21

коки

преди 13 години

Тя полицията в последните 80 години не е дейтвала адекватно, примери колкто искаш в публичното пространство

20

Анонимен

преди 13 години

Явно полицията не работи когато не могат да заплашват деца пред камера, под съпровода на Химна на Веселин Маринов. Хубаво е, че си плащаме данъците, за да могат тези да взимат заплати, върху които не плащат осигуровки и пенсионни. Съболезнования към родителите и близките на убитото момче.

19

Анонимен

преди 13 години

Българи колкото по-рана изпратим в историята тази псевдо партия на нарциса Б.Б. толкова по-добре!

18

Анонимен

преди 13 години

Няма адекватно действие щом има скандал и смърт на човек по особенно жесток начин , а на полицията данъкоплатецът не и плаща да присътва , а да действа както превантивно така и законосъобразно за предотвратяване на престъпления.Всичко друго са празни приказки и оправдания.Май не е както в песента на В. Маринов - родната полиция май не ни пази.

17

Анонимен

преди 13 години

Гафът на тези ченгета е гаф на самия Цветанов, затова ги прикрива....

16

МоятаПолицияМеПази

преди 13 години

"АЗ ВСЕ ОЩЕ НЕ ИСКАМ И НЕМОГА ДА ПОВЯРВАМ ЧЕ НАИСТИНА Е ИМАЛО ПОЛИЦАЙ НА МЯСТОТО И НЕ СА НАПРАВИЛИ НИЩО ТОВА Е БРУТАЛНО" - ВЯРВАЙ, ТЕ НИ ПАЗЯТ, АЗ ВЕЧЕ СЪМ СИГУРЕН И СПОКОЕН ЧОВЕК И КОГАТО ВИДЯ ПОЛИЦАЙ ЩЕ ГО ЦЕЛУВАМ!

15

мбс

преди 13 години

бах му майката до каде я докарахме ,да се олим да се роди новият Хитлер

14

Севастократор

преди 13 години

Ако е имало полицаи по време на тежкия инцидент и не са се намесили за да гопредотвратят,сами да си хвърлят пагоните.Колкото до ***,това е първосигнална ***,която не мисли;за да се накара да мисли трябва да сереспектира.Ако закона и органите не могат да го направят,хорататрябва да последват американският пример за да се защитят;а той е много....богат в това отношение.

13

О.К.

преди 13 години

Видяхме последствията от адекватно действащи не адекватни полицаи.

12

Анонимен

преди 13 години

ромите били предизвикани ...... ами същите тия роми не ни ли предизвикват всеки ден с мързела си ,кражбите , убийствата ... ами да вземем и ние да скочим пък да видим тогава кой ,кого ............

11

Анонимен

преди 13 години

Човек е пребит до смърт в просъствието на полизаи.... Цеко пее химна на МВР, пуска филмчета и се хвали "полицията е действала адекватно"?!?! Ето, че само с ПР можело да се управляват овце... ГЕРБ FOREVER!

10

Анонимен

преди 13 години

АЗ ВСЕ ОЩЕ НЕ ИСКАМ И НЕМОГА ДА ПОВЯРВАМ ЧЕ НАИСТИНА Е ИМАЛО ПОЛИЦАЙ НА МЯСТОТО И НЕ СА НАПРАВИЛИ НИЩО ТОВА Е БРУТАЛНО

9

Анонимен

преди 13 години

Е как какво пази,пази ***,те могат да правят каквото си искат,да убиват хора,но наказани няма да има,нали като дойдат избори,всички за тях се сещат,включително и ГЕРБ!

8

гади ми се

преди 13 години

В неделя в София, на границата между Факултета и Овча купел тълпа от поне 50 ***, въоръжени с брадви, колове и вили, нападна трима българи в двора на къщата им и закла 25-годишния Боби Райнов. Чисто битово. С брадвите. Това не е расистко или етническо убийство. Расистко е българин да се възмути в градския транспорт, че контрольорите подминават *** мълчаливо. А те ги подминават, за да не получат някоя брадва в тила. Чисто битово. Този възмутен българин е расист и ксенофоб.

7

Бачо

преди 13 години

Другия път да напраим наказателна акция срещу ***....и полицаите.И от двете групи няма полза,само издевателстват над народа

6

Анонимен

преди 13 години

Бай ви Хитлер го е казал ,няма какво да допълня "*** ***"

5

Бачо

преди 13 години

Долните гербаджии само защитават ***,че посля няма да има кои да гласува за тях - вищеги кви са мижитурки и страхливци

4

сс

преди 13 години

както всеки път "родната полиция ни пази" , ама не е ясно какво точно пази

3

БЕСЕН

преди 13 години

Поне от първоначалните данни, които са постъпили в дежурната част, полицията е действала съобразно указанията и е направила това, което е можело да се направи на съответното място И КАКВО ЗНАЧИ ТОВА

2

Анонимен

преди 13 години

След като има смъртен случай в присъствието на полиция - то полицията не е действала адекватно. Всичко останало е бла-бла.