130

Ганьо

преди 1 година

Каква е тая пощлост в България? 1 милион? Ами да ги бяха дали за ЛГБТ децата.

129

В Португалия

преди 1 година

Всички наркотици са декриминализирани и употребата им е спаднала тук в България се превръщаме в бразилско гето тревата е незаконна за да печелят някой хора от властта които барат кеша от дрогата.Ушевите корумпирани ф а т м а ц и мечтаят да хванат някои младеж с 1 грам трева и са ву съсипят живота а Тия които прекарват кила с тирове им духат ушевите за пари.

128

Хубава работа,

преди 1 година

ама ганьовска. Ше развеят байрака, а след 1 година като се превърне в избелял пapцал и пилона ръждяса, няма да има кой да ги оправи.

127

Кокорчо

преди 1 година

За фундамент предлагам аз,едно знаме с по дебела дръжка,ще му го боднем и готов. Екологично, европейско , либерално и знамето ще се развява из цяла Европа. Малко трудно сядане ама ще му свикне.

126

Шебек

преди 1 година

Важното е ЛГБТ паради да има, но патриотични знамена не!

125

Анонимен

преди 1 година

Вместо да решаваме реални демографски проблеми като факта, че сме най-бързо изчезващата нация на света, ние се занимаваме с глупости. Този флаг няма да ни спаси от изчезването от лицето на земята. Явно ни е много малък и, за да компенсираме, ще изграждаме някъв никому ненужен стълб, за да загрозим иначе един доста красив горски район. Честно казано, в тая държава явно няма хора с топки вече, а само кухи *** с комплексрко мислене.

124

Гери

преди 1 година

Айде парите които биха спасили живота на 10 тежко болни деца ,заминаха за бетон и пилони.

123

Анонимен

преди 1 година

А като се сетя че се присмивахме на македонците ...

122

Анонимен

преди 1 година

GaNyo сака да е най-най-най ...

121

тавариш радеф

преди 1 година

Разреших понеже ми казаха че и руското знаме ше се вее там над нашето. Ура друзя , вечна дружба!

120

Янчо Сандански

преди 1 година

Приносът на всеки гражсданин към България се измерва с това, което прави всекидневно, ако е полезен с нещо на обществото и близките си- значи е достоен човек, ако не- и пет знамена и пилона да си закачиш, и хоро да играеш нонстоп, и чувал семки да излюпиш- това не те прави достоен човек/българин.

119

Анонимен

преди 1 година

Гръюнете се бе, зеленолюбци и дървопрегръщачи ...

118

Фрг

преди 1 година

За да е политически коректно ,до пилона ДПС ще издигне най високото минаре на Балканите.

117

Териториален

преди 1 година

Аз подкрепям идеята особенно щом медиите са против !!!

116

Анонимен

преди 1 година

Патриотично бетониране и на планините, няма да е само по градовете и Черноморието. Вместо да развива технологии и индустрия се хвърлят бетони набиват пилони със знамена. Голяма гордост.

115

Едно посолство

преди 1 година

До РениТи може да вярваш на много неща. Защо не дариха тея пари, дето се изляха за ЛГБТ "парада"? Или тея дето се изливат всяка година да се разпространява тая пропаганда в България? Отвори си очите, моме.

114

Анонимен

преди 1 година

Щом са го сметнали колко струва първо в долари,значи можете да си представите откъде е поръчана статията,пък откога планината стана земеделска земя може ли някой да обясни...

113

Цеци

преди 1 година

Президентът иска да си вдигне рейтинга с патриотични напъни. 100% ще си учреди партийката под пилона ,а официални гости ще бъдат видни ДС агенти , Първанов, Румен Фонтана и Сестра Галева, а и Тошко и Славчо от ИТН.

112

Анонимен

преди 1 година

Що за нанормален индивид трябва да си, за да унищожиш природата и да цвъкнеш на едно прекрасно място бетон и желязо.

111

ДЯДО ЙОЦО ГЛЕДА

преди 1 година

КАКВО МУ Е ТОЛКОВА "ПАТРИОТИЧНОТО" - ДА РАЗРУШАТ ПРИРОДАТА В РОДОПИТЕ СЪС 100Х100 МЕТРА СТРОИТЕЛНА ПЛОЩАДКА И 70-100 ДЕКАРА С ПРОКАРАНИ ПЪТИЩА И СЪПЪТСТВАЩИ ДЕЙНОСТИ??? ЕХ, ГОЛЯМА Е НАШАТА БЪЛГАРИЯ ЩОМ МОЖЕ ДА СИ ПОЗВОЛИ ТАКИВА НЕЩА!...