41

AL Fonsito

преди 13 години

Сеферчо,Сеферчо зелен кон такъв,сега Кушлев ше те оправи,има да та бие торбичката по гърба след стадото.От глад да умреш дано, твойто семе крадливо...

40

69

преди 13 години

До 30...Мой събратеразбери, че този човек е извършил престапление.....Кражби ,далавери,опит за влияние.....Не го защитавай мои сабрате,нима ДПС има нужда от такива като него.....Петнят движението и това е....За такива като него съд и конфиискация на всичко придобито по престъпен и не престъпен начин.....

39

БИВШ

преди 13 години

Тия като този на снимката дето са си стиснали устата са си отворили *** широко,ама ще им го затворят май най вероятно в панделата.

38

Amenhotep

преди 13 години

Турците са фанатични, ***, лениви и развратни"Досущ е безполезно да се говори за реформи, за конституция, за правосъдие, за безопасност на живота и собствеността в такава страна, дето властта е съсредоточена в ръцете на подобни хора. Невежествени, фанатични, ***, лениви и развратни до последна крайност, турците не знаят що ще каже честност, благородство, знание, патриотизъм. Ако да имаше статистически цифри, то можеше да се докаже, че полвината от турските чиновници по-горе от мюдюрина на знаят да четат и пишат на свой роден език."Из писмата на специалния кореспондент на "Дейли нюз" Макгахан, издадени в София през 1880 г.

37

lambo

преди 13 години

Вижте му сурата на този хитър турчин. Като лисица е ...Командвал е иззотзадзе цяла Северо-Източна БългарияНяма по-хитър човек на земята от турчина. Освен *** !!!

36

lambo

преди 13 години

Вижте му сурата на този хитър турчин. Като лисица е ...Командвал е зад кулисите цяла Северо-Източна БългарияНяма по-хитър човек на земята от турчина. Освен *** ...

35

Анонимен

преди 13 години

*** и фесовете си помислиха, че ще векуват във властта и вече никой не може да ги пипа. Е да, ама не. Много лесно и бързо може да бъдете натикани обратно в ***, от който изпълзяхте. Сега ревете срещу "политически натиск", "нарушени права", "долни инсинуации", "клевети", а когато заграбвахте и съсипвахте хиляди човешки съдби не ревахте, нали червени мюмюни? Фесчето, торбичката и кой към Анадола, кой в Сибир, прибирайте се вкъщи или в панделата!

34

Magik

преди 13 години

Незнам защо този сефер ми звучи като *** ;)

33

do 12

преди 13 години

Ти май нещо се обърка а?

32

4040

преди 13 години

КРАДЕ ОТ ТЕБ БЕ ПРИЯТЕЛЮ, И ОТ МЕН И ОТ ДЪРЖАВАТА ЧЕ И ОТ ЕВРО-ПАРИТЕ! ЕЛА ДА ВИДИШ КАКВО ОСТАНА ОТ ЛУДОГОРИЕТО...САМО ЛУДИТЕ ДЕТО СА СЕ ПОТУРЧИЛИ ЗА ЕДНО КЪШЕЙЧЕ ХЛЯБ!

31

Анонимен

преди 13 години

Поредния крадец от шайката на Доган и Гоце-Феса! Айде обличай пижамата, Гюнайчо!

30

Анонимен

преди 13 години

Просто трябва да проверят всеки регионален лидер на ДПС, кметовете им, депутатите и областните. При всяка обществена поръчка или някакъв проект който са спечелили поне 10 % са отивали централно за ДПС, 10 % за него - местния бей и останалото за да се направи нещо по проекта - евентуално. Някъде сигурно са си оправили правилно документацията. Но съм сигурен че с наглостта си и чувството на безнаказаност, което им беше насадено, на много места не са - и тогава могат лесно да бъдат изловени.

29

МЮСЮМАНИНА

преди 13 години

ДОБРЕ БЕ БЕЛИ СТРАХЛИВИ МОЙ СЪ-НАРОДНИЦИ , ХАЙДЕ НЯКОЙ СМЕЛЧАГА ДА КАЖЕ --- ОТ КЪДЕ ТОЗИ ГИ ИМА ТЕЗИ ИМОТИ И ПАРИ ?!?!??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

28

Анонимен

преди 13 години

Абе не знам кво е работил, но има 23 имот и 23 автомобила на негово име. Спестявал е от закуски сигурно !

27

4040

преди 13 години

КЪДЕ Е ГОРАТА КУБИИИИ??? ***, МРЪСЕН!

26

stiga be

преди 13 години

i Mumunco ot Stolipinovo smyata, che se izvurshva politicheski natisk sreshty nego, zagdeto go sudyat za otkradnat 50 metra kabel.

25

Amenhotep

преди 13 години

Гюнай, откраднатото дай! Сефер, ти си мародер!

24

МЮСЮМАНИНА

преди 13 години

АААААААААААААААА............. ТОЗИ ГО ПИШЕТЕ "САМОУБИЛ СЕ" ИЛИ "ЗАГИНАЛ В КАТАСТРОФА" Е НАЙ-ВЕРОЯТНО

23

YAKUDZATA

преди 13 години

Навсякъде Догановите протежета са *** като този,но нали го лижат и му снасят.Е сега ще видите читак мас яде ли.

22

Анонимен

преди 13 години

Това са парите на данъкопладците ..... 20 години да взима по 5 хиляди заплата месечно отнякъде (комисии, депутатски, и тн... ) пак са 1,2 млн...