14

Друг анонимен

преди 13 години

Ти пък, той STARBUCKS-USA, ако имаше 5$ в нета ли щеше да седи. Не го ли виждаш как с навлажнени очи чете коментарите и се моли по-скоро да събере пари за самолетен билет.

13

Атака опомнете се

преди 13 години

Хайде Герберите подкрепят саксийното цвете от Щатите - Дянков. Но Атакистите какъв го дават. Ако те гласуват този прогнил отвсякъде бюджет стават утвърдени национални предатели воглаве с партагенайсето си Волен. Той се оказа не само лъжец, но и предател на хората, които го избраха. Заедно с Герб, Атака нараствайки мизерията, ще докара БСП/ДПС на власт от отчаяните мизерствуващи избиратели. Това е много опасна игра за Българите.

12

Анонимен

преди 13 години

А ти може и да имаш 5$, но няма нито с кой, нито къде да си изпиеш кафето. Или накрак с половин литрова кофичка по бензиностанциите или в СТАРБЪК или пак накрак в някоя долнопробна верига от сорта на кофитайм. То пък и едно кафе! Клепи сега у вас и се радвай.

11

Анонимен

преди 13 години

ОТНОВО НИ ОБРИЧАТ НА БЕДНОСТ, МИЗЕРИЯ И ГЛАДНЯМА ЛИ СИНДИКАТИ В ТАЯ ДЪРЖАВА ДА НИ ИЗВАДЯТ ОТ ДУПКИТЕ И ДА НИ ПОВЕДАТ НА СТАЧКИ ЗА ДА СИ ЗАЩИТИМ СВЕЩЕННОТО НИ ПРАВО ДАДЕНО ОТ ГОСПОД - ПРАВОТО НИ ДА СЕ РАДВАМЕ НА БЛАГАТА ОТ ЖИВОТА.

10

Анонимен

преди 13 години

OSTAVKA NA PRAVITELSTVOTO

9

ВР

преди 13 години

Американеца от вчера ти чета нескопосаните коментари , нещо май си загубил връзка с българската действителност и среда. А като кон с капаци само едно си знаеш и си пишеш .... глупости

8

STARBUCKS-USA

преди 13 години

*** не ***,акаунта всеки ден се пълни. А ти сигурен съм ,и 5 лв. нямаш да идеш на кафе,та висиш тук.

7

Салахадин

преди 13 години

Световната банка и МВФ лека полека псотигат целта си.В комбинация с планат Ран-ът всичко си идва на мястото.Просто народ, ***.

6

Гейбер

преди 13 години

Аре бегай да чистиш *** на масурестите си господари бе тъпчо!!!

5

Анонимен

преди 13 години

Това е най-позорният бюджет в цялата История на България. Ръст за сметка на мизерията на пенсионери и деца. Увеличени данъчни приходи за сметка десетки хиляди разорени малки фирми. Огромни средства за милиционерите в държавата за сметка на бедстваща култура. Трупане на нови задължения с темпове надвишаващи с пъти тези от времената на най-некадърните соц.диктатори.

4

ВР

преди 13 години

Бюджета издиша от всякъде , но пак ще бъде приет. Лошото е че Дянков ще си ходи чак напролет, и той ще понесе вината, но вече ще е късно , а оправданието ще е като с "те 20 -ни вече .... " , така и Дянков -той ни заблуди излъга, скри и т.н.

3

Гошо Тъпото

преди 13 години

Проектобюджета ще ...разгневи опозицията и те ще са безпощадни при внесения вот на.....недоверие.Тайното...оръжие Духан,ще се яви в Парламентаза да....гласува и тогава ....не се знае;Гоцето може да му възложи нов...мандат.

2

STARBUCKS-USA

преди 13 години

Тичкай бързо към Народно събрание !

1

Гейбер

преди 13 години

Свестните трябва да гласуват против лилавата чума Герб....