82

Кравар

преди 13 години

Тия полицаи, се разхождат като бикове, водачи на стадото по платното, мислят се за недосегаеми! Като работиш на пътя трябва внимание, даже и полицай да си! Ама за това трябва ъкъл!

81

бг

преди 13 години

По пътищата са само ченгета , и толкова са много , че даже си пречат и нали всички са тарикати никой не остъпва . Примери много.

80

Димитър

преди 13 години

Ееей адаш, трябваше пак да твърдиш, че няма такова нещо. Като се омажеш-отричай до дупка!

79

Анонимен

преди 13 години

Знаете ли кога полковник от КАТ е виновен за пътнотранспортно произшествие?Когато се блъсне с генерал от НСО!

78

Анонимен

преди 13 години

Te sprenite koli na pytia i policaiite s svetlootrazitelnite jiletki se vijdat trudno :/ .....

77

бай Петко

преди 13 години

Почнаха да се блъскат, щото не им стиска да си извадят пищовите и да вземат да се пуцат !

76

an

преди 13 години

60 000 MILICIONERA NA 4 MILIONA NAROD, NE E LI DOSTA MNOGO? AKO GI POPITAME DRUGARITE UPRAVLQVA6TI, TE 6TE KAJAT 4E DAJE SA MALKO. Z6TOTO AKO NARODA TRAGNE DA IM POKAJE LUBOVTA SI,TRQBVA DA IMA KOI DA GI PAZI OT LIN4UVANE.

75

voodoo

преди 13 години

Тоз не е ли същия който предизвика катастофата приди няколко дена.Същия трябва да е защото и там тъпите НСО не видяли катастрафа и тук не видяли спрелея автом. и куката до него.Гоце прати си хората на мед.преглед,те кьорави.Че ги вземати все връзкари при вас добре, ама поне ги проверявайте дали виждат.

74

!

преди 13 години

Истината е, че тия карат като побъркани, защото се чувстват недосегаеми, като ги спрат си вадят картите и заминават без последствия.

73

Няма промяна !

преди 13 години

Най-вероятно е бил пиян, но ще потулят нещата. Иначе как няма да види колата отпред и полицая...Нищо не се е променило от Тошово време ! Нещата опират до манталитет. А всички знаем, че с ориенталския си манталитет не сме много горди.

72

неграмотен

преди 13 години

Аз като неграмотен искам да попитам, ако това е инцидент от частен характер значи ли това,че за службата НСО е без значение дали техни служители удрят хора по пътищата? - "Това е инцидент от частен характер. Ако трябва някой да му търси отговорност, това ще са органите на КАТ и евентуално, ако е нещо по-тежко прокуратурата. Но по отношение на службата няма как да вземем мерки, след като не касае някакви служебни взаимоотношения",

71

Just Smile

преди 13 години

Тоя полицай вече ще седи залегнал в храсталака и ще показва палката, само ако е вързана за триметров въдичарски прът :-))) Така ами - живота е по ценен от изпросените 20 кинта :-)))

70

Трабантче

преди 13 години

Пу ... що само с огледало ме младеж ?! Да го беше изпраскал челно *** ченге. Национален герой щеше да си вече !

69

Бат` Бойко

преди 13 години

Хората на Гоце атакуват хората на Цецо! ВОЙНА Е!

68

читател

преди 13 години

НСО са наследници на УБО.И се държат по същия начин - считат се за безнаказани, на които всичко е позволено.Те никога не казват и не признават истината.Набират ги сред най-тъпите и най-мързеливите, които за нищо друго не стават.

67

Анонимен

преди 13 години

Всички които бачкат в НСО са недосегаеми. Не само за пътните знаци, но дори за законите на физиката. Така те могат с иначе десетгодишен автомобил да прелитат ниско по пътищата. Тежко и горко на всеки които им застане на пътя. Има предимство, няма предимство - на НСО не му дреме! Те прелитат... Наш`та полиция ни пази(да не избягаме от България и да не останем ненаказани, ако поискаме по-добър живот).

66

Анонимен

преди 13 години

Ако ти плесна един шамар със 140км/ч ще отлетиш не, ами ще излетиш.

65

Азъ

преди 13 години

Не е било странично огледало,а шамара на НСО-да се не крие.

64

Калин

преди 13 години

28-годишният полицай Ангел Ангелов е спрял за рутинна проверка шофьор на лек автомобил "Фолксваген Голф"...... Голфу двойка ли е бил.. те такива и Опелчета спират най често.. зад завои и пред завои.. на средата на платното.. на такива проверяват те .. т.е просят :)а гардовете на НСО знаем ги и тях.. и те безсмъртни милиционери!

63

Анонимен

преди 13 години

Сега да не се окаже, че служителя на НСО не е забелязал инцидента, както с президентския кортеж...