162

Анонимен

преди 13 години

Евтин пиар, хвърляне прах в очите че някой върши нешо. На бас че нищичко няма да се случи, или по.точно ще се случи това което се случи с незаконното барбекю на Доган. Нищо барбекюто си стои остана само хвалипръцковщината.

161

анонимен

преди 13 години

ами чакаме да ги вкарате в затвора .да ама не правите си само пиар акции и нищо не им се случва на олигарсите и крадците

160

ВР

преди 13 години

Резултата ще е малък , а проверката некачествена, само на проверяващите екипи джобовете пълни. Е поне някой доволен ще има - проверяващия.

159

коко

преди 13 години

Това къщи на крайно нуждаещи ли са ?*** коко

158

Бай Пешо

преди 13 години

PR акция .Прах в очите на верващите в ГЕРБ. Колкото осъдиха Доган и събориха барбекюто му, толкова ще е и тука.Но докато има балъци , ще има и такива акции.

157

Недовиждам..

преди 13 години

Имам проблем с очите и прочетох заглавието на статията така - НАП катастрофира от въдуха... Радостта ми беше кратка.

156

гагарин

преди 13 години

Абе тея бирници как още не са се сетили да хвърлят едит поглед и върху ЛУНАТА бре??? Нали и там се продават парцели по интернет! Даже, май че и нашеници са си напазарили по някой и друг квадратен километър!!! Приятен полет ви желая и ако срещнете някой извънземен да го глобите за винетка ей! Няма само ние да плащаме данъци я.

155

ПИ4

преди 13 години

Льльовци - ще летят - само харчат пари и гориво.да отворят GOOGLE EARTH или МАПС и да зяпат колкото искат и координатите са там даже :)

154

Анонимен

преди 13 години

Изглежда не са малко българите, които разполагат с подобни имоти. Няма нищо лошо. Стига да си плащат данъци, такси и всичко, което се полага. Кой знае колко пари щяха да влязат в хазната. Сега управляващите да не приказват много, да не ни залъгват и дразнят, а НАИСТИНА да вземат бързи мерки. Собственост, произход на парите, какви данъци и такси са плащани и т.н. И никакво отстъпление и изключения. Иначе да се прощават с властта, ако и тази акция ще е недоносче. На народа му писна!

153

Анонимен

преди 13 години

Радвам се да видя, че имало и читави хора по форумите!

152

До 145 и 157

преди 13 години

Тетка ви Долорес Арсенова казват, че има и някои добре скрити нещица в Странджа, между с. Ясна поляна и Приморско. Е, добре си е използвала жената времето на министерския стол, няма що.

151

Емо

преди 13 години

Вече взе да ми писва! Какви снимки отгоре бе? Вие по земя не можете ли да ги видите тези вили? Имате и данъчните декларации да сравнявате и да наказвате ако има нередности. Това е поредната "акция" на поредното правителство за "справедливост". Ама наистина взе да ми писва, вече 20+ години не бяха костовци, виденовци, царе, станишевчета и сега бойковци, които само лаят и се правят че правят, а процеса по грабене на българския народ си продължава с пълна сила. Яжте мама ви ненаситна!

150

Емо

преди 13 години

Наистина това летище слага много други летища в малкия си джоб! За съжаление не говорим за качество, уреденост, инфраструктора или каквото и да е съществено. За цените на напитките например. 2005-та за първи и последен път се опарих като платих на терминал 1 за 1 кола 6 лева. Извинявам се но съм имал възмовножстта да кацам в Цюрих (където можеш да пазариш в Мигро на цени като в Била например), Франкфурт, Милано и Париж от по-големите - цените на напитките са пак около тази цена даже и по-малко.

149

Mrazestkomunisti I p

преди 13 години

Tia krali krali ta se useali. Pak koministi4eski *** gnusni I selianduri nagli . Mama vi mrasna gadna.

148

Гацко

преди 13 години

Да приемем, че се подготвят такива проверки, но защо подготвят и защитата на собствениците с предварителната информация, която изнасят. Какъв е смисъла да дебнеш да уличиш някой в престъпление и да го предупредиш предварително ?

147

Priest

преди 13 години

Абе, досега не беше точно това, но е време да стане, наистина. Айде да си дойдат нещата по местата. Забогателите бивши ченгета и комунисти да си идат в ГЕРБ (не че вече не са там, де), а истински верните на социалистическата идея (която е наистина прогресивна и стойностна) да останат в БСП. Тогава да видите и колко млади хора ще гласуват за БСП. Щото сега младите Гербери са само БумМадаФака отрочета на ченгетата и ***, превърнали се в беозгледни капиталисти. Така че, Дедо, дано доживеем!

146

Анонимен

преди 13 години

152Прост си ти.То се знае че умен и нормален атакист НЯМА!Кражба е и още как!Ако хляба стане 10 лева кражба ли е?Не.ГРАБЕЖ Е!На летището може да умреш от глад и жажда.Вода-малка бутилка е 3 ЛЕВА.Това е НАЙ-СКЪПОТО летище в целият Свят ***.И как така става че един човек държи всичките кафетарии и цените са в космоса??Много ясно.КОРУПЦИЯ!Това престъпление??И тези те управляват.*** си ти.

145

topcho

преди 13 години

Abe teia skoro shte zapochnat da ni broiat bobchetata v chorbata..che na vsiaka panica da zadeliame po 20 bobcheta za darzhavata..ei razraviat zdravo mravuniacite...pozdraviavam vsichki s pesenta na pepa :sinia prashka..

144

радо

преди 13 години

дължим това на обществото", каза по повод проверките Красимир Стефанов.абе да ти изброя ли на теб лично около 50 политици да ги върнеш 10 годинки назад аааааааааа *** смешен,на лов за вещици тръгнали,първо се огледай около теб и после говори

143

ДЕДОТО

преди 13 години

БЪЛГАРСКАТА СОЦИАЛИСТИЧЕСКА ПАРТИЯ ЗА БЪЛГАРИЯ - свободни граждани - справедлива държава - солидарно общество НАШАТА ПАРТИЯ ДНЕС Е ЕДИНСТВО НА СЪЩНОСТ, ЦЕННОСТИ !! Против сме Съвременният капитализъм, Съвременната глобализация, Сегашната тенденция към фашизъм !! БСП НОСИТЕЛ НА ЛЕВИЯ ПРОЕКТ ЗА БЪЛГАРИЯ