188

до 245 - СС

преди 13 години

Според теб по-малкото зло е да крадеш???Скала: труд - безработие - крадене.Избрах ги за да мислят и за да се трудят.Нито мислят, нито се трудят.

187

za 244

преди 13 години

Vseki triabva sam da se hrani, bez zna4enie koi e na vlast................dyrjavata majka si otide predi 20 godini............

186

Анонимен

преди 13 години

е стига де, станишеф първо ни плашеше с лятото, после с есента, сега с зимата.. сигурно следва пролетта... Спри си нета като си толкова на зор и ще икономисаш едни 20-25 кинта. Ама до тогава, не ми разправяй, че нямаш пари.

185

Анонимен

преди 13 години

Ами тото, то е защото здравеопазването се разкапа, престъпността и безработицата са на високи нива, а в същото време се дават последните пари от резерва на свои хора - строели магистрали. Та затова е реването, а не че правиме фасони.

184

236

преди 13 години

Не оправдавам нищо, просто ако имам право на избор, избирам по-малкото зло!

183

Зима

преди 13 години

Освен информираност има нужда и от още нещо ... реално желание и интелект.Година и три месеца гледам някакъв невъобразим цирк с нулев крае резултат.Истината е, че четири магистрали няма да нахранят 7, 5 млн. българи.И положението става все по-лошо.

182

тото

преди 13 години

До тук съм разбрал, че ако се правят магистрали, се реве за здравеопазване. Ако се оправя здравеопазване, се реве за престъпноста. Ако се работи по престъпноста, се реве за безработицата.. Абе няма угодия на никого. Снощи комшийката се оплаква, че едва събирала парите за входа и че полицията трябвало да се намеси, за да вземе парите за асансьора... Всеки с проблемите си... Хайде съвземете се и всеки да си гледа работата, а?!?

181

Съдебна Система

преди 13 години

до 235 и 236: Дали да разбирам, че оправдаваш кражбите на българските политици пред "безработието" им?Излиза, че от кражбите им има полза за такива като теб, а от безработието им - не.С този начин на мислене стигнахме до Абсурдистан.

180

Анонимен

преди 13 години

Допълнение, ако може... Ако не знаете как да стане по добре, изобщо не е обаждайте ако може....Реално! Щото до сега бяхме "информирани"...

179

до 231

преди 13 години

ми аз като знам какви висшисти съществуват - "Висше по телекомуникаций" (телекомуникации не се пише с "й") и аз смятам, че положението е тежко.Така, че преди да се правиш на много начетен, по-добре се погледни колко си неграмотен... *** смотан!

178

Реалноста

преди 13 години

Явно е, че Борисов и ГЕРБ не се справят със ситуацията въобще.Ако искате да вегетирате си ги отглеждайте още 3 години с магистралите им. Ако не, друга партия и този път медиите да се погрижат за адекватно информиране на обществото за реалната ситуация.Тази информираност касае добрият живот на всички ни. Реално.

177

Анонимен

преди 13 години

Предпочитам да крадат и да строят нещо за хората, отколкото да крадат и да не правят нищо

176

Анонимен

преди 13 години

"От къде ще ви дойдат парите? От магистралите ли?"Точно така. Пътищата са артериите на икономиката. Като се построят магистралите, ще почнат по тях да щъкат пари и капитали, икономиката ще живне и безработицата ще намалее! Толкова е просто ...

175

Анонимен

преди 13 години

Ами на кого да се облегнем, на станишеф ли? Който казва "и аз не знам как да е, ама и така не е"?

174

NEXT

преди 13 години

Вие да не сте сляпи и глухи.Как може държавната политика на ГЕРБ да е в дострояването на четири магистрали, поради липса на реален бизнес интелект, осмислен политически подход и всички вие да очаквате подобрение на живота си в близките 3 години? От къде ще ви дойдат парите? От магистралите ли?

173

тото

преди 13 години

това се нарича Пазар на Труда. След като знам какви "вишисти" работят около мен, изобщо не ми говори за такива. А и въпроса с гарантираната работа е зарязан още с отхвърлянето на плановата икономика/ така да се каже, петилетката за четири години/. След като са интелигентни, следва да се нагаждат към моментното търсене! И барман съм работил, и ланаджия, и изкопни работи, ама без работа не съм седял, нищо, че имам Висше по телекомуникаций. И сега в момента работя това, което ми харесва!

172

HOME до 227

преди 13 години

"Стига да е в полза роду." Предполагам под това разбираш "родата" на Борисов.

171

anonimen

преди 13 години

северна българия не ни трябва магистрали

170

до 225 - Реалноста

преди 13 години

Знаеш ли колко интелигентни хора с висше образование са безработни в момента?И те ли да се преквалифицират в асфалтаджии? А да не искаш жените да подкарат валяци. Защо ли си мислех, че комунизмът е приключил.ГЕРБ нямат управленски капацитет и проблемите ще се задълбочат.

169

Анонимен

преди 13 години

"Той и няма къде да ги закрие вече освен в здравният сектор, където не са правени никакви щатни съкращения до момента. "Не забравяй образователната сфера, полицията, администрацията ...Бойко е голяма работа. Ако поиска не 150, а 300000 ще съкрати. Стига да е в полза роду. А се пребори, намери пари и не съкрати кой знае колко. А пък съкратените ще си намерят работа някъде другаде. Ще им е тежко в началото, но после като се закрепят на нови места в частният сектор ще видят, че за добро е било.