83

nqkoi

преди 13 години

че то при всичките е така. като даваш, на когото трябва, ще има и за теб и за другите. и няма да те пипа съдебната власт. няма значение кой управлява. винаги е било така.

82

Kamen

преди 13 години

Mamitsata vi turska kradliva!!!

81

RealBG

преди 13 години

В бедна страна няма честни богаташи

80

teo

преди 13 години

САРАИТЕ НА ДОГАН??? ПЛАЩА ЛИ ТОЗИ ДЪРЖАВЕН ПРЕСТЪПНИК ДАНЪЦИ ЗА ТЕЗИ САРАИ??? ДО КОГА ЩЕ ТЪРПИМ ДОГАН БЕЗНАКАЗАНО ДА ВЪРШИ ПРЕСТЪПЛЕНИЕ СЛЕД ПРЕСТЪПЛЕНИЕ, БЕЗ НЯКОЙ ДЪРЖАВЕН СЛУЖИТЕЛ ДА МУ ПОТЪРСИ ОТГОВОРНОСТ??? ПРЕДИ СерГЕЙ НЕ СМЕЕШЕ, НО СЕГА ЗАЩО БОЙКО И ЦЕЦО НЕ ПОСТАВЯТ ТОЗИ ДЪРЖАВЕН ПРЕСТЪПНИК НА МЯСТОТО МУ ЗАД РЕШЕТКИТЕ??? ДО КОГА БЕ БОЙКОООО???

79

,,Lari,,

преди 13 години

VSI4KI TURZI, KOITO NE SPAZVAT ZAKONITE V BALGARIJA,DIREKTNO V TURZIJA ILI V URANOVITE MINI.

78

dedo

преди 13 години

Ако сараите са хотел, дали с плащат данъците? Това някой сетил ли се е да го провери? И защо комисията Кушлев все още не ги е запорирала самите тях и да ги изземе в полза на държавата?

77

Moe

преди 13 години

1. Вицепрезидентът Спиро Агню подава оставка през октомври 1973 година, понеже е заловен при получаването на подкуп, но Никсън остава на власт с думите Аз не съм измамник. 2. Съществува хипотеза, според която майка му Майка му Зюбейде Ханъм е българо-мохамеданка. Според друга тя произлиза от земеделско семейство от Лангаза, в близост до Солун. 3. Този депутат стана такъв заради имунитета. До не отдавна твърдеше, че Дулово ще се казва Кубе-Дулово.

76

Анонимен

преди 13 години

боли *** пръстчето къде спи резака.те да му вземат всичко пък и за палатка няма да има кинти.ама кой ще посмее да приложи законите.никойййййййййй.аферим

75

Анонимен

преди 13 години

8 години x 80 лв на вечер = 233760 лв........Машала, резак, аферим!....

74

Анонимен

преди 13 години

тихо *** бягай при камилите мързеливи сте вие

73

Контра - Атака

преди 13 години

Поправка на коментар 73Имам предвид не "Долма". а Дилма Русеф, българката която може да стане Президент на 200 - милионната Бразилия

72

Анонимен

преди 13 години

аз ви казах, че Говнай е ибрикчията на Доган и му умива *** сутрин и вечер, вие не ми вярвате. на всичкото отгоре тия от днес.ГЗ ми блокираха пускането накоментари. алоооо - днес.ГЗ кой е писал кода по пускането на коментари - по-*** и недъгав начин не успяхте ли да измислите ... всъщност то по-недъгаво от това, което сте направили не може.

71

Контра - Атака

преди 13 години

Този хитър турчин е дъпал конците, за всички сделки и назначения в Северо-Източна БългарияПосле се е опитал и в национален мащаб. Затова го е подгонил Доган, чрез верните си *** Борисов и Сидеров

70

Контра - Атака

преди 13 години

Освен Долма, спомняте ли си американския вицепрезидент Спиро Егню при Никсън ?Това бе българинът Спиридон АгневМайката на Ататюрк е българо-мохамеданка от РодопитеСкоро премиер на Молдова бе българин и т.н.Откакто обаче през Април 1956 г. , еврейските масони успяха да наложат *** Яшар (Тодор Живков) за господар на България (но винаги обкръжен от евреи-съветници) ...НИТО ЕДИН ЕТНИЧЕСКИ БЪЛГАРИН ОТТОГАВА НЕ Е ДОПУСКАН ДО ПЪРВИЯ ПОСТИ преди, и след 10 Ноември ...Тодор Живков, Георги Йорданов, Бокови, Желю, Доган, Луканов, Петър Младенов и П. Стоянов, Иван Костов, Кобурга, Станишев, Пирински, Паси, Сидеров, ББ и ЦЦ, Дянков,. М. Попова - кой от тях е българин ?

69

Tyr4in

преди 13 години

".а всички българи страдат ....*** ужаса" Ami stradat,zashtoto sa marzeliwi.ako zapo4nat i te da se trudyat wmesto da zawijdat i zlobeyat,nyama da stradat.

68

do 67

преди 13 години

Не ме притеснява заплатата на Кушлев защото той си я заслужава за разлика от 99% от държавните чиновници включително и този мазен крадец на снимката който получава заплатата си от нас но и ни краде с пълна сила в същото време.

67

Анонимен

преди 13 години

Аз гласувах за ГЕРБ. И май сбърках. Надежди много имах, но насреща нищо. Бойко разчисти неорганизираните банди, групировки и т.н. А другите ги обедини. В крайна сметка ще се получи ДЪРЖАВЕН МОНОПОЛ !!! Че си продал 10грама трева - 5 години, откраднал си 1 телевизор и 2 кокошки 5години. Крадеш милиони - даваш една част на който трябва и те пращат някъде посланник да не те говорят тука. Всичките викаме няма закони, незнам си кво това е целенасочено хора !!! Ще го разберете след време...

66

2

преди 13 години

do makarov fantaziyata ti e dosta razvita,vse dogan ti se privijda ,toy ne e strasen kolkoto si mislis,za tova spoko si piy hapcetata si za da sinuvas rozovi sinista.

65

Анонимен

преди 13 години

*** ..писна ми от турци , *** и всякаква друга ***.....а всички българи страдат ....*** ужаса

64

Анонимен

преди 13 години

Аааа не се притеснявай той кушлев добре се справя,много бързо забравихте каква заплатка си беше определил в началото а и нали не мислите ,че сега е много по различна