177

Анонимен

преди 12 години

ПОВЯРВАХМЕ!

176

Анонимен

преди 12 години

СТАНИШЕВ ГО ОЧАКВА СТРАХОТЕН ЯК ШУТ ОТЗАД.

175

se

преди 12 години

Ако това проучване е вярно то това е лошо за България.Една партия,всички властти и се връщаме 22 години назад.За да има живот в политиката ни трябва да има разноцветие на властите.Нека ГЕРБ си управлява , но местната власт да е в друга политическа сила а президентството в трета.Ако реша да гласувам ще спазя този принцип.Не може да наказваш общини затова, че кмета е от друга политическа сила.Това е тоталитарно мислене.

174

Анонимен

преди 12 години

Хихихихихи! Ми що ще правят избори, а не назначат Плевнята направо:)))

173

Анонимен

преди 12 години

Агенция еМ Пи еМ Пя са абсолютни смешници :)) Кого си мислят, че залъгват с тези платени проучвания? Целта е ясна - плаща се на няколко агенции, те пускат подобни измислени резултати, управниците фалшифицират изборите и после казват: "ама вижте, за какви фалшификации приказвате, то и предварителните проучвания сочеха подобни резултати!". Помнете ми думата, така и ще стане! Просто си подготвят почвата за изборните фалшификации, които вече са подсигурени.

172

Анонимен

преди 12 години

Това проучване е правено само сред *** и мутри. Така да се каже в тесен семеен кръг.Около мен е пълно с млади , образовани хора с по 2-3 висши и нито един не чух да е фен на ГЕРБ.

171

Иво

преди 12 години

Интересно, като са толова харесвани мутромилицонерите, колкото ни лъжат медиите, защо тогава ги е страх да излязат на дебат с опонентите си.Отговорът е - защото са кухи и неподготвени. Единственото на което могат да разчитат е не знанията и уменията им, а създаденият им от подкупните мидии фалшив образ.Един изкуствен надут балон, който съвсем скоро ще се спука с трясък.

170

Анонимен

преди 12 години

Тази кампания ГЕРБ е похаричил към 60милилиона всичко това са платени писачи. за 50лв. пишат против другите изкарват ги падали ,гейове , ДС , прасета и ***

169

Анонимен

преди 12 години

ГЕРБ са богати мутри и фуражки и си плащат на социалистическите агенции за "проучвания"...Специално това горно "проучване" е направено в столицата Банки...*)))

168

Анонимен

преди 12 години

герб- измитайте се

167

ПЕНЕ

преди 12 години

Мирка -*** , днес е решила здраво да заработи хонорарчета от ГЕРБ !Бълва " социологически проучвания " през 20 минутки !Но цялата работа си е ЧИСТА СТЪКМИСТИКА ! ! !И най-ясно ще се види на балотажа !Особенно , след като дисциплинираните и необразовани *** се изсипят със страшна сила пред урните !Никъде не прочетох да се отчитат ония 500 000 гласа на Доган и как те ще се отразят на Росенчо и на ГЕРБ !

166

Анонимен

преди 12 години

извадката да не е правена пред партийните централи на съответните партии на принципа по-висок % по-високо заплащане

165

Бойко Борисов

преди 12 години

До МБМДПрестарали сте се

164

Анонимен

преди 12 години

42 е броят на агенциите, които работят за ГЕРБ.От медиите почти няма изключения (може би само Гласове и Галерия).Срамувам се че съм се родил тази държава.

163

Роби

преди 12 години

Всичко зависи от вас , е не от агенциите , покажете им че можете повече от тях , че сте по силини от парите , много е лесно , стига да го искате

162

Анонимен

преди 12 години

Именно София няма да подкрепи Плевнелиев. С най-ниски проценти ГЕРБ бе именно в София при парламентарния вот. Единственият шанс на ГЕРБ е ниска избирателна активност, защото голяма част от добитъка, който се ограмотява от телевизора, не може да скрие радостта си, че *** човек владее България. Дори и да е мафиот, предимството е, че е ***, като добитъка. Тъжно и недопустимо в нормална държава.Иначе Плевнелиев е обречен. На втори тур ще загуби с много.

161

BIG AL ::)))))

преди 12 години

Учудващо е колко много "граждани" искат и мечтаят една мутра -отвсякъде погледнато , да има цялата власт в страна членка на ЕС !!?? Един с очевадна умствена недостатъчност им пробутва лафовете на Тошо и те- са доволни ..:) Забрани им публично да се изказват за Гоце - и те са още по- доволни..Днес , например , явно добре наспал се -отменя еднолично акциза- за който спомена Дянков- и те изпадат в "доволство"..Нищо , че утре МОЖЕ еднолично да им го сложи- след изборите , разбира се ..).България върви към феодално разпределение на ВЛАСТ и собственост- и те бурно му ръкопляскат ..Мутри и полиция - в единство-обикалят и плашат гласоподаватели - и те му се възхищават!!?? Забранява им да мислят- и те изпадат във възторг....Пласира им посредствени слуги -комсомолци-и те пълнят форумите, за един очевидно нефелен кандидат, който не може да обори дори Калфин или Кунева :))) Забравени са 'заканите" за заменките , корупцията , олигархията - добре си живеят-но той будалка нефелните , че ще им ...мамата ..И те -викат 'ура" ..) Водач на порстолюдието , дори не е ..И по- простите хора могат да си правят "сметките " ..)Тогава откъде са тези 30% ?? Всички да са мутри ?? Не са ..) Те просто си искат полуграмотна мутра, в 21- вия век - да определя бъдещето им , живота им , акцизите им , заплатите им , ...Всичко-от начало до край..Един бухалкаджия и един ВИФ-аджия , до него ..) ТАКА и Тошо определяше всичко в държавата, по същия 'надзорен' начин ..Следователно , сме крепостни , нефелни , недорасли , умствено-блокирали , щом в ръцете на такъв примитив оставяме ВСИЧКО в България ..ФАКТ ..)))

160

Анонимен

преди 12 години

ЕТО ГООООО ПРЕЗИДЕНТА НА БЪЛГАРИЯ-РОСЕН ПЛЕВНЕЛИЕВ.

159

Анонимен

преди 12 години

Боко Борисов най-верния последовател на Тодор Живков. Цеко шестака от шести отдел на ДС.Плевналиев - комсолски секретар , още от като студент влезал в редовете на БКП. Плевналиев е забогатял от трафик на гора - бели роби гастербайтери за Германия. Човек който продава сънародниците си за роби не заслужава да е президент. на Такъв човек му викат ***

158

Mnje

преди 12 години

Народа е глупав, подлъга се преди 2 години...сега си правят каквото искат, МВР и Подземното МВР е с тях, как ще загубят тези избори...никак. Просто повечето от вас се преебаха преди 2 години и сега ще си носите последствията още 2 години минимум. А вземат ли и президентските то ще стане на принципа: Путин-Медведев, Медведев-Путин...а вие бройте стотинки, защото преди 2 години нямахте акъл за 2 стотонки!!!!!!!!!!!!!!!!