93

Анонимен

преди 2 години

Абе не разбрахте ли че Чехия и Полша нападнаха Германия и СССР, както сега Украйна нападна Русия? Ей че неВъзродени хора сте ама!

92

Анонимен

преди 2 години

Напускайте България русофилите и путинофилите ще ни вкарват в Руския концлагер както беше в СССР !

91

Чудовищно

преди 2 години

Запада си постига целта - настрои славянските народи едни срещу други. Лицемерно призовава за мир, докато доставя тежко въоръжение на Украйна.Чудесна възможност да сринат най-големия си враг, без да си цапат ръцете. И ние веднага се вързваме - как ще пращаме оръжия за избиване на славяни, та ние сме дали азбуката им, що за хора сме?

90

Ани

преди 2 години

Когато чюете за опасност от руските нашественици.Трябва да подскачаме като опарени.Много добре помним През Живково време,на границите се стреляше без предопреждения.Когато искаха да убият някой без присъда,закарваха го от към гръцка страна и го разстрелваха уж е минал границата.И го обевяваха за изменник.Ужас беше.Не трябва за нищо на света да допуснем отново това проклятие.Имаха ни за животни.Винаги изборите печелеше бкп със 99.9 %.От тази свобода по голяма никой няма да ние поднесе освен НАТО САЩ И ЕС.

89

Анонимен

преди 2 години

Русофил да си = подкрепяш изнасилвачи, педофили, убийци, крадци, комунисти и най вече главорезите мюсулмани на Путин !Направете вашия избор сега

88

Анонимен

преди 2 години

Как пък един ЕС политик не чух да иска преговори и мир, всички само оръжия наливат.

87

Анонимен

преди 2 години

Дайте и една лопата на слланинова да изкопае 2 3 жени в Буча.

86

Анонимен

преди 2 години

Така наречените биолаборатории се оказва че САЩ са спонсорирали Русия и Украйна по същата програма и нямат нищо общо с производство на оръжие. Тези опорки Руските агенти не ви го казват

85

Анонимен

преди 2 години

Както Заленски и приятелчетата му вкараха украйна във война и разрушиха държавата си, така и наш Кирчо и сие ще ни вкара във война. Сценарият е ясен и вече работи.

84

Анонимен

преди 2 години

Тоя мър сол откакто дойде на власт започнаха да се веят чужди знамена на нашата територия. Скоро България няма да я има. Уви.

83

Анонимен

преди 2 години

ЧЕМОДАН, ВОКЗАЛ, КАНАДА!

82

Хриси

преди 2 години

Гн Петков много уважаван от повечето Българи.Нормално е защото Англия нее в ЕС и пак подкрепя Украйна.Правим ви чест.Знаем че вие трудно с коалицията.

81

Анонимен

преди 2 години

До 87, Оръжие = защита от Руския агресор и спокойствие. Винаги когато пръснеш на агресора главата или го разгромиш нещата се успокояват до следващия път. Явно Русофилчетата искате Украйнците да станат роби в Руския концлагер. Следващите ще сме ние, всякакви други мечти си ги избийте от главата !

80

Анонимен

преди 2 години

С тези оръжия какво ще правят укрите - ще убиват, значи ти и останалите хрантутеници от НС сте убийци. Къде ще се криеш после бе kлоуне, на луната ли? "Безгрижния живот" с пудра захар и к.у.p.в.и, за който си мечтаеш като другия шут Зеленски всъщност ще бъде за съвсем кратко, докато не бъдеш обесен на някой клон.

79

Анонимен

преди 2 години

Киро е търговец. Иска да спрат да мислят партийно и да започнат да мислят като търговци. Продават ни за пушечно месо на НАТО. Вкарват ни в голямата война, за да могат да откраднат и резерва. По време на война не може да се разбере кое е платено за оръжие и дали изобщо е платено. А тези хора са избрани от партии. Те не са влезли в НС самостоятелно. ОСТАВКА! ПРЕДАТЕЛИ И ДЪРЖАВНИ ИЗМЕННИЦИ.. ЧЕМОДАЛ, ВОКЗАЛ, КАНАДА!!!

78

Анонимен

преди 2 години

Дайте оръжие на Украйна! Спасете биолабораториите на САЩ и мръсния бизнес на Хънтър Байдън! Дрогата, дайте да дадем!

77

Анонимен

преди 2 години

Русофилите са евтини хора и никога няма да оценят достойните и умни хора.

76

Каракольо

преди 2 години

Съгласен съм с канадеца

75

Анонимен

преди 2 години

Кирил Петков кажи какво прави американското знаме в Ново село .Забито ?Подай оставка бе продажен ...........твойта знаеш най използваните думи за теб в българския език.Благодаря

74

Спеца

преди 2 години

Хей хлапе, не си играй на знаещ и можещ !Просто си Кире простото и не ставаш за тая работа!