30

Малко Магазинче

преди 13 години

Има клиента `винаги право` - ама друг път !!! Тези клиенти, дето винаги са с право, по всички дебели книги пише, че трябва да направиш всичко възможно да ги пратиш при конкурентите си !!! Моето време струва пари. Нямам време и нерви да се занимавам с тези `с вечното право`.

29

Абе май ..

преди 13 години

Още има луди `клиенти` за отстрелване. Влиза, няма два лева в джоба, но ей така, да си загуби малко време, на топличко, но чистичко ... хайде, хайде. Знаем за какво става дума.

28

до 26

преди 13 години

Ами като работиш с Чужбина (където и да е това) влез в Чужбинския форум и им пиши как се прави бизнес, не тука да ми се правиш на разбирач, супер-специалист. Влез и напиши - Аз съм от България и съм супер бизнесмен , да ти се посмеят всички ..

27

До търговците

преди 13 години

Всеки от вас да вземе по един пищов и ако още са му останали клиенти - да ги опука до един. Накрая ще си продавате един на друг и всичко ще е ок.

26

Анонимен

преди 13 години

Премахнат поради нарушение на правилата на сайта

25

продавач

преди 13 години

Като има на други места с 3 години гаранция купи си от там.Да ама не казваш че по другите фирми е по скъпо и затова натискаш човека да ти го даде с гаранция ама на по ниската цена.Че той да не е луд.И аз да бях и аз щях да те подгоня с калашника.

24

до 24

преди 13 години

Бизнеса го смених отдавна,видях че с такива хора нищо не става.Търговия се прави когато има качествени клиенти,с *** пари не се правят.И друго ще ти кажа - гледам че вече магазините стоят празни,май и хора няма вече в България.Каква е тази пазарна икономика без пазар ?Смешна държава!Стой си тука в *** и си търси ниските цени по сергиите,аз работя само с чужбина вече.

23

бай Иван

преди 13 години

клиента винаги има право

22

до 21

преди 13 години

А продавачите не знаят как да спечелят клиента. Имате по 2 маси за джапанки на пазара и се мислите за бизнесмени, в същото време цените ви са луди а искате да печелите. Като не ти харесва, смени си занаята, никой не те кара на сила да си продавач. Можеш да станеш ринач на *** на село - примерно.

21

do'21

преди 13 години

Ako ne si bil na sergiq za zelen4uci puk na... ne kupuvali . mi vadi pi6tova i strelqi we , ei aman ot smaxnat narod ei !

20

Кико

преди 13 години

Българинът няма културата за клиент!

19

Анонимен

преди 13 години

Аз като дългогодишен търговец съм видял много *** от страна на клиенти - идват и само създават проблеми,дори нямат пари. Лудите,които обикалят няма да ги броя - всеки ден редовно по двама-трима.Клиентите са много лош материал у нас.

18

нна

преди 13 години

А с кво е стрелял? Воден пистолет?

17

Аз

преди 13 години

Това беше за нищото 9

16

Аз

преди 13 години

Бюрмаджийчето, нали ти казах преди 3 часа да идеш при шиптъра - комшията ти, да те убоде 2-3 пъти с кожената инжекция, щото трябва да свиквате вече.

15

Amenhotep

преди 13 години

Треперете мутри, вече компютърджиите са вооръжени и са като на CS!

14

Теле-патка

преди 13 години

Кажи коя е фирмата?

13

Веселина

преди 13 години

Не знаете ли препоръката на Асоциацията на клиентите? Тя гласи: "Искаш ли усмивки, пазарувай с автомат!" :-)

12

Анонимен

преди 13 години

АМИ РИСКОВ ЗАНАЯТ - КАКВО ДА ПРАВИШ!!!:)

11

ръца-пръца

преди 13 години

Абе на вас ви се струва смешно, ама днес ми идваше да убия точно един такъв продавач на PC компоненти. Продава един хард и аз му се обаждам да го питам подробности, защото написал само, че е 500Gb. Та звъня му аз и го питам на колко е години харда , а той: "Е ти ся кво, написал съм работещ, значи всичко му е наред". Е хубуу, викам аз, ама все пак съм купувач и ме интересува това. "Е на колко....ми на една година". След малко пак му звъня, защото проверих в интернет и се оказа, че точно неговият модел хард го продават навсякъде с 3 години гаранция. Само като му звъннах втори път и го питах за гаранция, този *** ми се обиди кръвно. "Абе няма гаранция, щом не съм написал че има, значи няма, не е ли очевидно" - ми вика. Ми не е, казвам му аз, ако беше нямаше да ти звъня. Ами как така няма, викам му аз, като е на една година, пък навсякъде върви с 3 години гар. "Ама чакай малко сега, ти ще го купуваш ли или ще ми губиш времето" - ми вика "търговеца". Айде сега ми кажете, как да не го убиеш тоя *** *** с кеф?