138

Буревестников

преди 12 години

Препоръчвам - ляво крило, 23-та килия при леля Пенка - жената е строга, но справедлива.

137

bg

преди 12 години

Pohotlivija pop ot Plovdiv e tvurdo na stranata na ruskite evreiki-***-ta.

136

до 162

преди 12 години

Тоя "поп" (провокатор на мътния - по делата се познава) е толкова църковен служител, колкото някой дойде да ти каже, че има заповед от Обама да му се предадат веднага военните бази на САЩ в Средиземно море под негово пряко управление.

135

защото така е модерн

преди 12 години

158. как така ще го линчуват? Те не знаят ли миряните,че сега сме 21 век и вече всичко е позволено,дори и в самата църква? Справка руските медхени. как ще линчуват? Това е тоталитарно нещо миряни! Вместо да го линчувате се хилете,смейте се и го поздравете. Както правите и с трите руски девчонки между другото. Само така. Вече сме 21 век. Да обърнем църквите в Содом и Гомор! Нали така е демократично?

134

Анонимен

преди 12 години

*** народ ей....Ама щом искате да откривате наново топлата вода ок..То си е за ваша сметка...Накрая ще стигнете до извода че духовното и морално падение водят само до разруха и мизерия...Ама то си е за вас. Умните винаги ще се оправят подобре ама нали всеки знае всичко и има свобода и е независим..Независим ***.

133

bg

преди 12 години

Ako trebva da se lin4uvat ravinite nito edin ravin nema da ostane.

132

защото така е модерн

преди 12 години

158. как така ще го лиунчуват? Те не знаят ли миряните,че сега сме 21 век о вече всичко е позволено,дори и в самата църква? Справка руските медхени. как ще линчуват? Това е тоталитарно нещо миряни! Вместо да го линчувате се хилете,смейте се и го поздравете. Както правите и с трите руски девчонки между другото. Само така. Вече сме 21 век. Да обърнем църквите в Содом и Гомор

131

Ъц

преди 12 години

Много са сплотени сатанистите и дори не правят опити да се прикрият, твърдо са решили да се справят с последните прояви на нвравственност и морал в съвременното обществото, вече не им пука и от насаждането на двойните им стандарти, чрез все по-жалките си медии.И един въпрок към всички форумни колеги - вярващи и атеисти:Какво би се случело с тези пикли, ако бяха устроили шоуто си в джамия? И каква щеше да бъде реакцията на тъй наречените световни лидери и техните марионетъчни медии?

130

з

преди 12 години

В русия човешкия живот никога не е струвал нещо.

129

Анонимен

преди 12 години

Това, което споделя 137 е доста налудничаво.

128

bg

преди 12 години

do 162-kaji ni neshto za ravinite.

127

bg

преди 12 години

do 159-v Bulgaria gumji ot Pussyta-vseka 4algadjiika i liberastka e takava.

126

Анонимен

преди 12 години

155-та/ти, ти ако си Българка аз съм имам....А че си фен/ка на онази *** Адел е ясно....и на "лейди" Гага..

125

Анонимен

преди 12 години

Къде сте сега ,"православни пуритани",да си кажете мнението за този случай?Поп мърсува с *** в Църквата!А вие се занимавате с едни деца,изказали свободното си мнение?

124

Анонимен

преди 12 години

Срещу България и Русия можеш да правиш провокации, но в унеса си да тръгнеш срещу Бог, вече няма кой да те отърве. Там политика и адвокати не играят. Човечеството започваме да стигаме все по-близо до дъното на мерзостта.

123

bg

преди 12 години

Gnusnoto idiotsko *** Barak Obama pak se obadilo.

122

нямаме Pussy-та

преди 12 години

В България си нямаме *** Riot. За сметка на това си имаме режима на пожарникаря!

121

Анонимен

преди 12 години

"Миряни от Пловдивската епархия се заканват да замерят с камъни развратен поп, който са прогонили след като е бил хванат на калъп с *** в църква, съобщава Всеки ден.Перверзният поп си викнал една от нощните жрици малко преди празника Голяма Богородица.Труженичката задоволявала похотта на свещеника цяла нощ.На сутринта била забелязана от жената, която се грижила за храма.Тя бързо разказала на останалите миряни.Хората били възмутени и искали да линчуват развратния поп."

120

Анонимен

преди 12 години

Малко им е. Путин да плати на няколко пропадляка в Америка ( няма да е трудно да намери такива ) да идат да осквернят някоя синагога или джамия и да видим какво ще се случи.....Цекуят свят е възмутен на наглостта на Америка и медиината им слугинажна империя..

119

bg

преди 12 години

Az sum 4ast ot sveta i ne sum protiv prisudata.Sataninskite zionistki pluhove da ne govorat ot moe ime.