43

Крис

преди 5 години

Битката за демокрация в България е битка с олигархичния модел, който българските комунисти по сценарий и модел на Русия осъществяват у нас. И днес залогът пред развитието на страната ни е същият. Изборът на боен самолет проектира в себе си целия този политически сблъсък.

42

Бгбг

преди 5 години

Всеки,който поне малко се е интересувал по темата е наясно,че дори сегашните МиГ29 са по-добри от бъдещите Ф16.Гледайте демонстрации на машините има достатъчно видео в нета.Само *** може да настоява,че на тенекия разработена през 73-та година с монтиран нов компютър ще се променят параметрите на машината.Основните характеристики са няколко и рускита машини са с по-добри показатели.Запомнете:това е машина и качествата се определят от нейните възможности,не от това къде е произведена!

41

Анонимен

преди 5 години

Трябва да излезем спешно от НАТО и ЕС и да търсим военно-икономически съюз с Русия и Китай! Незабавно!

40

ПроСоТо

преди 5 години

До ривамдааа...До сега България беше на ръба на финансовата пропаст..С тая "стъпка" тя /България/ направи огромен скок напред..

39

Никол

преди 5 години

Изборът отново е между Западния свят и Русия. Но този път, въпреки агресивния руски план се осуети за пореден път при придобиването на нови самолети, съдбата ни е в нашите ръце.

38

Анонимен

преди 5 години

Бай *** и F16

37

Анонимен

преди 5 години

До Румбата РадевАми нищо. Връщай комисионната и си ближи раните.

36

УРА!!!

преди 5 години

НОВАТА КОАЛИЦИЯ ДПС-ВМРО....АШКУЛСУМ, МАРАБА!!! КОЙТО ИСКА ВОЙВОДИ-БАШИБУЗУЦИ ДА СЕ РАДВА НА СИНЯТА КАСКА И ДЖАМБАЗКИ!

35

Анонимен

преди 5 години

Щом ДПС гласуват -за- е ясно колко се защитават националните интереси!

34

Анонимен

преди 5 години

До F-16 36България БЕШЕ И ВЪВ ВАРШАВСКИЯ ДОГОВОР!!!!!!!!!!!!!!!!!! Така че, след 5-6 години (запомни или си запиши, защото аз много познавам!) БЪЛГАРИЯ ЩЕ БЪДЕ В ЕВРАЗИЙСКИЯ СЪЮЗ!!! Аз познах за Брекзита, така че можеш да бъдеш сигурен, че познавам!!! НЯМАТЕ БЪДЕЩЕ................джендърчета!!!

33

Анонимен

преди 5 години

Ф-16 ли е новото и модерно ? Оставка и народен съд !

32

.I.

преди 5 години

Браво. Пукайте се от яд русофилски отломки. :))))))))))) Сега и 200бр. Патрия от Финландия, които ще се сглобяват в България. И накрая танкове Меркава като за една бронетанкова бригада.

31

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 28Тези безполезни срещу руските ПВО самолети скоро разбомбиха едни С 300 в Сирия:) Е, израелски бяха ама пак Ф 16 де.....

30

Анонимен

преди 5 години

До тонкатаАко си мислиш, че на теб не ти се е е... мамата, лъжеш се. Всичко ще плащаме за таз дивотия. А и докато литнат еф-те над Бузлуджа ще минат мнооого години.

29

Next

преди 5 години

След това ще гоните имигранти по вьздуха премиера да му мисли.

28

Българин

преди 5 години

През 1944 г. България е окупирана от СССР и с помощта на БКП се налагат тоталитарен режим на управление. В предателството си към нацията българските комунисти стигат дотам, че правят опит да заличат България и кандидатстват да я превърнат в 16-та република на СССР. За БСП, за Радев, за поклонниците на Путин да припомним, че сега сме 21 век и България вече е свободна да избира самолетите си. Няма го Варшавския договор.

27

Анонимен

преди 5 години

Е те с таази си постъпка ,тия О-Т-В-Р-А-Т-И ще си изкопаят най-голямата могила! Пфффууууууу........никога не съм бил ТОЛКОВА О-Т-В-Р-А-Т-ЕН от нашите подмазваи, подлизвачи, смешни и жалки ни-що-же-с-т-ва! Направо съм поразен, КАК МОЖЕ ДОТОЛКОВА ДА ИЗПАДНЕШ морално, етично и интелектуално!!! ГОСПОДИ, СПАСИ БЪЛГАРИЯ!! Надявам се НИКОГА ДА НЕ СТЪПЯТ тия "самолетчета" на наша земя, а ако стъпят.......да се разпаднат! Което и ще стане, разбира се!

26

F-16

преди 5 години

Браво. Само ГЕРБ! България е член на ЕС и НАТО!

25

верно е :)))

преди 5 години

Купуваме незнайно точно какво, незнайко кога ще се произведе, незнайно кога ще ни го доставят, за незнайно точно колко пари. Но все пак сделката е добра!

24

Калеко Алеко

преди 5 години

Браво така трябва, а от Офиса на ген.Решетников на "Позитано 20", трева да пасат ... !!!