29

Илиян

преди 13 години

за запада не знам, но при нас положението ще се влоши! Нарастващо *** население, разхайтени и затъпяващи тинейджъри, слабо здравеопазване и образование..... общо взето всеки да изкара лесни пари или да крадне нещо, вместо да търси устойчиво развитие

28

ариец

преди 13 години

Напълно подкрепям пост15 , в Сърбия е сивота и соц. реализъм .Няма ново обществено стрителство , освен 2-3 бензиностанции на Лукойл. Нови Београд с остъклените прозорци прилича на кв.Мошино в Перник , магазините не добре заредени.Лъха на нещо провинциално. Тоалетните са точно такива като от инсталациата на Черни. Вярно ,че всичката земя се обработва ,но на дребно с малка техника. Няма и толкова дупки по пътищата ,но и те ще се появят като няма да има пари за пълнене . Това ние вече го играхме.

27

???

преди 13 години

Nomer 25, 1.1, ти на кой свят живееш та питаш за синдикати в България?!

26

Анонимен

преди 13 години

Направете сравнение с цените на цигарите кутия Вайсрой в Сърбия струват 1,60лв а в България колко е и защо българина пуши контрабанда

25

...

преди 13 години

Гледах сутринта интервюто. Колкото и да ми е неприятен Тренчев каза много истини за "българския бизнес". Лошо, но е факт, че 90% от т.нар фирмаджии (собственици и управители) си нямат и идея как се ръководи бизнес, как се прогнозира, ценообразува и пр. Но... това е матряла. Не може, когато бизнесът върви, оборотите растат да не заделиш и 1 лев резерв и като намалеят приходите да ревеш, че няма пари, щото си опукал всичко. Хубава работа, ама...

24

СТРАНДЖАТА

преди 13 години

Не се прехласвайте по тия ***, това е средна заплата - нашата е 636 лева...

23

1.1

преди 13 години

нямате ли синдикати ? в западните страни синдикатите се явяват в съд, уреждат всичко и пращат писма, какво и как е уредено. на запад всичко минава през съда. това е истината!

22

мед.сестрата

преди 13 години

310 евро =606.3073 лева....Е, аз работя по 12 часа в операционна зала, а имам заплата 210 лева....

21

Анонимен

преди 13 години

17 ! Зона на стабилност, за което пишеш, означава поне среден стандарт на живот. Не се казва заплата, а стандарт на живот.България не може да напредне от пречки, има хора у нас, които държат страната като бик за рога.

20

Име

преди 13 години

Да, минавали сме през Сърбия скоро, нищо не е от соц. строя, има магистрала открай до край и то е чиста и с озеленяване и храстите са подрязани и няма ***, минете през Сърбия и после влезте в европейска България - няма храсти, няма маркировка ... Белград верно е малко опърпан, но поне блоковете са еднакви целите, а не като при нас на кръпки, не блокове, някакви черги.

19

Анонимен

преди 13 години

Вие не измряхте ли бе?

18

gtf

преди 13 години

точно така си е ...с малки изключенияама кво да искаме - бизнеса е на червените крадци и техните потомци. Крайно ограничени умствено (по наследство)

17

Неизвестен

преди 13 години

Абсолютно вярно!!!! Неизяснен остава въпроса, как с ниски заплати ще се постигне тази зона на стабилност, но със сигурност "умните" глави имат нужния отговор.

16

КОНВОЯ

преди 13 години

ШИ*АН ни е народът, защото не си търси правата, а седи да го мачкат. Така е, сърбите може още да са в соц. строй, корупция и какво ли не, но когато се наложи са единни. Сами видяхте как се организират, за да смачкат най-голямото постижения на запада - ***.. Когато и ние сме единни и организирани, тогава ще успеем да се справим! ЗАЕДНО! Не някакъв като номер 2 да ми говори за какво ще рева.. Ако искате комунизъм, съмнявам се, преориентирайте се към Китай, Сев.Корея и си живейте живота та

15

Анонимен

преди 13 години

За нас е много по-важно да сме зона на стабилност, фактор на Балканите и надежден партньор отколкото някви заплати. Ъм пък!

14

работещ

преди 13 години

Сега, засега, ще турим метлата да плаче за социализЪма, а за неговите любители като гордия "Комунист", ще препоръчаме дядо Хитлер или чичко Пиночет и "окончателно решение".

13

Анонимен

преди 13 години

Стига бе, наистина е малко по-висока от тук. Но минавали ли сте скоро през Сърбия?! Там е все едно си в соц. строя още. Всичко е сиво и гъмжи от корупция. Ако скоро не се присъединят към ЕС ще си останат в сталинското време!

12

Gonzo

преди 13 години

Според лидера на Подкрепа", работодателите нямат право да искат да не се пипат осигуровките. По думите му, те се мръщят на 200% печалба, не инвестират в технология и развитие на бизнеса си, а в "бентлита и силиконки". Тренчев заяви, че бизнесът не е в състояние да се възползва от благоприятната данъчна среда у нас.Браво на Тренчев само така.

11

Анонимен

преди 13 години

Тия във война бяха, после югоембарго, после пак война...и пак имат по-висока средна заплата от нас. А ние се развиваме ОФЦЕшно вече 20 г. и сме на последно място на балканите, включително и крайните македонски квартали.

10

КАРНОБАТ

преди 13 години

НУЖНО ЛИ Е ДА ПОВТАРЯМ СЛОЖНА ТЕРМИНОЛОГИЯ ОТ ИЗКУСТВЕНАТА НАЛОЖЕНАТА КРИЗА В ЦЯЛ СВЯТ ОТ САЩ,А КАКВО ДА КАЖА КАТО НИЕ СМЕ ВСЕ В КРИЗА ,ЗА КАКВОТО И ДА Е!