18

Анонимен

преди 7 години

Четете внимателно и печелите обезателно. "при нас от македонска земя".

17

BG

преди 7 години

Иначе друго изказване което съм чел от президента на Македония, е че някога македонските словени си говорили на убав и чист словенски език, а Византия наложила на бугарите - татари да го говорят този език со декрет, оти ония (деме ние) сме говорили на гнусен татарски език :)))Извинявам се ама подобни изказвания може да ги правят пияниците по кръчмите в Скопие, обаче в БРЮМ те се правят от ... президента !

16

Неее

преди 7 години

Това е било българска земя, а те са Българи...Защо прави такава гавра Путин? Ива житие и докумети, че Кирил е българин също

15

не знам

преди 7 години

Дали го е казал или некой макесърбоман и античкимакедон барабар не го е сънувал.Ама и няма да се изненадам ако е истина.Все пак е наследник на Петър I. Измислил " кирилицата" и " църковно-славянския". От едната комплексарщина само.Но пък има прогрес. До скоро ги учеха че е дело на Ленин

14

Анонимен

преди 7 години

Путин: Славянската писменост дойде при нас от македонска земя !!!Щъркела донесъл славянската писменост на баба му Путина !

13

Маке

преди 7 години

Русия е майка на всички слонове, а Македония е майка на Русия.

12

Анонимен

преди 7 години

Руската гавра с България може да се прочете и на ифициалния сайт на Кремъл. Радвайте се русофили. Интетесно дали ще реагурат руските пудели Радев и Бойко или ще си мълчат като вагини?

11

BG

преди 7 години

Сега ми е чудно как ще реагира президента Радев ! Защото езика и писмеността на една държава са пряка функция на властта и суверенитета ! Иначе руснаците като видяха че няма как да обърнат "русофилска" България към тях, почнаха да се подмазват на македонците !

10

Анонимен

преди 7 години

Империята на злото отново пробва да пренапише историята. Пфу !

9

Анонимен

преди 7 години

"Путин: Славянската писменост дойде при нас от македонска земя"......а българската азбука е дошла от руската тайга - чрез Коминтерна !PS: КГБто продължава да пренаписва Историята

8

Сандо

преди 7 години

македонец и на снимка да го видиш, шамар му удари!

7

Анонимен

преди 7 години

Да се радват многобройните Путинофили в България!

6

Баба Ванга

преди 7 години

Светот ке се оправи когато Владимир Владимирович легне до Владимир Илич в мавзолея!

5

Хахха

преди 7 години

Честито! Кефите ли се другари и другарки!? 947

4

BG

преди 7 години

Сега русофили нещо да кажете - пак се кичете с руски знамена !Само не мога да разбера, руснаците какво точно празнуват - вземете който и да е руски весник или гледайте което и да е руско предаване, ще видите че масово е наблъскано с английски чуждици ! Последното което видях е че някакъв руски ... използваше хубавата "славянска" думичка "инпакиджинг" вместо разопаковане :)Между другото точно същото се отнася и за македонците ! Ама едните и другите са оправдани - все пак това не е техния език!

3

Анонимен

преди 7 години

Руските *** винаги са водили антибългарска политика. Гаврата на Путин с азбуката на връх 24 май за сетен път доказва това. Само предателите русофили не признават този факт. Защото са българофоби и ***.

2

слава

преди 7 години

Слава на Путин. Македонците не са татарски *** и неблагодарници като балхарските шороши

1

Г

преди 7 години

Нещо? Някой?