63

Анонимен

преди 2 години

Радев никога НЕ Е изнесъл вдъхновяваща реч. И този път е много дразнещ.

62

хаха

преди 2 години

гроб казват че на кирил му била грешно попълнена декларацията...как ще е грешно като мина декларацията му за отказване от гражданство? А като се отказваш от гражданство има ли въобще как да не мине? Глупави герберчета...

61

Анонимен

преди 2 години

На 14ти ще мислиш че сънуваш хаха

60

Гроби Таласомо

преди 2 години

Будният, обаче може да бъде измамен. Затова, той трябва да стане Зрящ, за да може да вижда в Мрака. А РадевУзунов са част от този Мрак, както и самият Бойко! Тъй, че масонството зад Радев, редови член, на което е и самият Радев винаги ще иска да ви илюминира, но това е илюминацията на Мрака! Има и такава илюминация!

59

Непримирим

преди 2 години

Абе що не вземеш да се гръмнеш??

58

Анонимен

преди 2 години

Много хубво се събудихме.. със висок ток, зелен сертификат и решение на коституциония съд за канадеца.

57

СВОБОДА

преди 2 години

Народно събуждане ще доживеем на 14-ти... А ограничаването на свободата с тия зелени тъпотии хората няма да ти простят и забравят ей така...

56

Реалист

преди 2 години

До браво народе. Хе-хе, колко си жалък. Та как го отстранихте ГЕРБ като отново е първа политическа сила и то с преднина? Следиш ли социологическите проучвания? И изобщо не искам да те питам какво се случва с държавата след отстраняването им.

55

д

преди 2 години

дано имаме силата да се събудим от мрака на комунизъма който ни е оставил....

54

Хаха

преди 2 години

На крив ГЕРБер Радев му пречи.

53

Анонимен

преди 2 години

Този пак рецитира като пионерче на събрание

52

Анонимен

преди 2 години

Подплатено с пари на мафията

51

Метафора

преди 2 години

Едни хора ми гладуват доверие - поставят ме начело на племето и на държавата, да съблюдавам закона да спазвам закона и да реформирам чрез групата си.Аз к'во правя? Подписвам лобистки сделки, легализирам робски труд, слагам на всеки български ученик етикетче с цена , създавам атмосфера на интереса клати феса, парата и парата и само парата, ущетявам държавата със страшно много пари и черешката на тортата - неколко дела за колониално нацистки имоти в Страсбург, а те са в юрисдикцията на Хага.

50

Анонимен

преди 2 години

Аз няма да Гласувам за тоя агент на дявола нито за Партия която по категоричен начин програма не докаже че никога няма да ваксинира никой насила и под никакъв натиск от където и да било няма да въведе задължителен зелен паспорт.И по никакъв начин няма да Ограничават наши права и свободи. Този договор Партията ще трябва да го изложи на яве пред аудиторията електората

49

Киро Рамбото

преди 2 години

Видяхме ги новите идеи, например тези на Тошко Африкански с неговото адвокатче и Киро Канадеца с невярно попълнена декларация.

48

Снимка номер 3

преди 2 години

Това ми е любимата снимка: военния дава сигнал, че военния преврат на ДС и Радев срещу демокрацията в България върви успешно.

47

анонимен

преди 2 години

И сега като се събудихме Радев, цените на тока, горивата и храните до небесата, а короната коси наред! Що ни трябваше да ни събуждаш! Ще измрем от глад, студ и ковид!

46

Гербер

преди 2 години

До долу ГЕРБ. Ами те нали вече са свалени бе, църввул миризлив? От шест месеца. И вече, по думите на Минеков и канадския кон, в България няма корупция. Ама ти как се чувстваш сега, по-добре ли ти е с новите цени, ковида и тоталния хаос в държавата?

45

Нормален не гей

преди 2 години

Я от яките борчета да одат у президенството да ги потепат теа дека ни будат

44

Хехе

преди 2 години

Този Минеков толкова ми беше симпатичен преди една година, ама сега гледа все едно някой му е издържал попарата с вилица. Уж културен човек, а се държи като малко дете.. нали си вече в държавата, айде променяй, кво се мръщиш? Виж Киро. Взимай пример от Кирячето и от Кокорчо - и двамата са мега пичове, позитивни и с тoПКИ.