60

до 48

преди 13 години

абе момче,какви са тея глупости дето си ги писал ?древни македонци - те такова понятие не съществува,макетата са си българи - виж картата на България от едно времедревни прабългари - какви прабългари ? и такова понятие нямапри великото преселение на народите виж кои племена са се населили по нашите земичувал ли си за хуни,готи,келти,сармати,славяни ?прабългарите са хуно-българи - турци,идват от тюрко-алтайската теория и не са никакви българи като цяло,а по-скоро са се писали на българи

59

Кан Крум

преди 13 години

Доган е за затвора,както и цялото ръководство на ДПС.

58

Анонимен

преди 13 години

според мен Караибрахим е неграмотен *** !пише простотии !

57

Кан Крум

преди 13 години

Айде *** и се пообразовай малко.Доказано е ,че корените на езика които днес се използват в съвременния български език,са на древните българи.Ама на вас тъпите турци нищо човешки не може да се обясни.

56

Анти Кара И

преди 13 години

Я вземи се скрий бре *** Кара Ибрахим, че на всички дотегна с мъдростите които ръсиш

55

за караибрахим

преди 13 години

наричаш другите *** и е така, но продължаваш да пишеш прабългари - няма пра -драги - има само българи и си свери информацията - неточна е !!!!!!!!!!!!!! дучата в учебниците от 1981 е сменена само на българи !!!!!!

54

sdf

преди 13 години

dreme mi na kura koga 6tql da se pensionira, samo za towa si mislq po cql den

53

Кара Ибрахим

преди 13 години

Генетиката не е история, където божидардимитровци да разточват кръчмарска логика за вътрешна консумация.Така изследванията на скелетите, извършвани от антрополозите, ясно показват, че в границите на България абсолютно доминират европейските расови типове (особено средиземноморският), докато монголоидните черти се намират главно сред тюркското население в Североизточна България (мястото, където някога са се населили българите на Аспарух). Към същото насочват и езиковите данни. Докато в съвременния български език има две или малко повече думи от прабългарския, в унгарския те са над 300. Т. е. унгарците имат 150 пъти повече езиково наследство от прабългарите, отколкото съвременните българи.Защото последните наистина нямат нищо общо с прабългарите. Само са им присвоили името. Българската нация и съзнание сред славоезичното население в източната част на Балканския полуостров са резултат от процеси, протичащи през последните два-три века и нямат нищо общо с оригиналните българи, чийто наследници се намират днес сред турското население на Североизточна България и сред прогонените от България турци в Турция.Обсадени от все по-големия брой данни от различни науки, самотно и жалко се инатят историците тип Божидар Димитров, но и тяхната конска опашка изглежда все по-проскубана и клюмнала.И казаното дотук не е с цел да бъде обиден или унизен някого. Науката окончателно утвърди, че съвременните българи са едва вчерашно явление и че средновековните български държави не са техни.

52

Кан Крум

преди 13 години

Пише се НИКУЛДЕН,а не Никул ден.

51

Tina

преди 13 години

Кара Ибрахиме, вместо да се заяждаш вземи проследи изваждането на чилийските миньори да видиш какво означава човещина, подкрепа, приятелство, задружност, как хората могат да се обединят в мисълта за живота и доброто на другите.Може това да ти помогне малко...

50

аватар

преди 13 години

Сефер,Никул ден идва ако незнаеш да ти кажа ..................

49

Кан Крум

преди 13 години

А ти какъв си?

48

Анонимен

преди 13 години

Доган отдавна се пенсионира в Диарбекир.Само тъпите му избиратели останаха като н***срани,той си хвана летящата чиния,взе куфарите с парите и да го няма.

47

Кара Ибрахим

преди 13 години

Швейцарският институт по генетика Игенеа би могъл да нанесе доста голям удар на всички, които до вчера се кълняха в чистотата на нациите, към които принадлежат.Така жителите на България, дължат половината от генетичния си профил (без един процент) на траките, по 15 процента на славяните и елините, на древните македонци 11 и на финикийците 8 процента.И нито един процент на прабългарите.

46

до Караибрахим

преди 13 години

термин ПРАБЪЛГАРИ е отменен отпреди 30 години, турците имат арбаски произход, а тюркски не е турски , така че нямаме нищо общо с читаците миризливи и не вменявайте такива грешни тълкувания!!!

45

тя

преди 13 години

Толкова е нагъл,нахален и самоуверен! Самоуверен в това,че е богопомазан и никога на него и на Доган не може да се случи нищо лошо.А защо тогава 10 бодигарда пазят сокола? Ако е толкова чист и невинен ,нека Доган излезе сам на улицата ,или да отиде всред избирателите си.Нека се порадва на народната любов отблизо.Да,ама не му стискаааа...

44

Кара Ибрахим

преди 13 години

Изтъкнатият български историк Страшимир Димитров: "Скъпи мои земляци...Аз последователно съм изтъквал, че не можем да смятаме тюркоезичното българско население за анадолски пришълци, за чуждо тяло у нас. В своята маса те са коренно българско население. Обяснявал съм, че българската народност още през средновековието се състои от два етнически компонента. Първият е на хуноезичните/тюркоезични/ българи /или прабългари, както обикновено ги наричаме/, които дават името на държавата ни и на народността ни. В тази народност се вливат през ХI-ХIV в. и установили се у нас части от племената на узи, печенеги и кумани, чиито езици са много близки до езика на българите, което улеснило бързото им побългаряване и включване в състава на българската народност.Обяснявал съм,че тези българи никога не са били изцяло славянизирани, а си остават през цялото средновековие съществена хуноезична /тюркоизечна/ съставка на българската народност. Поради това всеки знае,че днешните Делиормански турци са потомците на прабългарите...Османското нашествие заварва българската народност не само като славяноезична, но и със значителна хуноезична /тюркоезична/ част, обитаваща предимно източните предели на българската етническа територия.Именно,тези тюркоезични основатели на България са днешните български турци." /Димитров, Стр., Тюркоезичието, стереотипите на мислене и националното помирение, Раб. дело, бр. 7 от 01. 08. 1990 г./.М. Дринов писа по повод тюркобългарите: "Ние приемаме Шафариковото мнение, че /българите/ са от тюркско потекло. При това ние бързаме да забележим, че нас твърде малко ни занимава потеклото на тези българи, защото този си няма мястото в историята на нашия народ, който не е техен потомък и няма нищо общо с тях, освен името, което случайно прие от тях." /М. Дринов, Съчинения, т. I, 1909,

43

ШШШ

преди 13 години

ТОЙ ВЕЧЕ Е В ПЕНСИЯ .

42

бял човек

преди 13 години

човек , който пише кокал и други подобни няма право да се нарича Българин и не е , а е обикновено животно без морал и без ценности - слагането на плюс и минус е с обосновка, а когато е от простотия няма стойност !каква ви е разликата с *** и турците, ако пишете просташки !?

41

Кара Ибрахим

преди 13 години

Защото са простаци и ***.