34

Бай Дрън

преди 1 година

Аз Борисов го разбирам. Магнитски му тежи като дамоклев меч. Вързаха го, признавам им това. Но не разбирам Кирето и Асенчо, защо така се отнесоха спрямо ицо павето.

33

Борисов печели

преди 1 година

78% в Симитли.Става само за селски кмет.

32

ЛЮБИТЕЛ

преди 1 година

За 12г.ББ показа,че може да излиза от всяка ситуация и другите да са виновни.Иначе бил най-можеш.Сега призовава победените да го подкрепят.Като обикаляше и ги плюеше му беше хубаво-мислеше си,че ще има 90 депутати.Виновни са всички,които не излязоха да гласуват срещу ГЕРБ-оказа се,че гояма част от хората искат да живеят примитивно,да не полагат усилия,но да са като европейците.В тези бурни времена ние пак ще сме в задния двор,защото неграмотните гласуват и решават съдбите на негласуващите.

31

ОФчо

преди 1 година

Винету може и да не блести с интелект, но е хитър! Не иска да бъде обвинен, че той е причината за липсата на правителство и за задълбочаването на политическата криза в държавата. Топката е в полето на "меринджея" Киро Т.

30

НАЙ ЕСТЕСТВЕНО

преди 1 година

Е БЕЗ КАБИНЕТ. ПЪРВО НАЙ ЕСТЕСТВЕНОТО Е БЕЗ ТЕБ И ДРУГИТЕ КРАДЦИ. РАЗСЛЕДВАНЕ ПРЕЗ СЪДА И АКО СТЕ ЧИСТИ (В КОЕТО НЕ ВЕРВАМ) ПРАВИТЕЛСТВО. А БАЙ СТАВРИ ЩЕ ПОЧАКА. НЕ СЕ ПЪНИ МНОГО.

29

хахахаха

преди 1 година

Ония го извлякоха с белезници посред нощ от тях да го арестуват сега ще се целуват.Демкорация БАце.

28

Анонимен

преди 1 година

Боко е предател , щерката и внуците му са американски граждани...

27

НАРОДА СИ ГО ИСКА.!!

преди 1 година

МЪДРИЯТ БЪЛГАРСКИ НАРОД ПРЕЦЕНИ НАЙ-ДОБРЕ, НА КОЙ МОЖЕ ДА ИМА ДОВЕРИЕ, ЧЕ ЩЕ ИЗВАДИ ДЪРЖАВАТА ОТ КАТАСТРОФАТА

26

До 26

преди 1 година

Борисов каза,че трябва да угоди на своите партньори от САЩ,Германия, Великобритания.Нищо не каза за българите.

25

Анонимен

преди 1 година

До re - Ти досега не схвана ли, че са аматьори и не стават за нищо? Та трябваше деската да ти каже.

24

Анонимен

преди 1 година

Демокрацията изисква лидера на победилата партия(коалиция) да бъде премиер.Както Киро беше премиер, като бяха първи на изборите, така сега Бойко Борисов трябва да бъде премиер. ТОВА ГО КАЗА ИЗБИРАТЕЛЯ.

23

Анонимен

преди 1 година

До 14 Ти си смешен. Няма мафия, така че няма нужда от борба с нея.

22

Анонимен

преди 1 година

Тая европрокуратура защо не вади на бате корупцията?! Или корупцията е само за да се нарочи и омачка някой местен елит и да се отвори път на външни кирчовци. То и бате така дойде с баба меркелана уж да бори корупцията, но поне си е местен тук, ако това е плюс. Ако дойдат кирчовците е интересно тях с какво ще ги свалят! Няма да е корупция, че нали са честни. По- вероятно е да ги подкарат с някакви ценности нещо.

21

Анонимен

преди 1 година

ББ е ясен, иска да унищожи ПП, като се коалира с тях. Ако ПП направят тази глу_пост, направо да си стягат багажа и който откъдето е изпълзял, да си се връща там. Ако някой е искал ГЕРБ да управлява, щеше да гласува за тях, а не за ПП. По-евтино е за държавата да има избори през няколко месеца, отколкото да потъват милиарди в джобовете на "наши" момчета от ГЕРБ. А ДБ както се очакваше засега се очертават най-големите пре_датели. Спомняте ли си КОЙ поведе протестите против ГЕРБ? ... :)

20

Анонимен

преди 1 година

Буци шкафчетата Буци , къде скри парите ,парите къде ги скри , да питаме Мишо Бирата ,ало Ваньо, асфалт паша гори в ада крадецо тлъст

19

Анонимен

преди 1 година

Боко подготвя публиката за бъдещия провал на ГЕРБ да сформират кабинет. И като не се получи - да се знае, че в същност другите са били виновни за това

18

re

преди 1 година

Бойко си е престъпник до мозъка на костите, но игра толкова ТОЛКОВА по-умно от ПП, че няма накъде. Той застава в позицията - трябва да го направим за България, забравяме личните чувства, народът това каза, а ония рапони от ПП дори не изчакаха някакви преговори, преди да кажат "не". Гласувам за тях, защото няма за кой друго, но Деската ще се окаже права, че са страшни аматьори.

17

До Алов

преди 1 година

Е,това което си написал не те ли устройва?

16

ПЪТНИК

преди 1 година

Хем ги обиждаше през цялото време-как ПП ви ограбиха(сякаш той е отделно нещо от нас),как яли пици с кристали,как ни взели 1лв.от бензина и пр.И понеже никога не е носил отговорност,сега иска отново да я прехвърли на ПП.Има достатъчно партии-да иска от тях подкрепа.Едва ли има нормален човек с достойнство,който ще преглътне всичките блутални ругатни и обиди по свой адрес.Защо иска тогава другите да го направят?ББ е най-голямата зло,заедно с ДПС,което ни се случи.Ще се изметне и пак ще обвини ПП.

15

Борисов е

преди 1 година

Безотговорен.Оставя пенсионерите без пенсии,само и само да си пълни чекмеджетата.