120

Анонимен

преди 2 години

Ще видят ЕС през крив макарон

119

Анонимен

преди 2 години

Всичко идва ми от Русия!

118

Георги Миков, Чирпан

преди 2 години

Хайде, хайде, българките стрували два сръбски динара, а македонките им го пушеле за без пари, само и само да се отъркат у ангелския небесен народ, дето вони на дюлева парцуца и скара.

117

Анонимен

преди 2 години

хахах яко пpoмивка е имало там

116

Анонимен

преди 2 години

Македонското ВМРО е партия ,която изцяло е спонсорирана от Путин и те нямат интерес Македония да е в ЕС.Още няколко години в опозиция и след това ще изчезнат.Тяхната Бивша Министър на МВР от ВМРО е в затвора,Бившия премиер от ВМРО е осъден и избяга в Унгария,бившия шеф на тяхното ДАНС е в затвор.Ако Македония е в ЕС бившия премиер ще е 30 години в затвора.ВМРО не иска ЕС и нашето вето е в тяхна полза.Ако се върнат на власт ще спрат договора с нас и пътя за членство.

115

ДЕЛИКАТНИ ТЕМИ

преди 2 години

През втората световна война немската армия влиза в кралство Югославия и Белград става Принц Ойген Щадт. Цялата югославска армия се превръща в 2 /борещи се и помежду си/партизански формирования. Когато немците пленели бившите войничета, ги питали от коя част на кралството са. В случай на отговор ''от Южна /скопска/ бановина, им се разминавала най-тежката участ и били предавани на българската армия, където си дослужвали остатъка. Така няколко хиляди момчета от Вардарско си спасили живота, но табу.

114

Анонимен

преди 2 години

Накрая ще им направим добра услуга на макетата, като ги избавим от еврогейския съюз. Но това ще се осъзнае след време.

113

Анонимен

преди 2 години

Е всички знаят че в Македония е по-евтино така не виждам с какво се хвалят? Но че са страшни комплексари на тема БГ е ясно от години. Ако пра-дядовците им ги видеха лично щяха да се разправят с тях...

112

Деян

преди 2 години

Потресен съм каква злоба има срещу нас.Вето и пак Вето!!!!Тези не са дорасли за ЕС още

111

Анонимен

преди 2 години

До стратегБез да искам ти сложих плюс, за което се извинявам! Недей да споменаваш в 21 век армии и инвазии. Всичко, което искаме от тези наши нови съседи е, да бъдат добри съседи, да не ни крадат историята, азбуката, езика писателите, поетите, книжките и Хитър Петър. И да спрат с тази омраза! А това изобщо не би накърнило тяхната гордост според ЕС, само те си мислят, че с измислици премислици напред се върви.

110

r

преди 2 години

Притеснително е как този млад човек говори с такава брутална омраза. Изглежда, че ако до него стои българин жив ще го разкъса. Какво ли е учил или чел през малкото години, които е живял. Трудно ще се разберем с тези хора.

109

Анатема

преди 2 години

Две банкноти,ама от по 5О0?врака,а македонките също два,ама от по два динара .

108

Анонимен

преди 2 години

115 Довечера северомакетата се кълняха в гръка Александър Македонски с "едно име имаме", пък се отрекоха от него с Преспанския договор 2017. Сега античките от Дисниленд "Скопие 2014", налетяха на българска история, кой знае, утре, какви ще се събудят?

107

Наблюдател

преди 2 години

За сьжаление от 1944 до днес те са обльчвани от срьбска национапистична пропаганда и не очаквайте друго от техните мозъци - те са безвьзвраткно повредани което е цел на всека пропаганда.Плюите и не се занимавайте г Македония.

106

Млад еж

преди 2 години

Този млад фашизиран еж, което има гестаповско излъчване ще бъде ли допуснат до европейското семейство на демократи с човешки облик. Ще ги допуснем ли да се пъчат редом с нас? Никога, и ако на някой му минава през ума, да си знае, че вече е политически труп. Внимавайте със соро'соидите, защото при тях всичко се плаща, и за това. Може да сте про'сти, но поне не бъдете тъ'пи! Нали знаете кой плаща за "промяната"? Е, опичайте си акъла, докато все още не е фатално късно! Ако не ви пука, май'.. та ви!

105

Галин Костов

преди 2 години

Това си е чист фашизъм. Човеконенавистническа идеология на основата на етнос. Незабавно да се направи достояние на Европейската комисия и другите органи на ЕС.

104

Аз за българките

преди 2 години

Не знам, може момчето да си пада по подобни връзки! Има подобни услуги по цял свят, както и поведение! За знойните македонки обаче се носят легенди! Страст, пищност, лековато поведение! И без предпазни мерки!

103

българин

преди 2 години

Според мен разковничето се крие в следния въпрос и дано някой от нашите политици го зададе на северомакедонците ! - ЗАЩО ПРИ РАЗПАДА НА ЮГОСЛАВИЯ , ВСИЧКИ СТРАНИ СИ ИМАХА СТАРИТЕ ИМЕНА , А САМО МАКЕДОНИЯ БЕШЕ НАРЕЧЕНА ,, БИВША ЮГОРЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЯ " ??!! Отговорът е , че тя никога преди не е имала име( освен на географски регион ) и НИКОГА не е била самостоятелна държава , освен в рамките на бивша Югославия !!!!!!! За разлика от Босна , Хьрватия , Словения и т.н. !!!!

102

Анонимен

преди 2 години

Да се отмени правото им на два паспорта, в много държави е така! И да избират, българин или македонец! После ако искат и албанец!

101

Анонимен

преди 2 години

има ли кой да направи превод с английски субтитри? ако 100 българина, живеещи в чужбина да го споделят, поне 1000 чужденци ще знаят що за стока са хората населяващи част от географска област Македония