17

Майстора

преди 2 години

Част от официалната кампания за манипулация на Министерството на Пропагандата - да се изкара че който не иска да се инжектира (с проверено неработещите, доказано вредни и смъртоносни експериментални препарати) е побъркан и глупав човек. Докато в действителност това са най-информиращите се, сравняващи факти и мислещи обективно и критично хора. Но за пропагандата е от ключово значение да се създаде обратното усещане.

16

Съвет към Петя;)))

преди 2 години

Пете, Пете, не може само с ентусиазъм, мойто момиче, трябва и акъл. За тази статия, сглобена "клъв-клъв" оттук-оттам, без никаква концептуална яснота, а просто скупчване на камарила от факти, веднага бих ти писал, не Слаб (2), а просто 0 (нула), но, за да не обиждам нулата (0), ще ти пиша Слаб (2=). Релсите зад двойката възприемай като символ на фекалната канализация;)))

15

баба мара

преди 2 години

инкубаторът за ............ е в българия

14

Анонимен

преди 2 години

Всяко нещо, дори водата, в големи дози може да те убие. Щом го разреждат достатъчно няма да им навреди, а, щом вярват, че ще им помогне, какъв ви е проблема на вас, не-вярващите в Тръмп и хлорната вода, но вярващите в пропагандата за универсалните вакситрови, например. Има руски учени, които лекуват всичко с кислородна вода, включително венозно, перорално, кожно, вани и т.н. Има и такива, които лекуват всичко с плач. Отиваш на такъв лекар с оплакване, предписва ти да плачеш 3 дни и си излекуван.

13

Еми то

преди 2 години

Вярата в белината е същото все едно да гледаш Бтв и Нова

12

СФ

преди 2 години

Глупости, хлорният диоксид се ползва за третиране (обеззаразяване) на питейна вода и разтворен в нея, след 10-15 минути вече не е активен и водата може да се пие.Така, че освен ако не се изпие веднага,след като е разтворен е безвреден няма никакво въздействие (дори и полезно).

11

Анонимен

преди 2 години

Виждате ли се какво представлявате, мало_умници? И имате претенции, че сме най-просветения народ по отношение на пандемията и сме прозряли единствени истината и световната конспирация. Толкова пропаднала нация и продължава да затъва в тъп_отията си.

10

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 2 години

Доналд Тръмп каза* Ако дезинфенктантс помага - хората да пият дезинфенктантс *, на другия ден имаше хиляди натровени американци - пили са дезинфенктантс ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

9

Анонимен

преди 2 години

.....Нашата задача е да светим.... Ще светят като цукало след дезинфекция !

8

Анонимен

преди 2 години

Не може да бъде. Същите тези се и боцнаха. Хипохондрици.

7

Мда

преди 2 години

Със сигурност по - вероятно да се излекуваш от нещо в тая група , отколкото илачите на нашите ЛЕКАРИ

6

Хубава реклама

преди 2 години

Хареса ми. И аз ще опитам върху цялото семейство. Дано има и морален ефект, да ни избели греховете.

5

Uncle Adi

преди 2 години

Напълно е възможно да вярват. Като гледам колко народ гласува за ***/о Киро и Кокорчо със сигурност голяма част от тях вярват и че белината е лекарство.

4

Анонимен

преди 2 години

Българина отдавна не вярва на медицина и лекари.120 лв преглед в Бадем Бадем кой ще им вярва?

3

о село

преди 2 години

А аз пия само бургаска мускатова , и съм здрав като чук

2

Анонимен

преди 2 години

Виждаш им фиша със заплатите и ти става ясно на какво вярват.

1

Анонимен

преди 2 години

Кукарача, кукарача! Ние сме безсмъртни антиваксъри, като кукарачите!