140

Анонимен

преди 2 години

А вие да не си помислихте, че само нашето ВМРО служи на Кремъл да всява омраза между българи и македонци? И пак ще се намерят първосигналници, които да се вържат на тези интриги. Всички подобни "патриотични" партии са на хранилка от Москва и се оглавяват от хора с компромати вербувани още от времето на КГБ/ДС.

139

Роберта

преди 2 години

Големи ***.а.ци са северомакетата. Но скоро ще бъдат асимилирани от албанците. Дано мирясат.И защо наричат българите 'татари'? Мислят си, че ни обиждат. Доста нелогично. , първо защото татарите са чудесни хора и второ, защото българите не са татари.

138

АнонимеН

преди 2 години

ИМА ЗАЩО ДА РЕВАТ! ТОЧНО ТЕЯ НАПИСАХА КРАДЕНАТА ИСТОРИЯ НА МАКЕДОНИЯ! ЩОМ НЕДОВОЛСТВАТ ЗНАЧИ БЪЛГАРИЯ Е НА ПРАВ ПЪТ!

137

Ангел

преди 2 години

Намразих ги .Изобщо нямат място в ЕС .Никакав ЕС за тея деге.нерати .Даже тая държава изобщо не трябва да съществува. Това е една грешка която някой ден ,ще бъде поправена .

136

Паисий

преди 2 години

О,неразумни изроде,защо се срамуваш да се наречеш българин?!Нима не са били българи бабите и дядовците ти?!

135

Анонимен

преди 2 години

Незабавно, да престанат всички безвъзмездна помощи за сръбската клоака РСМ.

134

Едно също

преди 2 години

Т.нар. "елит" в Северна Македония и България (преди да влезем в ЕС) никога не е искал ЕС. Защото това ще ги ограничи в кражбите. Голямата "заслуга" на Тиквата бе,че доказа нагледно...чрез ЕС крадем много повече. Така,че не създавайте изкуствени пречки между двата народа другари от Северна Македония. Елате при нас,с Тиквата ще крадем заедно,защото и вие и ние сме прости и затова се разбираме.

133

Анонимен

преди 2 години

Тоя го боли отзад все едно съм му откраднал бирата и кебабчетата. Баси злобата.

132

Анонимен

преди 2 години

РСМ, са нещастен народ, сърбите ги смятаха хора от трета ръка и казваха за тях"що южно, то ружно" Сръбски ченгета биха до кръв Заев в македонския парламент, по време на пуча, организиран от Белград и Москва през 2017, а той, пак им пада на колене. Клекнаха и пред Гърция, сами се отрекоха от името, сега се нахвърлиха върху българската история и език. Имат всички шансове, пак да клекнат, защото са стъпили върху лъжа. РСМ, като Сърбия, живеят с митове и легенди, с цел териториални претенции.

131

Анонимен

преди 2 години

Областа Македония, макар и млада "държава", се държи като стара брaнтия на която никой не обръща внимание.

130

татар

преди 2 години

Тази държава РСМ нито ни е братска,нито ни е роднинска,нито сме и майка.Аре стига с това сервилничене.Да си спазват договорите,да не крадат история,да не трошат паметници,да не ни показват среден пръст,да не наричат външния ни министър фригиднаКУЧКА и да не горят български знамена.ВЕТО до дупка!!!!

129

Анонимен

преди 2 години

Може да са евтинки някои българки, но не е хубаво да обиждаш така жената, която те е родила. Не е хубаво така!

128

Крим 2

преди 2 години

Мисля че трябва да ги анексираме и да ги пpocветим

127

Тотално

преди 2 години

презрение към всеки македонец дръзнал да дойде у нас! Те от друго не разбират!

126

Анонимен

преди 2 години

За какво ви е тази прокълната земя, че и хората там? Дайте ги на албанци ли, сърби ли и забравете за тях!

125

Просто питам....

преди 2 години

Това новата медийна звезда на Рсм ли е? И заради него ли ще влязат у европската уния?

124

Анонимен

преди 2 години

"Българките струват две банкноти" ... и баща ти така каза за ***. Всякви жени ги има по земята, кво да се прави.

123

Анонимен

преди 2 години

Тоя, ако ми го каже това и съм някъде наблизо бих го пребил с кеф. Обаче пък какво да се занимавам с това същество и да си цапам ръцете. Млад човек, пропит с толкова много омраза. Това е едни нещастен човек, без бъдеще. Жал ме е за този погубен живот. Господ вече го е наказал.

122

seuthes

преди 2 години

Меко казано е спорно, дали Александър е бил грък.Това, че гърците са го припознали за такъв е друга работа.Съвсем трето нещо са тъпотиите на тия Сръбска Македония.

121

татар

преди 2 години

Хич, ама хич не ми дреме какво казал от РСМ, някакво пичлеменце със сръбското именце Драган Гюровски! Не ми пука! Имаш договор и поставени условия - изпълнявай! Иначе - няма ЕС. Да лаят и да скачат колкото си искат, тая работа така не става! Иначе казано - ВЕТО до дупка!