80

Анонимен

преди 3 години

Така като гледам герберите си нямат никаква представа за какво става дума и каква подигравка е тази цифра в сравнение с другите.

79

Маргинал

преди 3 години

Щели сме да получим повече от предишния период!Аз не получих нищо значи ще получа пак нищо

78

Брей

преди 3 години

Дали парите ще стигнат до шкафчетата на хората или само до активистите на ГЕРБ?

77

Анонимен

преди 3 години

Радеф искал Грипени искал незнам си кво.30 години искат то не бяха Ф-18,Рафали,Грипени,Су-30,Су-130 незнам си какво.Ми да сте купили бе що не сте купили нали сте били по властта.Дойде Каракачанов и за 3 години купиха.Чисто Нови последен писък самолети Ф-16 Вайпър с Афар с модерни ракети с авионика пилотите би се обучават в Сащ и тн.За 30 години никой не си е мръднал и пръста да модернизира Ввс само Каракачанов и Борисов.

76

Анонимен

преди 3 години

А кога ще представи поименния списък на кой колко.Със сигурност няма да съм в този списък,така,че тази новина минава покрай ушите

75

До 63

преди 3 години

Спокойно! ИКЕЯ по-бързо реагират в ситуацията, скоро пускат на пазара нощни шкафчета с капацитет по ?10 млрд., така че няма нужда да купува допълнително гардероби за това.

74

анонимен

преди 3 години

Като сте недоволни, да бяхте пратили фигуранта в Брюксел! Щеше да ви измоли повече милиарди!

73

Анонимен

преди 3 години

Чекмедже - бабаит се кани яко да пълни яко гушата,от нас зависи дали ще му позволим!

72

Анонимен

преди 3 години

Прегледах сутринта рано ВЕЛТ и SPIEGEL,където доста подробно следятразвоя на събитията м ЕUЛъжа е че Борисов е блокирвал каквото и да е,освен Орбан никой друг от Изтока не се намесва в решенията на Големитте....

71

Анонимен

преди 3 години

Трагедията е че някой , се радва на това, че щели да дадат едни пари за усвояване.И това искат да представят като щастие.....Австрийският или холандският премиери дали така представят нещата? А да, те не са прости еднокножници и техните икономики работят, а и нямат шкафчета , където парите за усвояване да отиват. Що за гнусотия е този Борисов , пред него и бай *** е симпатичен.

70

Анонимен

преди 3 години

Искам да седна с някой гербер да отворим сайта на евростат и да гледаме "видимите резулатите" за последните 10 години в класациите...

69

Потресен

преди 3 години

Свидетел съм как от мГЕРБ и мБСП, периодично разни "младежи" се мобилизират, за да пишат съответно про/анти коментари из нета.Хора, жалки сте!!!За някакви трохици си продавате достойнството.И на двете партии поне половината са за затвора, кръвопийци на гърба на държавата, които ако продължават да са във властта, няма да се оправим.

68

За 91

преди 3 години

Естествено,че са безвъзмездни,въпреки че позитанските *** пишат тук,че било "заробващ заем".Явно такава е опорната точка.

67

Анонимен

преди 3 години

Това обърнато във фурми колко е? Или с колко кредита може да ги дръпне ДП?

66

Анонимен

преди 3 години

Невероятно е как Бойко има загубата за победа... и разни дементирал тук които си нямат никаква представа за какво става дума му се радват...

65

Анонимен

преди 3 години

Само 29 млрд от 1 800 млрд.Та това си е пълен провал.Това е и най-ниската сума, получена от странс-членка.

64

Анонимен

преди 3 години

До 84Какво виене :) вие герберите сте толкова глупави, че дори не можете да разберете за какво става дума :) България в този случай е ощетена. Другите държави взимат много повече. Хърватия договори двойно повече от колкото взимаше до сега. 29 милиарда евро за 7 години са нищо.

63

Анонимен

преди 3 години

Младите да са живи.В тях е бъдещето.Не ми дреме за другарите от бсп.Те си имат пари за спокойни дъртини.А за герберюгите се итеснявам,че наднорменото им тегло ще се повиши фатално.

62

ДДРОнег

преди 3 години

България щяла да получи 29млрд евро ???!!!А колко ще останат след като се напълнят шкафчетата на др.борисоФФ и приближените му !!!Ще останат трохи, драги ми сънародници Българи !!!За болните деца пак ще трябва да събираме дарения и капачки !!!

61

Потресен

преди 3 години

Свидетел съм как от мГЕРБ и мБСП, переодично разни "младежи" се мобилизират, за да пишат съответно про/анти коментари из нета.Хора, жалки сте!!!За някакви трохици си продавате достойнството.И на двете партии поне половината са за затвора, *** на гърба на държавата, които ако продължават да са във властта, няма да се оправим.