53

Анонимен

преди 14 години

НЕЗНАМ КОЛКО ТРЯБВА ДА Е *** ЕДИН ЧОВЕК ,ЧЕ ДА ПОВЯРВА НА ТАКЪВ КОМПЛОТ? ЯВНО ТУКА БЪКА С ***, ЕЙ СЕЛСКИ ПАРЧЕТА ВМЕСТО ДА БЛИЖЕТЕ *** НА БОЙКО ГО ПИТАЙТЕ КАКВО СТАНА С ЖЕЛЕВА? Това изместване на темата с тази глупост няма да изчисти името на България. Това ,че ГЕРБ не е придвижил нито един Евро проект ,няма да ви направи по-богати. А че до половин година ще разори страната също ли не ви засяга? Я идете да искате проценти от някоя партия ,за да разберете каква глупост е това.

52

Анонимен

преди 14 години

Много жълто стана вече. Такива твърдения - кой какво казал на някого на четири очи, са достойни за "Уикенд", иначе са несериозни. От друга страна, разрив между двамата е очевидно има.

51

до 28

преди 14 години

Че то от години се говори за "търговията" на Славето.Аз съм чувал подобни работи за Слави и СДС. Бил поискал не помня колко точно да "работи" за тях. Те не му ги дали. Но от БСП с Първанов начело тогава му ги дали. И т.н.Мислех, че е възможно, но нямаше никакво доказателство. Само приказки.Но сега Боко говори същото. Даже за по-висока миза.Един път, втори път....

50

Vik

преди 14 години

Бойко, разбери че не всички медии ще са ти вярни до гроб. И все повече ще са тези който ще разкриват истинската ти същност. Относно казаното- Евала, предната "мъжка" постъпка за държавник от твоето ниво- да правиш обществено достояние разговори на 4 очи...... но, какво е за теб един разговор, та ти хвърляш на пресата държавни тайни дори.... стига да изкараш с тяхна помощ още някой и друг месец....

49

Анонимен

преди 14 години

Слави ВЪН ОТ ЕФИР!!! ПРЕДАТЕЛ!!!

48

Да или Не

преди 14 години

И двамата са смешни - как може един настоящ министър-председател да се излага по този начин, също като някаква махленска клюкарка по адрес на Трифонов. Пак повтарям - не харесвам нито единия, нито другия, но начина на поднасяне на информацията за някакви си там техни конфликти и проблеми си е 100 % квартална помия. А не изказване на действащ министър-председател.

47

Анонимен

преди 14 години

Той къде ли не се е сложил Слави? И за Калина се натискаше - на шега, на шега, ама си беше баш истина. Царски зет му се прииска да става. И няма засукана и богата жена, която да е влязла в студиото и той да не се е понатиснал. И все ерген си ходи. Що ли? Едва ли вината е изцяло на сценаристите му.Пази, Боже, сляпо да прогледне!

46

Димитър

преди 14 години

В момента Бойко Борисов се опитва да насочи вниманието на обществото не към наболелите проблеми, а към жълтите клюки.

45

до 23

преди 14 години

Гледай сега, ако имаш една стрелка, която изглежда ето така: ->, то при промяна на 360 градуса, тя ще сочи ето така: ->, а на 180 градуса: <-.Надявам се те поограмотих. От наученото можеш да направиш заключения и да коригираш коментара! Айде, със здраве!

44

+

преди 14 години

Слави може да е пич,има смях в шоуто му!!!Но не му е чиста работата, всеки реално мислещ го знае!!!

43

виктор

преди 14 години

Опитва се всячески да се намърда в политиката! От неуспешния му опит да пробута народен представител до залитанията към видни "функционери" на БСП.

42

Рейтинга

преди 14 години

Славчо открито атакува ГЕРБ. Кани Първанката, Румен Петков. Задава им удобни въпроси. Явно си мисли, че както помогна за свалянето на Костов, така може да помогне и за свалянето на ГЕРБ. Срещу съответната сума естествено. Обаче... годината не е същата и рейтинга не е същия :)

41

Ben

преди 14 години

След Слави и аз поисках другите 50% *** ББ и мен ме отразя. Вика ми "Кой си ти бе ***, аз съм най-големия и само аз мога да си правя каквото си искам в тази държава. Ще нареждам как ми е кеф". И от тогава не си говорим. Само дето на мен не ми е много до скечове, че като назначи едни клоуни на чело на държавата, като прати едни кандидат еврокомисари ... Не е проблем кой нарежда министрите, проблем е че си потроших колата в една дупка на магистралата. Кой ли избира кога да се оправят...

40

cirk

преди 14 години

aide stiga be, ve4e cirkaut stana puleeen, hora, pone se zabavlqvaite ako ne drugo:):):):) hahahahahah

39

Анонимен

преди 14 години

Ей много насериозно се взе бай Славчо от Плевен.Вижда се защо навремето Костов го изгонил от националния ефир.Той на всяка манджа миродия.Колко е злобен и вулгарен,че чак ще се пръсне от яд

38

виктор

преди 14 години

Слави Трифонов става все по-долен. Опитва се да реанимира БСП. Кани Първанов и Румен Петков, като им задава въпросчета на предварително зададените отговори от тяхна страна. Играе ролята на лош като настоява да му се отговаря "честно" на въпросите. Нали уж беше отвратен от политиката, нали прави скечове с всички политици? Защо не прави скечове с Първанов?! Дали наистина не е финансиран от БСП?!

37

Анонимен

преди 14 години

Незнам но в Пълна лудница всеки път бъзикат Бойко ,че плаща на журналистите да го хвалят. Така бе и с Коритаров и с Бареков сега се знае ,че Милен и Лора също вземат добри пари от ГЕРБ. Не е тайна и ,че шоуто на Иван и Андрей също стартира с Бойковата благословия. Още като се настаниха като собственици в Нова Телевизия се чу ,че са с Бойковите протекции. Май който не е с Бойко ,става обществен враг.

36

Ненчо

преди 14 години

50% от ГЕРБ искал тъпия гологлавец Слави :))) баси наглия чалгар!

35

Анонимен

преди 14 години

Абе тоя нашия премиер е луд,сериозно говоря. Всеки ден все повече го доказва.Тези скечове на Слави с него са още мнооооооого преди изборите бе. Костов дори не реагираше по този начин на скечовете.За 50% нищо не мога да кажа,така не става-един казал.

34

Анонимен

преди 14 години

Наистина е изумително. Министър- председателят се пазари със залязващ шоумен и дели власт с него.Това се нарича висока класа! Не виждам светлина в тунела, отчайващо е.