43

Правилно

преди 13 години

До 36ПРАВИЛНОТО -Всички ПОЛИТИЦИ ***. Какво по-голямо БЕЗПРАВИЕ от спецеализиран /СЛУШКАШ/ СЪД.

42

petur

преди 13 години

tova e komynist i mafiq

41

dinko

преди 13 години

da si gleda rabotata toq,nikvo doverie na takiva kato nego,yj y4eni

40

Салахадин

преди 13 години

До 32-33:Да използваш думата "грамотен", за човек с 2 коментара с 10 стилистични грешки, е най-малкото несериозно.Виж там,ако буташ ксерокса в съда от 1-вия до 2-рия етаж щото видиш ли, баща ти е потомствен съдия,по-добре продължавай да го буташ.А също и да си мислиш, че фетишизъм е да гледаш порно филм с жени, в тоги.Скоро ще вземем ние "грамотните"пушките в ръка и ще видите!!!

39

до 40

преди 13 години

Не съм юрист по образование,но нали ти е извеснтен случаят Борилски.....Французите пращат на наште доказателства от ДНК експертиза ,че възможността убииците да са други е 1:15 трилиона и нашия съд ги намира за невинни......Това не ми трябва да съм юрист да го проумея ,че не са както трябва нещата...Примерите са хиляди.....Маргина,Златко Баретата,Софиянски.........още да давам ли ??

38

Адвоката на 20 ката

преди 13 години

Кой те пита какво си против, бре??? Оди си на СЕЛО да видиш къде расте хляба!!!! А не да пишеш закони, в които "дължиш усилия, а не - резултат"!!!!

37

Адвоката на 10 ката

преди 13 години

Значи, когато някой напише ИСТИНАТА - че съдиите в България са НЕКАДЪРНИ, ПРОСТИ, КОРУМПИРАНИ и НАГЛИ - това е неуместен коментар, а????????

36

Adv.

преди 13 години

Социално битовите въпроси си ги коментирайте колкото си искате, за коли, за лоши пътища, за лошо здравеопазване и тн. и тн. не ме интересува все едно всички си купувате винетки и все едно винетките пък струват нещо и все едно плащаме някакви здравни осигуровки ама айде мое мнение си е. АЗ СЪМ ПРОТИВ ТОВА ХОРА НЕ ЗАНИМАВАЩИ СЕ С ПРАВО ДА КОМЕНТИРАТ ПРАВНИ ВЪПРОСИ!!!!

35

сссс

преди 13 години

И точно форумите са най тояни барометър на общественото мнение.........А не алфа рисърч и прочие ***,на които като им дадеш някой леф и пишат статистика такава каквато устройва силните на деня............

34

do 33

преди 13 години

Кое не разбираме? Ние не сме ли хора живеещи в тая държава? Не разбираме ли че нямаме един осъден министър,или че Маргина и Златко баретата не могат да ги осъдят...........Не разбирам ли ,че колата ми се чупи и през ден е в сервиз щото всичките от Костов насам не направиха кюрав път в тая държава???ТОва ли не разбирам бе кретене ? Не разбирам ли ,че парите за болниците са окрадени и заради това всяка поликлиника е смрад ??? Кое по точно не разбираме ,че да не коментираме ???

33

Adv.

преди 13 години

А ти колко дела си водил в български съд, че да правиш заключения. Виж се каква си мижитурка само. Гледай си БТВ НОВИНИТЕ и си размишлявай наум, че на глас будип съмнения за имбецилност!

32

dimitar dolnooryahov

преди 13 години

sled kato se izmiqt 4iniite sledwa da se zabyr6at sys suha kyrpa,ako nqkoi neznae!

31

Adv.

преди 13 години

Всеки втори къде грамотен къде не тръгнал да дава заключения и становища по въпроси по които хора с дългогодишна практика мълчат. *** това си е типично по нашенски нещата от които най-малко разбираме най-много оплюваме именно защото не са ни понятни е не сте прави. МЪЛЧЕТЕ!!!!

30

Adv.

преди 13 години

Няма ли най-накрая да се преустановят коментарите по отношение на въпроси свързани с правораздаването от тотално юридически неграмотни хора. Престанете да коментирате без да имате абсолютно никаква представа от прваво.

29

bog

преди 13 години

TOIA E PAZLA MAZNA KOMYNISTESKA

28

Анонимен

преди 13 години

Ето го и един от най-големите мафиоти у нас.....

27

???

преди 13 години

как все за вас няма качествено разследване,как все за вас няма качествени резултати,ами кажи как работят в Америка,за да могат от МВР да ги събират тези доказателства ида им арезултати, а не все някой дави е виновен в тази бъркотия,или така ви е по-изгодно,за да лапате

26

Анонимен

преди 13 години

Как се реформира Содом и Гомора?В Библията го пише!

25

Радо

преди 13 години

кво ще обясняваш бе смех

24

Салахадин

преди 13 години

До ПЕДЕрадо:Научи се да четеш м-у редовете!!!Няма нужда да ти обяснявам повече.