129

Присмехулник

преди 5 години

"Докладът за избор на нов изтребител препоръчва да започнат преговори със САЩ". думата "препоръчва" е същата дума, която направи от мафията и рекетьорите почтени, демократични бизнесмени...

128

Анонимен

преди 5 години

Всяко велика сила - Сащ, Русия, Китай, Израел - изчакват да минат поне 8-10 години откак създадат едно оръжие преди да го пуснат серийно произдвоство. През това време от една страна му изпипват дефектите, а от друга правят тестове, за по-нови оръжия След 4-5 години започват да се появават "ъпгрейднати" версии на същото оръжие например F-16 B F-16 C и т.н.

127

БЕЗ СЪМНЕНИЕ

преди 5 години

на ШКЕМБЕ ВОЕВОДА са му набили клинците. Далаверата с бг паспортите явно му е била в повече. ИЛИ Ф16 или в затвора

126

Анонимен

преди 5 години

Да не забравяме, че Боко имаш директна среща с Тръмп, на форума за сигурноста. Може би, е част от сделката за газ през ТП.Към момента сме леко по периферията на предстоящите безумия. Заслугата за това, вероятно се дължи на много древни географско народностни причини. Съдба или мисия. но и двата лагера, играят умерено, по отношение на територията ни.

125

ИЗБОРЪТ

преди 5 години

го прави Големия Вожд от Фашингтон, а в КОЛОНИЯТА РБ само козируват.

124

Анонимен

преди 5 години

значи те хубавите неща струвата скъпо.Ако купим един самолетоносач примерно трябва да дадем средно 500 МИЛИАРДАако купим един F-35 трябва да дадем някъде около 800 милиона за един самолет, докатоF-16 към 90 милиона С ПОДДРЪЖКАТА.Т.е. едно че нямаме пари за най-модерната техника, но и да имаме - нито руснаците, нито американците ще ни я продадат.

123

Факт!

преди 5 години

Грипена беше комунистическият избор слаб с никакви възможности мечтата на руснаците.Но идва Ф-16 натъпкан с електроника и въоръжение от последно поколение.Ракети АИМ-120 за далечен ВБ за близък АИМ-9 Сайдуиндър ако сме умни ще купим израелски Питон-5.Руските железа за скрап!

122

КОНСА

преди 5 години

ахахаха *** шербета парата му отлетя от джоба грипенчо фалитакис йок евракис

121

Анонимен

преди 5 години

А какво ще стане, ако при интервюто за американска виза на някой български пилот който отива да се обучава в САЩ открият, че някога през 2015 е сложил like на снимка на Су-35 или на Путин?

120

Анонимен

преди 5 години

нищо ново под слънцетоосигуряване на заплатите на краварчетата за сметка на глу.паците дето крепят банкявския папуас и алчното и продажното му племесега разбрахте ли защо производителноста на краварчетата е 10 пъти по-голяма от вашата и затова взимат заплати 10 пъти по-големи от вашитеайде хаирлия- който остане в територията и внучите му ще плащат на краваритечестито индианци- страната ви вече е резерват

119

Биг Брадър

преди 5 години

Ще купувате самолети и пушек ще се вдига! Правителството ви лесно клекна! И НИКАКВИ потоци за вас! Ще ядете втечнена газ и американски самолети ако трябва! Вие сте първа линия на отбраната! При война с Русия ще бъдете сред първите изпепелени! Гордейте се ***! Опърлени в името на Американ Димокраси!

118

Анонимен

преди 5 години

Ф-16 в момента е на въоържение в 24 страни, в 19 от тях по тактическо предназначение, в полет са 4000 самолета, Турция го произвежда по лиценз, а тя има 4-та натовска армия по сила и 9-та в света.

117

Мнение

преди 5 години

Не съм съгласен да дадем 2 милиарда за нещо, което е на годините на баба ми.

116

Анонимен

преди 5 години

F 16 е класика другото е завист и простотия.Самолета спечелил две войни срещу миг .Радев е национален предател .Добре че стана президент за да си обновим авиацията !

115

Анонимен

преди 5 години

До Анонименима ЗАКОН в сащ - която страна има емигранти, при които над 3 процента е престъпността не плучава визи. ---Значи САЩ където се стрелят всеки ден налагат визи на България при условие, че имат договор за безвизов режим с ЕС, докато в страни като Швейцария, Германия, Австрия, Франция, Холандия, Белгия, Дания, Норвегия българите могат свободно да пътуват, кой знае каква висока престъпност е в тези страни!

114

Жоро

преди 5 години

Ще изгниете във Белене гадове мръсни със сигурност .тоя път ще е до девето коляно.

113

Кеф

преди 5 години

Вайпърите са страхотни машини АФАР радар електроника от друго измерение голям обсег модерни ракети удари по наземни и морски цели.Самолет мечта Графаджиите се кефят на макс.Ще заменим и допотопните Су-25 неставащи за нищо.Бихме румънците те имат стари португалски и хърватите бихме.Прекрасен подарък навръх Коледа.Браво на американците достойна за уважение нация!

112

V

преди 5 години

Важното е кой е писал доклада и кой го е приел ;) Защото да 15 -20 год. България ще е единствената страна в Европа която плаща на друга страна да й прави самолетите като така става тежко зависима от нея.То и сега в Европа само по смотани държави с изчезващо население не си правят сами самолетите ;) Тази информация за това кой е писал доклада и кой го е приел е важна за бъдещите поколения които ще плащат цената и тя не трябва да остава скрита .И информацията и цената ;)

111

Ала_Бала

преди 5 години

Честито на Цветанов, осигури си бъдещите внуци!

110

БГ

преди 5 години

Ф -16 е проектиран през 60-те години на миналия век.