355

Сенека Млади

преди 13 години

Българи /не искам тази дума да я ви я напиша в кавички/, вие можете ли да говорите и да обменяте мисли нормално ?Явно чалгата преуспява и тук !

354

Вени

преди 13 години

Калино, моме , Калино...;-))Да ти е живо и здраво детенцето, а то фермерите, комай отдавна, преди повече от година са те отсвирили, по достойнство...Щот не си за Фонда им, съвсем явно!Краят на клипа е интересен:vbox7/play:5a7104cd

353

Борисов

преди 13 години

Станишев е виновен !

352

Читател

преди 13 години

До пост264 Чети правописния речник, човек! Пише се медиИ,а не "медий";да не говорим, че е ***,а не"ологофрени"

351

mimi

преди 13 години

Абе, хора, какво е това "тайно бременна"????? Ужас! Егати простотията.

350

Читател

преди 13 години

От изтъкнат земеделец-гербаджия!

349

Права е жената

преди 13 години

А вие които плюете по Къна как бихте постъпили ?За една година фонд "Земеделие"при нейното управление не е усвоил 1,2 мрд. евро за селските райони.Да не говорим за другите програми.Толкова е могла толкова е направила.В това време премиера лъже наляво и надясно,че европейските фондове се усвояват 60-70 %.За да не носи отговорност тя яде таламангата, ражда и сега ще си гледа детето.На фонд "Земеделие" майната му.На Боко също.А на селските райони пдва пъти майната им.Желая здраве на Къна и синът и.

348

Жорко

преди 13 години

Да и е живо и здраво детенцето!

347

а?

преди 13 години

а за фалшив болничен КОГО ще съдят АаааааЮ?Нали много лаеха ГЕРБ че има фалшиви болнични,и ни намалиха парите за болнични,ето Ви един фалшификат-давайте да видим кво правите с Виновните,или тя е ваш човек и за нея тва не вАжи?

346

Калин

преди 13 години

тъй тъй.. май ще се наложи да се кандидатирвам за депутатин... като матрИала, какви номера ги върти!

345

фори

преди 13 години

От кого ли е родила ГРОЗИЛКА?

344

Анонимен

преди 13 години

ЩОМ КАЛИНА Е ПРЕДСТАВИЛА ФАЛШИВ БОЛНИЧЕН ЛИСТ КАКВО ИМ ОСТАВА НА ОБИКНОВЕННИТЕ ХОРИЦА, ТА КОЙТО ИМА ВЪЗМОЖНОСТ ДА ВЗИМА БОЛНИЧНИ И ДА СИ СТОИ В ТЯХ. УЖАС, ТЕЗИ КОИТО НИ УПРАВЛЯВАТ И НИ НАЗИДАВАТ ПОГЛЕДНЕТЕ КАКВИ РАБОТИ ВЪРШАТ АМА НАЛИ ВСЕ ПРЕДИШНИТЕ СА ИМ ВИНОВНИ.

343

mila

преди 13 години

:)): tova maze e neshto kato suvremenna istorija na verka ot "vcehra":)))))

342

Съвет

преди 13 години

Калиноооо, защо като си решила да се плодиш не си стоя в къщи и да раждаш детита....?Провали доверието което ти гласува Вожда....Но не е късно тази страна има нужда от бебета, давай поне 3-4 докато си млада... в политиката няма да те огрее отново...

341

Анонимен

преди 13 години

Това момиченце явно още го тресе пубертета а някой го е назначил на такъв уж важен държанет пост

340

Анонимен

преди 13 години

ойъ ой ой ха ха ха какви красиви и интелигентни герберки

339

Анонимен

преди 13 години

Абе много апокрифна тази история,направо като да ражда новия спасител.

338

Атака

преди 13 години

Нищо не са направили земеделците - няма един осъден за незаконните заменки, няма един осъден за изсичането на българската гора, а да не говорим за горските стопанства и грабенето там!Явно са им платили и вече не ги ***!Ама така е "гарван, гарвана око не вади"!

337

ЧЕРВЕНИ ИГРИ ...

преди 13 години

НА НАБЕДЕНИЯ ЗА ГЕРБЕР мин.М.НАЙДЕНОВ, УВОЛНЕН ОТ НВМС /ОТ проф. ЖЕКО БАЙЧЕВ/ЗА ДОСТАВКАТА НА 20-ГОДИШНОТО ИРЛАНДСКО МЕСО И ПРИБРАН В СТ.ОБЩИНА ОТ ГЕРБ!/подписа му стои по документа, за внос/ БОЛНИЧНИЯТ ЛИСТ Е ГАВРА СЪС ЗДРАВНОТО ЗАКОНОДАТЕЛСТВО И ГРУБО ПОТЪПКВАНЕ НА ЗАКОННОСТТА В БЪЛГАРИЯ!АКЦИЯТА "ДУПЕТАТА" БЕШЕ, РЕВЕРАНС ПРЕД ЕДРИЯ БИЗНЕС, ЗА ПАРИ!

336

Атака

преди 13 години

Такива са за затвор - източване на нашите пари, като лъже че е бола. От де мислите, че се изплащат болничните?Ама какво мислите ще стане - нищо! Вместо да се осъди да върне средствата неколкократно, защото сигурно и преди е правела така!