67

Анонимен

преди 3 месеца

Навални бил измъчван, а? Той беше като на хотел.

66

ЦРУ

преди 3 месеца

До61 кви чете, кви чете! КАКВО ТОЧНО ЩЕ ИЗПЕЯТ КАТО НА ВЪПРОСА ПОПИТАНИ КОЛКО Е 2 + 2 ТЕ И 4-РИМАТА ОТГОВОРИЛИ КАКВО Е ТОВА 2 И КАКВО Е ТОВА + :D ТОВА Е КАТО ДА ДАДЕШ АВТОМАТ НА 2 ГОДИШНИ :D

65

Кравар

преди 3 месеца

Просто сибирски садисти. ***, а не хора. От 1000 години са садисти и такива ще са завинаги . Българите да си опичат акъла ! В България трябва да има минимум 50 бази с ядрени ракети към столицата на сибирската зловеща империя .

64

vale_karo

преди 3 месеца

До Анонимен Абсолютно си прав!Как ли са разпитвани заподозрените за атентатите в САЩ ,Великобритания, Франция и така нататък? Сигурно са ги галили с гъшо перо.

63

Анонимен

преди 3 месеца

щом са ги набили значи са квит

62

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен "Почвам да се съмнявам да ли са истинските терористи . ." ---------- мхм, а видеата, в които тия стрелят и колят са снимани в бункера на еленски на зелен екран.

61

Сенеката

преди 3 месеца

Айде пропагандата почна да съжалява украинските наемници...

60

Анонимен

преди 3 месеца

Ами не заслужават това, и те са живи същества, не са мъчили хората в залата, директно са ги убили, постъпили са благородно. Трябва да ги настанят в хотели, да ги нахранят и изпратят поживо, поздраво, ех тия рашки, къде са правата на човека при тях. Какво ли ще направи друга държава с такива, не дай си боже да се случи.

59

Анонимен

преди 3 месеца

Явно никой не им е казал, че в Русия няма сороски хелзинкски комитет, а П-далитe са си просто П-дераcти, не като тук! И сега, какво ще правим, първо затвориха Навални, сега и тези мили терористи от умерената опозиция. И сега ги подлагат на нечовешко отношение - в килията нямат басейн и интернет ужасТ!

58

Анонимен

преди 3 месеца

Ама кой ги е изгъбаркал да бъдат терористи в Москва, мейби един Джудж :))

57

Анонимен

преди 3 месеца

Дай боже скоро и инашите шо00рошоиди така. Амин!

56

Анонимен

преди 3 месеца

Почвам да се съмнявам да ли са истинските терористи . . Кои знае хванали някои от касапницата . И да си изкарат повишение в службата. Ги докарали с изтезание да "признават"

55

Анонимен

преди 3 месеца

Ще ги държат живи възможно най-дълго. Адът за тях е тук на земята.

54

Анонимен

преди 3 месеца

Всичките мюсюлмани сте за разстрел бе!

53

Единият обвиняем

преди 3 месеца

"Саидакрами Муродали Рачабализода, съобщи Ройтерс. Националността му не се уточнява.' Това име прилича на пакистанско! Навремето в Пешавар-Пакистан беше базата на ЦРУ за подготовка на афганистански муджахидини.

52

ш0рош0идна медия

преди 3 месеца

Талибаните стрелят по деца, жени, мъже, режат гърла... тишина. Талибаните получават засуженото - ауууу това е мъчение!

51

Евроджендър

преди 3 месеца

Трябва да ги настанят в петзвезден затвор по норвежки модел и да ги измъчват като Брайвик като не им дават да играят най-новите видеоигри.

50

Антон

преди 3 месеца

каква е целта на статията? Да вмени вина на Русия че се държи неприятелски с терористите ли? Страх ви е да не кажат нещо повече ли ккаво? Това е само началото, а като стигнат до преките поръчители, тока и отрязаното ухо ще са като игра в детската градина

49

Анонимен

преди 3 месеца

Бай Тошо щеше да нагости прасетата в Белене с тия. Но Чичо Вова ще ги мъчи доживот в ГУЛАГ обаче. Да копаят въглища в мините денонощно докато кръвта им изтече.

48

Анонимен

преди 3 месеца

Това са мега *** селяни без грам контакт с хора и образование, на които е платено $5000 да убиват наред. Това и да го изтезават - все едно добиче да мъчат - ще го боли, но няма да разбира защо и какво точно му се случва. В същото време поръчителите - ще си го преместят от единия крачол в другия.