74

МУХАТА ЦЕЦЕ

преди 13 години

ЦЕЦЕТО Е КЛАСНАТА.

73

dedo

преди 13 години

Двете дами на снимката си приличат много! Има някаква кръвна връзка между двете! :)

72

1926

преди 13 години

Много червена *** има в този форум, лъха ми на нафталин :)

71

Анонимен

преди 13 години

Само Валери Симеонов и Валентин Касабов!

70

Анонимен

преди 13 години

В турската партийка на Болен останаха само една шепа негови роднини - жена му Капка, тъста му дъртия Ибришимов, доведения му син Димитър Стоянов, кръщелника му Чуколов (той пък кръстил детето си Волен) и оня мафиот Бинев, дето дава мангизите. Други при Болен няма.

69

националист

преди 13 години

На следващите избори селският хитрец и придворен шут Болен Лидеров няма да вземе нищо, колкото и да съжаляват турските мекерета, чието поставено лице е той. Атака и ДСП са в братски съюз. Затова и Болен изпрати депутатката си Кпка (с две гънки на мозъка - вероятно от удар) в Истамбул да прави метани на Ердоган. До другите избори ще има нова силна патриотична партия.

68

Анонимен

преди 13 години

TURCITE KATO VLQZAT V EC, PARVO 6TE NAEBAT BOLEN4ETO :)))

67

XXXXX

преди 13 години

S IZKAZVANIQTA SI BOLEN PRAVI GOLQMA USLUGA NA DPS TO. A INA4E NE E TAYNA 4E QDAT I PIQT ZAEDNO S DOGAN. KOLKOTO I DA SE PRASVI NA NAY GOLEMIQ PATRIOT.... VSA6TNOST ZA MEN SI E NAY GOLEMIQ PRODAJNIK

66

иван

преди 13 години

ти си *** бе червен ***

65

Анонимен

преди 13 години

И за кой да гласуваме? Дай акъл. За Приватизиран Лостов или за папардака от Мадрид с разните му Милен Хотелчевци?

64

PENE

преди 13 години

Само вижте подзаглавието на статията "Оправда се Цецка Цачева " !На мен ми ПИСНА тея само да се ОПРАВДАВАТ ! ! ! Оправдават се с "предишните" - нищо , че вече от една година са на власт ! Оправдават се с кризата , без да са предприели и една антикризисна мярка ! А сега се оправдават с някакъв си правилник !? Дъщеря ми е на 3 годинки и се оправдава по-малко от тези НЕЩАСТНИЦИ !

63

Омбудс-Ман Кеноби

преди 13 години

Ще събере я! Що да не събере! То ние-българите отдавна сме доказали че само за некадърници гласуваме! Ей го на, Бойко пръв, БСП-то втора политическа сила, Атака - трети! (От българските де. То ДПС са трети, ама те са си турска партия) Да се чудиш и да се маеш, как най големите *** на призовите места поставяме!

62

Анонимен

преди 13 години

На следващите избори пак ще събере гласове за да влезе в парламента.Колкото и да не ти се иска.Бита карта няма как да е. Може с по-малко депутати да е отколкото сега,но ще е вътре.Съжалявам че ще те разочарова.

61

Dan

преди 13 години

Тези от БСП така са се озлобили от безпомощното си състояние, че няма да се учудя ако и за чистачката тръгнат да събират подписи да я уволтят набеждавайки я ,че е от ГЕРБ само и само да отчетат някаква дейност...

60

СС

преди 13 години

Щом се разсополивиха фесовете и ибрикчиите Волен на прав път!

59

националист

преди 13 години

Болене, късно е, либе, за китка... Тоя цирк дето го разиграваш си го съгласувал с Борисов, щото хората да видят, че уж си "против" Турция?! Щото на изборите няма да вземеш и два гласа. Да, ама не. Българите не са *** и те разбраха отдавна каъв лъжец, интересчия и каква дребна душица си. Бита карта си и не се напъвай, щото нямаш никакъв шанс. Ти си един шут, за смях пред хората.

58

Анонимен

преди 13 години

Защото ако беше слушал оня ден изказването му,нямаше да задаваш *** въпроси. Преди няколко години Ердоган беше пак на посещение,а Станишев беше изпратил полицията да възпрепятства връчването на една декларация от АТАКА на турския председател за тракийските българи и обезщетението от 10 милиарда долара.Ако беше слушал внимателно щеше да чуеш,че каза:АТАКА никога не е подкрепяла кандидат членството на Турция в ЕС,Не го подкрепя и Никога няма да го подкрепи.Но нали ти е удобно да пишеш глупост

57

Омбудс-Ман Кеноби

преди 13 години

Кое му е българското на Болен, освен документите за самоличност?! И като ги има де, т.е. по документи е българин, защо не защитава българските интереси ами срещу тях работи?!

56

Говедарин

преди 13 години

Миме аз знам от стари хора по добър цяр от врелата вода, против забременяване. :))))))))))))))) Викат му Аспирин...Начи зимаш едно хапче, слагаш си го между коленете и... стискаш!:)))))))))

55

l

преди 13 години

Човекът се е поувлякъл малко,но не всеки може да стои и да мълчи като статуя,когато се вълнува много :) Иначе всеки има право да изрази мнението си дали ще е в парламента или пред медиите все тази нали народът ще го чуе.