57

Анонимен

преди 1 година

Хамелеони, борещи се за милиони. Къса памет.

56

Коко

преди 1 година

До до Коко 51Прекрасно съм запознат. В Германия паметниците изобщо не са на централни места, обикновено са извън градовете и са във формата на мемориали с реставрирани танкове Т-34 и надписи. Не се виждат дори от пътя. Посещавал съм. В Австрия не откривам данни да има такъв паметник. За Унгария не съм информирам. Едно е сигурно в централната градска част няма такъв. Няма и паметник с такава височина. *** е без аналог, както и изграждането му символ на вричнае във вечен слугинаж. Не сме слуги!

55

Анонимен

преди 1 година

Още ли сте там, да претичам през обедната почивка?

54

Анонимен

преди 1 година

*** обраха мандрите и сега имат пари за ЯЙЦА!

53

Анонимен

преди 1 година

Арест и наказание за басуняците мятали червена боя по сградата, общественополезен труд и да чистят боята сега, ако някой се утрепе паднал от стълба друг бастуняк да го замести.

52

Анонимен

преди 1 година

Предизборни циркове, за сплотяване активизиране на електората. След изборите всичко ще утихне, ще се забрави и монумента ще си остане още дълги години. Те не са казали кой ще поеме разходите по демонтажа? Това е една основна причина да се изпокарат и работата да се отече с години.

51

яйца

преди 1 година

Че те яйцата са скъпи бе. КОЙ дава пари да се хвърлят такива скъпи продукти, а??? Не да си направят ена хубава баница, ще ми замерят с яйца

50

Един Българин

преди 1 година

Наследниците на убийци, грабители и *** могат да рушат и омърсяват! Виждаме поредните доказателства!

49

Теодор

преди 1 година

Дано разбрахте защо точно сега СОС решиха да махат паметника. Какъв по добър начин да мобилизират електората на Възраждане и други подобни продажни партии. Само така ще преборят шанса на демократичните партии за влизане в парламента. Колкото повече продажници толкова по галям шанс за герб да си намерят съмиленици за да продължат с ограбването на България.

48

Анонимен

преди 1 година

Този паметник,не е само на Софиянци! Той е На цяла България! И не може за някакви си 6 % болни същества,да се взема такова решение защото Им е " пречил"! Ха са пипнали паметника,бой ще има този път!!-:))

47

Евроатлантик

преди 1 година

Сдавам ,не искам родител 1 и 2 ЛГБТ и подобни .Да живее България

46

Анонимен

преди 1 година

Видно е че българина все повече застава на страната на Русия.Западната пропаганда има точно обратен ефект.

45

до Коко

преди 1 година

В Куба, Венецуела и Грузия няма такъв паметник, ама в Германия, Австрия и Унгария има и то не един. Нещо да кажеш, г-н Евроатлантик?

44

Анонимен

преди 1 година

Ако българите много искат да се присъединят към Русия. Няма проблем.От Европа ще кажат заминавйте.

43

гост

преди 1 година

Отчаяните обстоятелства изискват отчаяни действия, а маяма-та е отчаяна - остава без работна ...

42

Анонимен

преди 1 година

берлин мемориала София стана Берлин

41

Анонимен

преди 1 година

Сега пък събаряне на една Светиня за българина?------------------------------------------------------Светиня за продажниците-слуги на Москва и точно обратното за всеки истински българин!

40

Коко

преди 1 година

Бъпгария не е руска колония. В Куба, Венесуела, в Грузия няма такъв паметник. Ние сме в европа не сме руска колония. Русофилите ги разбирам- яли са бял руски хляб откраднат от народа ни. Руснаците са си ги отгледали именно за тази цел- прости партизани необразовани са имали шанса да получат софийско жителство, по някой апартамент по някоя добра службица. Тези партизани са ваши баби и дядовци, нормално е да сте заблудени. Защото без тях още щяхте да ринете в краварниците и да предете вълна.

39

За сетен път

преди 1 година

Се убеждавам,че България е страната на глупаците!

38

Тодор Живков

преди 1 година

Е, искахте като едно време. Даден! Сега гледайте скъпотията по витрините и се радвайте че е станало като едно време. :)))))))))))))))))))