54

Анонимен

преди 11 години

Симеон Дянков го прегладат за премиер в служебен кабинет, четох някъде? Защо, Плевнелиев толко ли е зависим от олигарсите Прокопиев и бившата на Бойко, че ще се поддаде на това, да сложи Дянков като техен човек на премиерски пост, макар и временно?

53

патриарха

преди 11 години

Ако се захапят тия връзки на Плевнелиев с енергийната мафия, ми се струва, че няма да си изкара мандата, както го направиха Бойко и неговото правителство. Тоя ще се окаже тиха вода, тихите води са най-дълбоки.

52

Анонимен

преди 11 години

Невинно изглеждащият шут Плевнелиев май ще се окаже част от мафията, която ни докара до тези високи сметки на тока, после този същият човек ще ни убеждава, че нямало как да се намалят сметките за ток чрез промяна в договорите за ЕРП-тата или частните Марици.

51

Анонимен

преди 11 години

В края на краищата определени бизнес кръгове около Цветелина Бориславова искат да изменят идеята на днешния протест и то така, Плевнелиев да постави определени лица на определени постове в едно бъдещо служебно правилтелство. Трябва да има избори час по-скоро.

50

Анонимен

преди 11 години

Хора, сега дадоха снимано от хеликоптер: Има-няма 500 човека! Тая тълпа ще определя кой да ни управлява! За в бъдеще държавата ни ще се казва ЛУМПЕНИЯ!

49

анонимен

преди 11 години

Крайно време беше да се вдигнем и да изкажем какво искаме, но когато видях тези от комитетите, направо се отчаях, те са по зле от нашите *** депутати. Сега се правят тези протести не за да покажат какво искат ,а за да може тези комитетите да влязат и те лапнат политическият кокал. Според мен трябва да стане гражданска война

48

Анонимен

преди 11 години

За какво да изляза да протестирам, след като Плевнелиев е там и считайте, че протестът се е политизирал! Ако с него е примерно Иво Прокопиев, че да го замеряме с яйца, дето ни всигнаха тока в края на миналата година, по мога да се съглася! Не, че Плевенелив и той не е за замерване, ама му е много скъп костюма сигурно.

47

Анонимен

преди 11 години

виждате ли с кого разговаря кобурга, със станишката. как се пееше- 7 милиона мишлета управлявани от група ченгетапрост и наивен български народе

46

мале мале

преди 11 години

Е ,и президента ли да свалим?И кой ще ни управлява?Свалихме правителството и сега няма кой да обърне внимание ако ще и цялата държава да излезе на площада.Сметките искаме, не искаме ще си ги плащаме и онези необмислени кредити ,които изтеглихме преди няколко години и лихвите по тях ще си плащаме.То е ясно ,че най-лесното е да не плащаме нищо,ама такъв вариант просто няма.

45

Анонимен

преди 11 години

Не виждате ли сега каква е идеята на президента, защо той иска да говори пред протестиращите? Идеята е той да успее да вкара част от енергийната мафия в едно служебно правилтество, за да спрат всякакви насрещни проверки на съмнителните дружества със съмнителните договори.

44

Анонимен

преди 11 години

Не знам за вас, ама аз не искам да видя днес Росен Плевнелиев на тези протести в София, защото той е един от отговорните в тази държава, заради които ние сме на това дередже, че и за високите сметки за ток.

43

Анонимен

преди 11 години

ми те го освирхаха, доста странно

42

ПЕШКО

преди 11 години

КАКТО ИЗБРАХА РОСКО, ТАКА ПАК ЩЕ ИЗБЕРАТ ГЕРБ.КОЛКОТО ДА СЕ ПЪНЕТЕ ТОВА ЩЕ Е.

41

afo

преди 11 години

Не знам, Плевнелиев с какви очи има наглостта да преговаря с протестиращите и представителите им, след като самия той е ПРЯКО виновен за увеличението цената на тока с въвеждането на такса зелена енергия и въвеждането на ТЕЦ Марица Изток 1, докато беше министър на енергетика навремето!?! Защо не понесе и той тази своя отговорност!!?

40

татяна

преди 11 години

Какво чака до сега господин Президента, че не слезе при протестиращите?! Може би наставления как точно да процедира и да вербува хората да гласуват доверие на номеклатурни издънки като Кристалина и провалилия се министър Дянков. Плевнелиев май, май ще забие нож на Бойко, ама не е като да ен го предупреждаваха хората.

39

Батко

преди 11 години

Плевнелиев се опитва да прави някакви интриги ми се струва. Неслучайно излязоха информации, че той е една от причините в момента да плащаме високи сметки за ток. Не забравяйте, че в крайна сметка и той трябва да понесе своята отговорност.

38

Анонимен

преди 11 години

Oставка на всички, които искат оставка. Под строй в Северна Корея, там всичко ще им е уредено. Като искате и президента да подаде оставка - искате анархия, че да краде всеки, каквото може.Вече ми писна от простотия!

37

:)

преди 11 години

40 компютъра на Позитано бълват денонощно глупости в мрежата

36

Илияна

преди 11 години

Аз лично обвинявам и самия президент за високата цена на тока, освен разбира се обичайните заподозрени, вкл и Меглена Кунева, която не е тайна, че кръжи около неговите кръгове и Иво Прокопиев. Нека не забравяме, че сметките се вдигнаха миналата година заради т. нар. зелена енергия и въвеждането на ТЕЦ "Марица Изток I" и то ОТ Росен Плевнелиев. ?!!?

35

Анонимен

преди 11 години

Какво е уважил и църквата я боли х.я ПАТРИАРХ СИ ИЗБИРАТ