73

Анонимен

преди 2 години

Украйна разбрахме, фашисти са....Не разбрах Русия демократи ли са или комунисти? На ни едно от двете не мязат.

72

Анонимен

преди 2 години

Явно само бунт и метеж ще ги спрат тези с.поланковци от унищожаването на България. Урсула не ни ги избра случайно за правителство.

71

Анатема

преди 2 години

Анатема за всеки човек на тази планета и неговите роднини които иска да даде оръжие за да се отнема млади животи.Анатема во веки веков .

70

Тенгри Кан

преди 2 години

Кириле, мойто момче, абстрахирай се от Сорос и "Шалом", ако си мъж де, в което се съмнявам, много дълбоко с човек като Лорер, който е "мин. предс. в сянка". Най-лесно е да се пуснеш в общото течение, а не да плуваш срещу му. Бъдещето е плуване срещи течението! Всички говоря, как да воюват, никой не говори, как да постигне мир! Мир чрез война не се постига! България трябва да води външна политика на Север на Миротворец. Тя има исторически основания, един път за това и историческа роля, сега!

69

Анонимен

преди 2 години

1. Не дрънчи на оръжие.2. Ясно е, че Русия ще спечели тази война.60 дни след началото: Правилно е да дадем оръжия на Украйна.През това време износът на ВПК е неколкократно завишен, скрит зад други държави. Е, после как да ни уважават? Поне правете явно нещата, за да покажем и ние топки.

68

Тед

преди 2 години

Господин министърът ще разбере отлично ситуацията ако посети Мариупол, Волнаваха, Херсон, Мелитопол и т.н. и поговори с гражданите там. В Киев още не са разбрали, че има военни действия. Имат ток, вода, ТВ, интернет, получават си парите за газа през Украйна. Странна "война".

67

Анонимен

преди 2 години

Неофициално оръжие отива Кам Окрайна,но сега искат официално да могат да изпратят бронирани машини, С 300 , самолети.Предатели

66

Анонимен

преди 2 години

Първо им върни бежанците да се бият там. Все е помощ някаква!!

65

Анонимен

преди 2 години

Абе явно малко руски шпиони е изгонил Кирчо от България!

64

Анонимен

преди 2 години

Русофоби, лекувайте си фобията. Има лекарства, просто си ги пийте, моля.

63

Опра

преди 2 години

кико , не ти се получават нещата бе , оди меси козунаци !

62

Анонимен

преди 2 години

Абе Украйна са фашисти, а Русия пак иска безвъзмездно да спаси света, който не иска да бъде спасяван от нея и т.н.....Историята се повтаря, само дет не могат да превземат Берлин, а един град на 30 километра от границата!

61

Измекяри

преди 2 години

Направо да идва 9 май и да се свършва,че съвсем затънахме. Очаквам да им осигурят безплатни чадъри и шезлонги за плажа, а за българите двойно увеличение. Що пари потрошиха в безмислени пътувания, а хлябът вече е 2лв.

60

ОСТАВКА

преди 2 години

Хайде първо да направите нещо за България, а? Преди да тичате да ли жете чужди зад ници. Защото вече половин година сте на власт, а държавата освен че затъва нищо друго не се случва!

59

Анонимен

преди 2 години

Скоро ще ни изгонят от НАТО след това Путин ще ни спретне една война на Българска територия. Глупавите русофили и путинофили обаче не са се осетили още ..

58

До 63 Щщщ

преди 2 години

За пари го правят,бе!Никакви русофили няма в България.Рубладжий са.

57

ВЪПРОС

преди 2 години

Кога правителството стана собственик на държавното оръжие, че да го подарява на *** и пульо? Това е държавна кражба и измяна и е подсъдно!

56

Анонимен

преди 2 години

Никакво оръжие на режима в украйна и стига с тези лоши руснаци.Всички идиотии в българия са правени от българи не от други даже баташкото клане е свършено от пумаци

55

Анонимен

преди 2 години

До: номер 65 "целта е да се компрометира България, да се покаже на света, че застава против Русия." Е това което си написал е типичен пример за оксоморон. Други примери: "Дървено желязо". "Невидим розов еднорог".Русия е компрометирана пред света пич, ако случайно не си го разбрал, не знам с какво мислиш, и дали изобщо мислиш. Който подкрепя Русия - той е компрометиран. Русия е сама, дори Северна Корея не подкрепя Русия на Путин и Медведев!

54

Анонимен

преди 2 години

Киро как ще дадеш оръжия като съучастничката ти в кражбата на милиарди кредити, корнелия казва нет! Кирето само си лъжи да минава времето и да върви ограбването на България!