди 13 години

Бе и аз искам Сидеров да се скрие в дупката си,ама няма да стане.НИТО ЛЕВ ЗА ПОДОБЕН ПРОСТАШКИ РЕФЕРЕНДУМ!Дреме ми за Турция,че да плащат от данъците ми за нейните проблеми.

142

гран сервитbоар

преди 13 години

Тези от атака съвсем са си объркали функциите и са се взели на сериозно. Въпросът на националистите е Съгласни ли сте Република Турция да се присъедини като държава членка към Европейския съюз?. Към този въпрос, за спестяване на средства можеше да се добави и въпросът: "Искате ли да си вземем западните покрайнини от сърбите?". Смятам, че за тези няма как да не бъде нескромно да си присъединят и искания към индийците и други техни предтечи от кастата на ордboврите.

141

Анонимен

преди 13 години

Турция ще влезе в ЕС, рано или късно. Който не го вижда- значи просто не мисли в перспектива!

140

Леле

преди 13 години

Тъй ще се оправи тази държава! Едни дават собствени пари да открият университети, Боко ще даде държавни да ги закрие:))))))))))) А множеството доволно ще мучи, защото отдавна е минало на нечленоразделна реч:))))))))))))))

139

дани

преди 13 години

Тези в Парламента ни имат за големи ***.Нищо не зависи от НАС и от ТЯХ за членството на Турция.

138

Тц!

преди 13 години

Референдум?-Да! Когато затворят главите за Турция! Народът няма да плаща референдуми за капризите на всеки луд!...

137

Тц...

преди 13 години

Референдум? - Да!!! Когато се затворят главите за Турция! Ако се затворят?! Тоя народ няма да плаща референдуми за капризите на всеки луд!!!

136

Контра - Атака

преди 13 години

Не от нас зависи приемането на Турция в ЕС. Защото засега твърдо против са Франция и Австрия. Освен това досега, Турция не е затворила НИТО ЕДНА ГЛАВА, от преговорите. Така че, има още много вода да изтече. Сега пред нас има един спешен въпрос за решаване. А именно той трябва да бъде подложен на Реферндум. Ето какво предлагам аз :"Съгласни ли сте да продължите да хрантутите с помощи и детски тези, които ги мързи да работят ?"- Не съм съгласен .... (подпис)- Съгласен съм ..... (подпис)

135

Леле

преди 13 години

Никакъв референдум! Турция в ЕС! Тъй рече Боко!

134

Контра - Атака

преди 13 години

Маймуниииии анти-български ...Докато ВМРО събираше подписи за референдум Сидер и Атака си мълчаха, и не взеха никакво участие ...Сега когато ВМРО дава назад, Атака пък дава напред !!!Разбирате ли играта - никога заедно в крак, за да не се увенчае с успех нито едно български делоМаймунииии, ченгенца анти-български, омръзнаха ми номерата ви

133

Наблюдаващ

преди 13 години

По-добре за България или за потурките ти?

132

Анонимен

преди 13 години

golqm nomerdjiq e tozi ***

131

Анонимен

преди 13 години

ДА НА ТУРЦИЯ В ЕС.

130

TR

преди 13 години

tozi *** nqma li da se skrie ve4e nqkade vav ciganskata mahalat..AMAN OT PREDATELI!

129

АЛА-БАЛА

преди 13 години

НАПРАВИХМЕ ЛИ РЕФЕРЕНДУМ ЗА ЕС И НАТО???А БОЛЕН СИДЕРОВ Е ПОСТКОМУНИСТИЧЕСКИ ЗАПЪРТЪК!!!