37

Кръстю

преди 3 седмици

Грешка всички губят

36

Анонимен

преди 3 седмици

В Русия има два града: Москва и Питер

35

В ЕС с фес

преди 3 седмици

Свободни били , ама посланикът на Биг Брадър нарежда . Хахахахахаха. Зомбитаааа

34

Знаем русофилчета

преди 3 седмици

В тоя сайт Русия винаги печели.

33

Днес.РУ

преди 3 седмици

Днес. РУ редакторите , дъно нямат. Копаят, копаят все надолу...Обаче, един ден ще обърнат палачинката.

32

Анонимен

преди 3 седмици

Русия печели защото няма какво да губи . Една огромна пустош без инфраструктура и безлюдни пространства на десетки километри . Някои от тях населени бес да знаят в кой век сме. При ядрена война ще оцелеят най северните райони с ескимосите.

31

Хи хи

преди 3 седмици

Въй, дано Путин не се ядоса, че Запада ще изчезне !

30

(^.^)

преди 3 седмици

Ами гражданите на една цивилизована държава разполагащи със стандарт на живот и свободата да го живеят, както си искат, могат да загубят много повече, от крепостно селячество с ограничени свободи, окопало се в окопите и землянките си .... !!!

29

Кире

преди 3 седмици

При такава война няма да има губещи, нито победители:)

28

Някакъв

преди 3 седмици

доморасъл експерт пише, че пиндосите имали ядрени подводници. Щото видите ли руснаците нямат такива...Атомната война няма да има нищо общо с холивудските мал0yмни сценарии. Най-общо казано - жална ни майка на всички. А, и още нещо. Поразяващите фактори на ОМП важат и за евроатлантиците.

27

Анонимен

преди 3 седмици

Какво е рова заглавие бе гении?При такава война светът губи, а не някоя определена държава.

26

Анонимен

преди 3 седмици

Неолиберал-джендър мекокитчовците никога не са държали и стреляли с оръжие и си мислят, че всичко е компютърна игра, защото не са чели книжки

25

Georgiev

преди 3 седмици

Не, целият свят тогава губи, включително ние. Без значение кой кого подкрепя.

24

Зозо

преди 3 седмици

С гаранция в Масква ще огрее слънцето от запад :))))))))))))))))))))))))

23

Както винаги

преди 3 седмици

Осъдено за пед офилия напълно компрометирано руско прокси, което направи кариера от пробутването на руски опорки пак се е "загрижило" за световния мир. Ама стои в САЩ, не ще в хубавата Разия :)))

22

Чоко

преди 3 седмици

От тази статия разбрах, че *** прави страхотна услуга на Света като не е започнал ядрена война. Целия Свят ще седи и гледа как *** изстрелва ракетите си, които се движат със скорост близка до светлината. За секунди целия Свят приключва и ще се радваме на новия Руски Свят. Браво, само такива статии побликувайте.

21

Зозо

преди 3 седмици

.....заяви пенсионираният офицер от американското разузнаване Скот Ритър..... Хахахаааааа, а Филанкишията какво заяви? Ай сиктир! Сега копейките ще напишат 10000000 коментара във възхвала на Джуджи :))))))))))))))))))

20

АНГЕЛ

преди 3 седмици

САЩ ще загубят не само заради това а заради народопсихологията на Руснака. Те с удоволствие ще живеят в бункери под земята,ще ядат мишки ако трябва докато Американците ще получат сърдечен удар само от мисълта за подобен живот !

19

aZ-ът

преди 3 седмици

Отделно има и едни торпеда , ядрени, заровени край бреговете на САЩ на Атлантическия и Тихия океан , които чакат ... И които бидейки взривени ще залеят и издавят мегаполисите: Ню Йорк, Маями, Атлантик Сити , Ел Ей , Сан Франциско ...

18

Анонимен

преди 3 седмици

При ядрена война - човечеството губи! Тея за границите на държавите си мислят! Радиацията като дойде и ще каже ау този е американец, ау този е руснак.