60

КараИбрахим

преди 13 години

Като замлъкнат камбаните на Свети Стефан в Истанбул,ще замлъкнат и джамиите.

59

Анонимен

преди 13 години

Ще видите сега как на бързо ще ни спретнат едно атентатчеДано поне да е пред/в централата на атака, че да не пострадат невинни хора.Радикалните ислямисти само си търсят повод за да си сеят пропагандата, за съжаление Болен Лидеров и неговите безмозъчни последователи им помогнага много в това отношение :(

58

999999999

преди 13 години

Не мисля че един българин ще подкрепи доган.ДПС всява етническо напрежение от 20 години,защо не подкрепиха някоя българска партия като са българи а създадоха дпс?

57

StereoTip

преди 13 години

не мога да повярвам колко много "БЪЛГАРИ" подкрепят мръсните джагали и осъждат действията на Атака, и тая овца ани цолова сутринта ми обяснява, че и трамвайте вдигали шум ама никой не се оплаквал, да ви ..... майката прости журналисти, много ясно, че ще съм против някъв резеняк да ми опява от скапаната си джамия в центъра на столицата на БЪЛГАРИЯ, а тва,че масово се подкрепят мръсните турци говори много зле за тая държава!!!

56

до 48

преди 13 години

Кон с капаци очевидно си ти...Върви в Омуртаг, Кърджали или Кубрат и виж как ако не говориш на турски не можеш да си купиш хляб...Виж как образовани българи стоят без работа, защото не са членове на ДПС. Да ти пикам на толерантността, такива *** душици сигурно са били и дедите ти, тези, които първи са целували краката на султана!

55

38 ме разсмя :)

преди 13 години

38, Ти с Франция ли ще се мериш :) Или с Швеция :) Не ставайте смешни :) Тези бучащи джамии могат да бъдат забранени без проблем, обаче не и след издънките на глупаците от АТАКА. В момента Болния работи за ДПС ! Такава услуга никой не е правил на Доган през последните 20 години !

54

Анонимен

преди 13 години

Целия свят е полудял. В момент в който трябва да се обединим и да намерим общ изход от мизерията ние се нападаме и обвиняваме едни други.Всеки се стреми инстинктивно да заграби повече ресурс за себе си а не отчита ,че в близко бъдеще това ще има обратен ефект. Животни!

53

Салахадин

преди 13 години

Ми хубаво,разследвайте!!!Първи и то с нож, посегна млад фанатизиран ислямист.Разследвайте защо в тази джамия се молят само хора възрастни изповядващи традиционен ислям и изведнъж, О ЧУДО пълно с млади постлали килимчета на тротоара!!И защо никой не прави забележка младата карабинка като каза"Ми в Турция не е така".Все Турция и в устата!!И това се подминава ей така като го дават за пример.Ходете си в Турция.За 20 год ни насадихте понятието гражданска война и да се плашим от него!!Толерантност пфу

52

до 39

преди 13 години

Ти продължаваш да плямпаш едно и също . Нямаме нищо против турците, но нека ако обичат да не ми озвучават с реването си центъра на моята хрисиянска столица , а да си се молят вътъре, ако ще чисто голи да се съблекат и салта да правят пред образа на Аллах. В коя европейска страна го има това бре? Да ми вият някакви кучета от високоговорители"Аллаааах"?

51

до 36

преди 13 години

Най-добре ще е, ако се скопиш.

50

Коко

преди 13 години

Всички вие, които подкрепяте АТАКА, искам да ви питам нещо? Вие наистина ли мислите това, което пишете? Спомняте ли си Косово? Аз като българин бих защитавал родината си с оръжие, но съм сигурен че всички вие комплексари, половината от които сигурно не знаят какво е казарма ще се скрият като мишки, каквито и сте. Тогава питам аз защо въвличате истинските патриоти в една война, която не е наша? Защото зад такива крайни думи като вашите се иска и дупе, а не само голи закани.Тогаз искам да ви видя

49

Анонимен

преди 13 години

Колкото повече блеят овцете на Волен, толкова повече настръхват нашите кучета срещу вълците на Доган

48

Анонимен

преди 13 години

Всъщност *** не строят джамии, защото нямат пари за това. По същата причина и българите не строят църкви! Джамиите се строят с пари от Саудитска Арабия, доста джамии в Разградско са построени с такива пари...

47

КараИбрахим

преди 13 години

Колкото повече вият вълците на Волен,толкова повече се сплотяват нашите овце около кучетата на Доган.

46

до 34

преди 13 години

И как по-точно се ислямизира? Някой да те кара да говориш на турски? Някой да те кара да ходиш да се молиш в джамия? Някой да те кара да не ядеш свинско? Що подяволите сте такива коне с капаци не мога да разбера...

45

Марк

преди 13 години

Идва часът на истината!За съжаление ни трябваха 21 години!Първо трябва да се забрани най-предателската и тоталитарна партия виновна за огромна част от страданията на народа през 20 в. , ае вече и през 21 в. , а именно БКП/БСП!После тяхното дяволско създание - ДПС, етническа партия яхната от агента нва ДС - доган, който я използва, а чрез нея и турците в БГ, като ЕООД за лично обогатяване!И тогава ще мислим за Атака!Да *** злото от корена- БСП!

44

Анонимен

преди 13 години

много психари има тази държава брееееееееее, един вожд и след него *** голяма ,кадето устата му мирише още на мляко

43

Ай сектир

преди 13 години

Държавата ни не е скапана-скапани са политиците ни.Долни предателчета и то-евтини.Как един път не застанаха заедно против турските интереси,против екзкурзиите за гласуване,против исляма?И стига само с това плашене за етнически мир-хайде,като са толкова отворени *** ***?На *** им плащаме тока,водата,безплатното пътуване.Могат да си реват по джамиите-и никой да не им казва нищо?Цяла Европа вече е скочила срещу тях-какво толкова тук се репчат!

42

до Иво

преди 13 години

Хубаво даваш примери, ама има разлика да честваш празник и от друга страна да слушаш воя на ходжата 5 пъти всеки ден /365 дни в годината по 5 молитви всеки ден/.

41

20г-статукво

преди 13 години

Нека ислямизацията да продължи с бесни темпове !