60

Гражданин

преди 3 години

До Точно 1.5% Сметката ти е леко некоректна. 29 милиарда от 390. На нас, на някои българи, които предпочитат да обвиняват и да мрънкат, да тръгнат по улицата да ни дават пачки на калпак, пак ще си плюем, че ни крадат.

59

Мен

преди 3 години

А на другарите от бсп направо им спираха фондовете.

58

Анонимен

преди 3 години

Няма значение какъв цвят си ама ако си мислите, че ГЕРБ имат икономическа политика значи живеете в алтернатива реалност.

57

Анонимен

преди 3 години

Хърватия получава двойно повече, а е по-малка у още не е в ЕС.

56

Анонимен

преди 3 години

Дайте да видим колко взимат другите държави, а не да пускате самохвалствата на Баце! Него си го знаем и ни се повръща вече!

55

Анонимен

преди 3 години

Та ние само от Южен поток и Белене загубихме 5 милиарда. Фолксваген заради корупцията ти не дойде в България още 5 милиарда загуби. Да продължавам ли с колко милиарда си ощетил България

54

Христо Христов

преди 3 години

До 77И ще се хвалят, като плевнелиев как са обърнали дупeтата.

53

Анонимен

преди 3 години

29 милиарда евро за 7 години за една държава са НИЩО. Знам, че изглеждат много нали ама реално са нищо...

52

Анонимен

преди 3 години

Платеният защитник на герб търси количество кликове , изглежда за това му плащат, но извън неговия устрем действителността е жалка. Един неграмотен нерез от името на България отива да иска пари, но не знае език и чака да се разберат другите колко ще му подхвърлят да открадне . Ако имахме някой умен като Орешарски досега можеше и да сме донори , а не някой , който проси, защото е окрадено всичко.

51

Пижо

преди 3 години

До HexЗа съжаление не получаваме пари. Засега. Парите са предвидени за България, но няма да бъдат предоставени на това правителство, тъй като получаването им е обвързано с "върховенството на закона"! По най-допломатичен начин ЕС каза: България има предвидени пари, но те няма да бъдат дадени на това правителство!

50

Анонимен

преди 3 години

Истински държавник.

49

Гражданин

преди 3 години

До Анонимен Много анонимни са тук и не можеш да адресираш точно. Да, парите са за проекти, не са за шкафчета, а има и за раздаване на готованци покрай вируса, които знаят само лични нападки да отправят към промиера, който достойно е защитил страната си. Това не е математика. Това е политика с малко смятане. Политика в национален интерес, а не викане по площади, юмруци и "Мутрите вън"!

48

Анонимен

преди 3 години

Гербе р ските *** ,след падането на правителството ,ще работят за б с п ,защото нямат грам достойнство

47

Анонимен

преди 3 години

"Имономическата стратегия" на ГЕРБ е да взимат евро помощи. Ако не са те тази държава загива тотално. Защо да подпомагат малкия и среден бизнес от където да влизат пари в хазната когато можеш да ги мачкаш и да точиш ЕС.

46

Анонимен

преди 3 години

Няма значение колко пари се отпускат, след като ще изтекат към офшорни сметки. За толкова години евопейско финансиране ако не бяха крали с г...за си щяхме да сме нормална държава с добър стандарт

45

Точно 1.5%

преди 3 години

29 от 1 800 - нека всеки сам си извади калкулатора у да сметне какъв процент де е откъснал от сърцето на евролидерите за корумпираната ко чина, управлявана от Мафията

44

х

преди 3 години

Яде ми се торта със сахар.

43

Hex

преди 3 години

Браво, че ги получаваме... просто спрете да ги крадете, за да стигната до нас.

42

Ангел

преди 3 години

що не каза че 29 млрд е най -малката сума .Държави благословения или хърватска които са по малки от нас по население и всичко взеха двойно .Румъния също !!!Приписваш си като заслуга един провал !!!

41

Анонимен

преди 3 години

Хе-хе, след управлението на тройната ламя , бат Бойко колкото и да се старае не може да стане по-зле. Пак се сдушка с Доган, но не толкова явно като Станишоглу ефенди.