40

Анонимен

преди 3 години

До АнонименГуменчо Решетков е толкова некадърен, че и преврата, който му финансират олигарсите от Дубай до Белград ще съсипе.... И, това е единственото добро нещо, което може да се каже за този нагъл, алчен, злобен, самовлюбен, лъжлив, крадлив и мързелив некадърник

39

Анонимен

преди 3 години

Анонимен 1-30 (с изключение на 28)Трольо, САМ си на амбразурата. Изнемогваш, яж си лютеничката и потърси помощ от трольо-фабриката на *** черепната индустрия - издишаш отвсякъде.

38

Истукан

преди 3 години

Досега ЦИК беше на ГЕРБ, сега новото мнозинство сваля ГЕРБ с нов изборен кодекс. Заслужават си го. Справедливостта възтържествува.

37

Анонимен

преди 3 години

Бойко и днес ще създаде много "работа " на пpocтите тpoлове да го хулят и днес.

36

Булгар булгар

преди 3 години

Борисов: Нарочно се мотаят, за да има Радев собствена ЦИК=============================================На теб и крaдливитe ти кaлинkи се нагледахме 12 години. Не може да си вечен, още повече че ни завлякохте на дъното на социално-икономическия живот. Навилняхте се и се награбихте. Стига ви толкова..

35

Анонимен

преди 3 години

Отишъл на църква да си плещи монолозите

34

Анонимен

преди 3 години

Оф, тоя къде го чук***т, къде се пука. Продължава да говори тъпотии. Не говорели Радев, Трифонов и Христо Иванов... Ами те да не са като теб - всеки ден нова словесна логорея. Ако един ден не се изкаже с някаква простотия е загубен ден за Фончо.

33

Анонимен

преди 3 години

Собственасик или ЦИК

32

Ццц

преди 3 години

Защо е нужно всеки ден по 2-3 статии за бб? Не се върти целият свят около него. То бива платени репортажи и реклами, ама това на нищо не прилича.

31

Горянин

преди 3 години

ЗАМЪЛЧИ БЕ БЕЗВЕРНИКО ПОНЕ ДНЕС,БЕЛИК ПРАЗНИК Е.НИКОЙ НЕ ИСКА ДА ТИ СЛУША ПРОСТУТИИТЕ, ЗАМЪЛЧИ .

30

Професор Пръц

преди 3 години

На България и трябва политик като Виктор Орбан,тоя милее за народа си...Покачват се доходите,увеличава се населението,има работа и достоен живот за унгарците...Националните предатели,които съсипват България от тридесет години,ще бъдат помнени от историята като престъпници...

29

sss

преди 3 години

И днес ли ще ми го навирате този...

28

Анонимен

преди 3 години

Ревете гербари!Руменчо ви е подготвил един дебел дрон със служебното правителство.

27

Марвин

преди 3 години

Заминаваш си с 200, тикво празна! Недей да омаскаряваш празника с гнусното ти присъствие и *** ти речи! Ако наистина вярваш в Господ, да знаеш, че един ден ще трябва да отговаряш пред него, само че там няма да има вариант да отмениш изслушването, имай го предвид.

26

Анонимен

преди 3 години

Предизборната кампания - пРЕЗИЛдентската и тъмночервено-костовашката е не от миналото лято на преврата, а от пет години.Всички искат "Боко" да управлява, а те да го плюят - "и к'о праим ся"?През юли Мун...о трябва да дъвче *** клишета на Триморието, да прави избори и да приеме Северна Македония в ЕС - добре, че са мерцеДЕСА и ДС ченгетата да го вдъхновяват за надгробни слова, международна изолация, банкрут на банки, липса на ЕС субсидии и комунистическа мизерия.Само мун-диктатурата!

25

Къш

преди 3 години

Добре де, за това че си *** е виновен президента, разбрахме.

24

Анонимен

преди 3 години

И какво беше мнението на ректора на Духовната семинария по дейността на депутатите от ИТН, ДБ, ИСМВ и смените на членове от ЦИК? Или г-н ректорът до такава степен се възхити от изказването на премиера в оставка д-р Борисов, че нямаше какво да добави.

23

Иео

преди 3 години

Поне днес на този свят празник не ни занимавате с Борисов

22

Анонимен

преди 3 години

Най-омерзаната мутра в историята.

21

Ноби

преди 3 години

айде млъкни най накрая, кратун