73

Охлюв

преди 14 години

Не се учудвам, той Слави искаше и за Калина да се жени, царски зет да става, тогава се мазнеше на Царя викаше му Ваше Височество :) после Монката му отряза крилцата и Чалгаря обърна платната, почна да се гаври....наглия Славчо от УчинДол хахахха :)

72

Анонимен

преди 14 години

БТВ да свали този ШМЕКЕР от ефир.Той манипулира общественото мнение.ПОЗОР за БТВ

71

Amenhotep

преди 14 години

Глави Стриганов е от ДПС!

70

Бацо Гацо

преди 14 години

Довечера гледайте Слави..със сигурност ще има ..."Джедаите отвръщат на удара....."

69

Анонимен

преди 14 години

Много важно! Селянина от Учиндол се пазарил със селския милиционер от Банкя за сто кила министерско месо. Не ме занимаваите със селско-милиционерски истории.

68

Tina

преди 14 години

Ако това за Слави не е истина, нека да прояви смелост и да покани в шоуто си Борисов, да изяснят всичко в открит разговор. Защото е много лесно да посветиш цяло предаване на оплюване и самозащита, когато ответната страна не може да ти отговори пряко.

67

Програматор

преди 14 години

Бойко не лъже в случая. Открито си личи как Славчо Чалгарина слугува на БКП. Дори не го и крие. И това се прави за да се "препрограмират" тиквите на селяните, които са му хард фенове.

66

лики

преди 14 години

Сега ще видим колко голям е Трифонов За мен той е един реваншист и още тази вечер в предаването ще атакува Бойко.Не съм яростен привърженик на ГЕРБ но досега в общи линий хората опитват да работят,като изключим една две големи издънки /Желева,неосъдени политици отн бивши правителства/

65

Анонимен

преди 14 години

Славчо си е поискал сметката за PR кампанията, която правеше на Бойко години наред.

64

Dan

преди 14 години

Едно е ясно, че на Бойко който и да се опитва да му извива ръцете , не става!!! Колкото и да не им се иска на някои хора, според мен така стоят нещата, не "цепи басма" на никой! А и Слави дето до сега винаги беше "ГЛАСУВАЙТЕ", 2009г. се обърна срещу себе си и каза "НЕ ГЛАСУВАЙТЕ", естествено, че и за двете имаше обяснение "ЗАЩОТО.." (това и жена ми го може), но сега се избистриха нещата! Нищо той има 100-тина работника на заплата, и ефирно време все ще излезе чист!!!

63

Анонимен

преди 14 години

Btv вече е крайно време да свали това вече "простовато" шоу на Слави. Слави се самозабрави и говори пълни глупости и ръси простоии постоянно в ефира. А сценаристите му за нищо не стават. Само Росен Петров беше гръбнакът, но добре че напусна.

62

неизвестен

преди 14 години

Много ми падна в очите! Край на неговото шоу в къщи!

61

Анонимен

преди 14 години

Ей комплот е случая с Желева,а това за Слави е ОЧИБИЕЩО

60

A3

преди 14 години

Костов отново доказа защо е велик политик: oще по негово време каза, че този гологлав червей е много опасен защото има повече власт чрез неговото селско предаване отколкото някой министри. Може да е далавераджия но Костов винаги е показал ВИЗИЯ!!

59

Димитър

преди 14 години

Определено на мен ми е интересен и той неможе да се изчерпа ! Може да има по-ниска гледаемост от първите 2 години от предаването му, но не се е изчерпал !

58

Анонимен

преди 14 години

Бойко го натиснаха от Европа заради Желева и сега се жалко опитва да отбие топката на някой друг :)

57

Nobody

преди 14 години

Слави искаше 50 процента, ама аз го отрязах, щото не знаех какво да правя с другите 50. И до ден днешен не знам и карам на интуиция....

56

Анонимен

преди 14 години

Toз кратуняк ли ве?!?! ЕМИГРИРАМ!!!!!!!

55

Зрител

преди 14 години

Слави Трифонов отдавна се изчерпа, никой не го гледа вече, не е интересен, най-добре да се маха от екрана и да си гледа бизнеса с пачките които натрупа.

54

Анонимен

преди 14 години

Разследване за СЛАВИ ТРИФОНОВ.КОЙ обсужва този вулгарно амбициозен водещ