30

Анонимен

преди 11 години

нали червените кратуни казваха че бареков работи за ГЕРБ ся кво ще кажете ?

29

Спонги

преди 11 години

Гледайте ветропоказателите Огнян Минчев и Николай Бареков. Те точно са информирани кой няма да е начело на държавата при тези избори. А, ББ е добре да се приземи малко, защото когато паднеш от високо много боли.

28

Libra

преди 11 години

*** е пример за нагаждачество и конформизъм. Не, той не служеше на Бойко Борисов, други са му господарите, които имаха изгода от управлението на ГЕРБ. Сега тези хора изоставят проваления циркаджия ББ и слугата има Бареков изпълнява както всяка медийна шантонерка задачките си! Впрочем, абсолютно нищо ново под българското слънце! Нима не помним Явор Дачков, Любица Кулезич и още знайни и незнайни ***, които изведнъж "проглеждат"? Жалко останалите все още не схващащите гербаджи какво става!

27

Анонимен

преди 11 години

Такава ще бъде съдбата на всички платени ГьРБави агитатори, ще възхвалявате ББ, а той ще Ви нарича презервативи и накрая ще Ви бие шута

26

DUDUK TV7

преди 11 години

Бареков, запази си поне достойнството и не се излагай, тъкмо си беше подобрил имиджа и сега отново надолу. Явно селянията ти се проявява рано или късно, колкото и да я прикриваш. *** си е Дудук ако ще и в Блумбърг да се промуши.

25

Анонимен

преди 11 години

ОЩЕ ЧАКА ДА МУ НАПИШАТ ТЕКСТА

24

Анонимен

преди 11 години

Тоя *** Добрислав Димитров пък какво иска от *** като го замериха с яйца и си го изкара на него с репликата ти нормален ли си бе и хвърляйки чаша в краката му. Сякаш Бареков е платил на всички въоръжили се с яйца...той че Барека е едно голямо корумпирано ла.но е така, но скапаняците от Гроб не можаха да разберат че народа вече не ги иска , а да ги линчува.

23

Анонимен

преди 11 години

Бареков колко платихте на агитката пред сцената.Това ли е София за теб ????Това ли са софиянци за теб ????Група платени провокатори от селски произход като и водещия впрочем.

22

Анонимен

преди 11 години

И какво ще стане като си отвориш устата? Аман от този треторазряден продажник. Тръгнал с ГЕРБ и Борисов да се мери, пълен клоун.

21

бай Иван

преди 11 години

Това гнусно животинче Бареков винаги е бил слуга на олигарси . Трябва да му се свети маслото на него и всички други олигасрски подметки които си мислят че това което правят днес се забравя утре

20

Деси

преди 11 години

Айде Барека пак се взе много насериозно. Ники *** се прекръсти на Фурнаджийска лопата.

19

Анонимен

преди 11 години

Стига глупости, ГЕРБ води убедително, според гласувалите откачалки в анкетата тук в сайта, и всяко омаловажаване на това е подла спекулация.

18

Анонимен

преди 11 години

Ники, кажи си.

17

Mehmed Veyselov

преди 11 години

Barekov da hodi da vodi predovaneto si v cirka,tam vsichki she mu rakopliaskat.Paliacho

16

Анонимен

преди 11 години

Действай.

15

Анонимен

преди 11 години

Голямата любов обикновено завърша с голяма омраза. И г-н Бареков , ако знае нещо, да го каже. Мълчанието е съучастие, особено в този момент.

14

Запознат

преди 11 години

Бареков, ти си глусен охльОФ! От толкова рекламодатели не можеш да си вдигнеш гащите! Или имаш позиция, или си Бареков. Преди с Доган, после с Боко, сега срещу него. Ама на нас не ни е къса паметта.

13

Анонимен

преди 11 години

ОТКАКТО ОТИДЕ В САЩ ЗА ЕДИН МЕСЕЦ И СЕ ВЪРНА- ОБЪРНА ПАЛАЧИНКАТА. ЯВНО В САЩ СА МУ ОБЯСНИЛИ КАКВО Я ЧАКА БЪЛГАРИЯ И ЧЕ ГЕРБ Е ИЗПОЛЗВАН И ЩЕ БЪДЕ ЗАХВЪРЛЕН КАТО МРЪСЕН ***. НЕ ЧЕ МИ Е ЖАЛ ЗА ТИКВУНЯ, АМА ЗАЩО ТРЯБВАШЕ ДА НИ ВКАРВА В СЦЕНАРИЯ НА САЩ ЗА АТЕНТАТА ?

12

нечовек

преди 11 години

Бареков ти си болест,тежка и неизличима,така както герб е чалга-политиката,ти си знаменосец чалга-журналистиката и незабавно трябва да бъдеш лекуван

11

аде бе Циркаджия

преди 11 години

Цяла България видя как "обърна палачинката" .Наистина ли мисли ,че някой ще му се хване?!И тези режисирани Барекади ...."дайте мекрофона на онзи" , "айде пак този иска да каже нещо"От далече си личи ,че е постановка......резил!И как опропасти протестите ....."ама знаете ли какви са ви исканията???" Репортерите му се държаха с народа като с ***...