53

Анонимен

преди 2 години

Как се прави на луд. Сякаш никой не знае че в цял ЕС се повишиха цените на електроенергията заради енергийната криза. И явно си въобразява, че може да баламосва хората както си иска и да хвърли върху Радев вината за фактор, върху който няма влияние.

52

Бай Баяни

преди 2 години

Борисов никой не бил буташ,а загубил на избори. А с колко загуби за дебиломислещите? С 0,5 % след "преброяването" в чужбина. В България гласуваха повече за ГЕРБ, с тези зад граница да си гледат живота там. Нямат интерес да дестабилизират държавата си, освен парите на Божков в пликче.

51

Анонимен

преди 2 години

Бибитко и чорапа са в един отбор, този на фашистките марионетки.

50

СЛЕДВА

преди 2 години

след изборите следва ристю бойкикев и гнома наско да се явят в Левски Г.ето на килимчете пред Слави за да го молят да им остави нещичко по министерствата иначе Почтените ще ги изчегъртат до крак

49

Анонимен

преди 2 години

До евроги: и аз ще гласувам за ПП и Радев, за да вида злобата и омразата по лицата ви след година, когато ще висите сополиви на площада и ще мърморите: и тие ни излъгаа...

48

Анонимен

преди 2 години

До до 39/46 "Борисов никой не го е бутал, а изгуби на редовни избори - така е при демокрациите." Всъщност, той изборите ги спечели. Изгуби в съставянето на правителство след това заради обединения ДС фронт.

47

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 40Бе щом САЩ не го дискредитираха, значи е играч :))) Херо Мустафа нали се среща с Бокича на четири очи, затвориха си очите американците.....хахахаха :)))

46

ДДРОнег

преди 2 години

боко, ако си мъж, излез на площада без охрана, да те застигне народната "любов" !!!

45

И ЦРУ знаят

преди 2 години

Борисов поръчва убийства и терор на негови банди срещу неудобни!

44

Джедай Мастър

преди 2 години

До Анонимен... "И сега като бутнахте Борисов по-добре ли живеете?"Ами да. Достатъчно е да видя безсилната му злоба по подпухналото лице и страха, че ще го разследват наистина и ми става по-добре.

43

Анонимен

преди 2 години

До Герболяк Така е, трябва да си затваряме очите пред геноцида на Радев, за да не се чувстват комунистите ДСари на Радев "неудобно"!

42

българина

преди 2 години

а ти ни докара до енергийна криза да се закриват фабрики заради скъп ток и газ... като пр е б а Белене и ЮП. Дори бесилото не може да поправи щетите, но не ще е за урок на следващите душмани

41

Безпристрастна

преди 2 години

Моля Ви, да напишете поне едно хубаво нещо което се е случило при управлението на Радев.Аз не се сещам.

40

Samo minavam

преди 2 години

Боко, тъпан дългосвирещ, освен мижава душица, излезна и голям лицемер.

39

Жорж

преди 2 години

Може да е вякакъв, но е прав!

38

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 39 "И сега като бутнахте Борисов по-добре ли живеете?" Няма да ти отговорят, защото ако ти отговорят с отговора, с който би им се искало, знаят, че трябва да излъжат.

37

Герболяк

преди 2 години

Да си правиш агитационна кампания за сметка на починали хора е пълно кощунство. Това не е човек, това е чудовище.

36

Анонимен

преди 2 години

"Народът гине, цените полудяват"--------------Цените се повишават в цяла Европа заради енергийната криза, а народът "гинеше" и през твоето време.

35

Погнуса

преди 2 години

Какъв е тоя безсрамен човек? Провежда фашистка политика за ваксини и сертификати, както и Радев, а накрая играе театър и препоръчва мерки на хората, за да ги пороби и фалира. След изборите сигурно ще се обяви за праведник.

34

ПО-СКОРО

преди 2 години

Витанов е тоя дето е в час по рисуване и оцветява ли оцветява, И молива му е с един и същи цвят-тъмночервен като на Бойко Ви тъмното минало.