73

Анонимен

преди 2 години

Изключително *** човек е толупа,като учителя му Тодор Живков..

72

Люси

преди 2 години

Хаха, Борисов бил нарцис. А Кирчо с трапчинките какъв е? Хем нарцис, хем пинокио. Че и превиер се гласи да става...

71

Баче Кико

преди 2 години

Буци е на един редовен парламент от затвора.

70

Джедай Мастър

преди 2 години

До Анонимен... "Въпросът не беше дали ти става по-добре.." Рублопитек е любимата ти Тиква, която построи на Путин газопровод за 3 милиарда, който няма да ползваме.

69

Сиктир бе

преди 2 години

Този ако знае какво говори ашколсун му кажете

68

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 69 "И явно си въобразява, че може да баламосва хората както си иска и да хвърли върху Радев вината за фактор, върху който няма влияние." Тогава Радев защо симулира дейност, като привиква Янев за "цените на тока"? Нали не зависи нищо от него според теб?

67

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 67Не са от един отбор, Бокича сънува кошмари от Радев.....хахахаха :))) Като се замисля, ако не се беше появил военния, Боко немаше да има конкуренция :)

66

Анонимен

преди 2 години

Другари джибили, тогава нямаше ваксини, а сега ги изхвърляме, другари.

65

Анонимен

преди 2 години

Злобари сте вие и мислите ограничено радев или борисов. Борисов си е много прав гледайки обективно на нещата. Соц лозунгите на радев не са нужни никому. Празни приказки и лъжи. Реалните данни са едни и да обиждате ББ само показвате колко сте злобни и нереално разсъждаващи.

64

2луп

преди 2 години

Абе сикаджийска мутро, Радев е президент до изтичане на мандата му. Искал да бъде платено отразен, ти защо си правеше предизборна агитация с джипката и раздаваше наши пари пролетта бе? Няма лошо от санирането, но да е направено както трябва, а не само да се откраднат едни пари и да се пълнят чекмеджета с тях! И ако джипко все още не е разбрал е бита карта, никога повече няма да е на власт и да краде както си знае най-добре.

63

Плъх

преди 2 години

Боко, нагло недоразумение - ти ли ще ни говориш за зони ? Не сме забравили КПП Тата не сме забравили оградите на парковете , опакованите пейки ! Децата ни никога няма да забравят как висяха забранителни знаци около катерушките и ограбихте детството им! Не сме забравили - НИКОГА няма да простим отнетата ни свобода ! Скрий си мутрата и никога повече не се показвай ! Отврат !

62

Анонимен

преди 2 години

До Джедай Мастър "и ми става по-добре." Въпросът не беше дали ти става по-добре, а дали живееш по-добре, но от рублопитек се очаква, че много много не може да обработва текст.

61

Мнение

преди 2 години

Тиквуня лае край каруцата дето самия той я обърна!

60

Анонимен

преди 2 години

Ти точно мълчи, че я беше докарал в черната зона

59

Из коридорите на мвр

преди 2 години

Борисов използва служители от МВР и ДАНС в извънработно време за да изтезават неудобни на него и Гешев! Нямате ли вътрешна сигурност?

58

Вярно е, че

преди 2 години

При Борисов дори в най-големите пикове на пандемията България бе сравнително добре спрямо повечето други страни, и то без въвеждане на прекалено строги мерки, просто се постигаше добър баланс !

57

Анонимен

преди 2 години

Едно нарцистично жалко подобие на човек,не може когато хората гинеха и продължават да гинат от тая гад,да търсиш политически дивиденти от това а ти Лоест Крадецо правиш точно това!

56

Анонимен

преди 2 години

Е много сори, ама в едно не си прав Бат Бойко, е няма паралелка, която да не е на училище... всички ни държат в даскало като наказани, даже незнаем за какво сме наказани.

55

Нагла Тиква

преди 2 години

Като беше ти все едно не писахте пак всичко що мре ковид!Същите бок.луци бяхте!

54

Анонимен

преди 2 години

Ромски страсти...