52

Етиен Коен

преди 1 година

да, така е братко, евреин, и аз мечтая за деня, в който турците ще се приберат в родните си места, много станаха в Европа, мръсотия правят, не са чистоплътни хора, говорят на турски, не се интегрират, но те са като индийците правят по 10 деца и вече са около 150 милиона в Европа

51

Анонимен

преди 1 година

Май това е Краят на ГЕРБ! Ще си тръгнат безславно както Славун си тръгна!-:)))Прав беше и се оказа Христо Иванов! ГЕРБ свали Предното правителство,знаейки,че ГЕРБ няма План за бъдещето!!!-:((( Оказа се Реално че Наистина нямат!!

50

bbb

преди 1 година

Правилно ли прочетох, че ще викат Паси и ПЛЕВНЕЛИЕВ за модератори, ще чакаме с нетърпение шоуто!

49

Анонимен

преди 1 година

Придошлите също отвратиха хората с безграничното си високомерие и аматьорщина. За това същество да не говорим, но все пак при него нещо се правеше. По-добре наистина нови избори и дано най-сетне се появят истински български патриоти, които да поведат държавата в правилна посока.

48

Анонимен

преди 1 година

До СОЛОМОН ЛЕВИ - В Албания бил ли си :)

47

Лаврентий Берия

преди 1 година

Гледам тук са се изходили само фенове на принципа, че политиката е нещо като дербито Левски - ЦСКА. А нещо конструктивно да предложите? Щото "избори до край" ще доведат или абсолютен колапс, или примерно Копейкин - което е същото. Хайде моля, малко по сериозно. Няма как още година политиците ни да си играят на "..аз пък не ща да си играя с това другарче.."! След още година безвремие България ще е като след потоп.

46

Зозо

преди 1 година

Боко е голем :))))))))))))))))))))))))))))))

45

баба мара

преди 1 година

90 000 гласували неподкрепям никого било грешка хората не виждали последнияред и така натиснали грешния номер аз познавам хора които уж са сгрешили всичкитеса с висше образование

44

Анонимен

преди 1 година

Лесно е да се свалиш правителство с гамени като Копейката, Тошку и долетелия специално от Дубай депесарски Дебелян, но е трудно да направиш що-годе работещо правителство. Седи на пачи яйца, дърта мутро!

43

СОЛОМОН ЛЕВИ

преди 1 година

Аз ви казвам Турция и България са най-боклушките държави в Европа - бил съм във всичките 55 държави на континента, но нашата родина не заслужава да е такава - Но пРИ Тиквата и Амед Доган с неговите кучета пазачи Карадъя и Иван Гешев няма как да сме добре.

42

Анонимен

преди 1 година

Някоя мисирка не се ли намери да зададе очевадния въпрос на това нищожество: "А като не искаш да си премиер, защо свали работещо правителство и хвърли страната в хаос и под управлението на руски ***?"

41

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 21 - Ами да са гласували бееее ... Това е като ония референдом, дето мактета си го правиха и вия обявихте, че референдума бил с противоположният резултат, защото не били гласували много хора. Така не става - нямаш ли глас, някой друг говори за теб.

40

Анонимен

преди 1 година

До като Баце е в герб , то герб няма да помръдне и една стотна !

39

Трак

преди 1 година

Как да преговаря човек с теб МУТРО като всички искат реформа в СЪДЕБНАТА СИСТЕМА КОЯТО НА СВОЙ РЕД ДА ТЕ ОСЪДИ И ДА ВЛЕЗНЕШ В ЗАТВОРА ТИ ПЕРСОНАЛНО ЗАЕДНО С ЦЯЛАТА ТИ ШАЙКА ПРЕЗ КОИТО 12 години съсипахте и унищожихте българската нация и етнос докато крадяхте с ДПС и докарахте България до всички класации на ДЪНОТО и най вече най големия ти грях ТИ ДОКАРА БЪЛГАРИЯ ДО ДЕМОГРАФСКА КАТАСТРОФА НОМЕР 1 В СВЕТА

38

Анонимен

преди 1 година

Бойко сам се насади на пачи яйца като свали предното правителство.

37

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен1 Значи предпочиташ ПП, розовите от ДБ и Техноимпексовата лъжа? Искаш още по-голяма инфлация? Искаш посредници на посредниците с газа, още по-високи цени на ток, газ, гориво, милиарди за Корнела от УЖ не продаваните оръжия? Искаш киро и кокоро да се гаврят с българите в стил Кококо:"Бедните да го духат..." Не, благодаря, българите нито сме мазохисти, нито сме слепи и глупави. Искаме редовно правителство с ясна програма. Бойкикев, Киро и Кокоро да си налягат парцалите, или да се махат.

36

Анонимен

преди 1 година

"Ще поканим Плевнелиев, Паси и те да проведат като модератори преговорите." --- странно чуство за хумор демонстрира Борисов

35

Меди Доган

преди 1 година

Казах ли ви че ще КОТЯ ТИКВАТА . АЗ РАЗПРЕДЕЛЯМ В БУЛГАРИСТАНННННН ВСИЧКО, ЧОК СЕЛЯМИ - ЕФЕНДИ ИВАН ГЕШЕВ МИ Е ЕВНУХ В ХАРЕМА, КЪДЕТО КОТЯ ТИКВАТА И ДРУГИТЕ ГЕРБАДЖИИ - БИВШИ КОИ КОЛЕГИ ОТ БКП

34

баба мара

преди 1 година

25 процента спечелили при каква изб активност и като приспаднете купенитегласове какво сте спечелили и кого сте били получавате мандата и веднага говръщате защото българия загива паси и плевналиев медиатори глу-пост следглу-пост как може да се хаби толкова телев време за празни приказки избори 2023 г докато случим на хора

33

хмм

преди 1 година

Ами ако се обърнат нещата и утре стане модерно " да си за Путин" , какво ще се прави с коалицията ? Да се чуди човек , кога Бориов се събуди такъв русофоб .