60

някой

преди 11 години

Ето защо жидчето Младенов беше наскоро в Израел.

59

Анонимен

преди 11 години

Ами прости хора управници на бедна държава са най-лесните маши в ръцете на големите сили. Англия се дуе, викат баце осиираме пейзажа а те виждат как реагира континентална европа и в частност Франция. И още много анализи ще си направят за наша сметка. Една две бомби, голем праз и без това бедняци и *** не им трябват. Хвала на всички гласували за ГЕРБ, през лятото повторете вота си. Аз вече се махнах от БГ, а ти?

58

Анонимен

преди 11 години

Така започват войните по света ,.....САЩ запалват фитилЯ ,и.....оДИ се оправяй!САЩ единствената държава ,която произвежда ---''ПРИЯТЕЛСКИ'' РАКЕТИ и води ''ХУМАННИ " войни !

57

Ф.С.В

преди 11 години

Кой ли ще работи сезонно в бургаското летище --засега няма много желаещи ))) *** ще трябва да им вдигне 3 пъти заплатките иначе ще си носят сами куфарите )

56

11

преди 11 години

До Бг поданникми то до Дондуков има и метро наблизо, ако не знаеш...

55

Анонимен

преди 11 години

Много набързо, некадърно и грозно скалъпени "доказателства". Разследването наистина е вървяло добре, но се намесиха американците. Те са свиквали да е по тяхната. Също както при 11.09.2001. Не е важна истината.

54

Бг поданник

преди 11 години

Ей, терористчета, сега да не вземете да слагате бомби в метрото. Ей къде ви е Парламента и Дондуков 1, гърмете там колкото искате.

53

Анонимен

преди 11 години

ДНК профилът на социалната книжка на Рико съвпада с изведения ДНК профил от Филип..."????!!! Значи профила на този дето се казва Рико, съвпада с профила на т. нар. Филип - значи Рико - Филип е един и същ човек - я ся де!!!

52

11

преди 11 години

EEeeeeй, ако не беха го казали да си помислим нещо, ама ся няма какво и да мислим дори...

51

Анонимен

преди 11 години

Само война не е имало в Бг ,иначе всичко отрицателно ,което съществува по света,........ е в България !

50

Рухолах Хомейни

преди 11 години

Най-добре е Башар да дойде с танковете.

49

Do 4ефо

преди 11 години

А това в Бургас какво беше бе тъпо ***?

48

Анонимен

преди 11 години

А така, сега вече става весело. А дано да ни го НАЧ.КАТ най накрая. Такова деградирало котило като българите НЕМА. Нито пари, нито полза ИМАХМЕ ДА СЕ ВРЕМ МЕЖДУ ШАМАРИТЕ.

47

МАХДИ!

преди 11 години

Народе събуди се..какво Ви става бе хора?Вие до сега къде бяхте?Целият свят знаеше това което обявиха и то от месеци не е тайна за никого камо ли за службите и за Хизбула..Какви молове и какви простотий са ви в главите?СВЕТА ОТДАВНА Е НА ПРАГА НА ТРЕТА СВЕТОВНА ВОЙНА..НЯКОЙ СПОМНЯ ЛИ СИ КАК ЗАПОЧНА ВТОРАТА СВЕТОВНА ВОЙНА?

46

ПРОЧЕТЕТЕ ТОВА

преди 11 години

Това вече е напълно оправдан повод да се вдигне всенароден бунт. Не може група продажници да ни скарват с друга държава заради еврейски интереси. Тези прошляци цв цв и борисов трябва да бъдат изритани от постовете им и съдени на народен съд за държавна измяна! Това е ИСТИНСКИ ПОВОД за протест, ако имате национален дълг и чест и осъзнавате колко е малоумно, продажно и манипулирано това, което става, трябва да се дигнем и да ги спрем преди да си направим и още врагове. Пикая на САЩ и Юденланд !!

45

Анонимен

преди 11 години

По документите е останала кожа и коса от терористите. Може и некой кокал. Нали само едни документи имаше бе Цвър Идиотский. Сега всички паспорти ли намерихте ? А кажи ми как от една пластмасова карта ще останат частици кожа, коса или слюнка за да намерите ДНК. И то при условие, че въобще не ви е трябвало, понеже имате чаркове от терористина. Огромни нескопосани лъжи скалъпихте бе чукундури.

44

megafon

преди 11 години

Радвам се, че обявихме истината.

43

Анонимен

преди 11 години

И каква стана ТЯ...? Каквото ни ЗАПОВЯДАХА от САЩ ,....ТОВА СТАНА !А ходи и обяснявай ,на АРАБСКИТЕ ДЪРЖАВИ ,ЧЕ НЯМАМЕ НИЩО ПРОТИВ ----ТЯХ?

42

Васко

преди 11 години

Обосновано предположение!?много удобно за САЩ и Израел но много опасно за България,бог да ни пази от продажници...

41

националист

преди 11 години

Всеки *** различен от Българин си е потенциален тереорист !Да живее България!!!