42

Ужас

преди 3 години

Стига коментари за бройката тестове! Важен е тренда и брой нови болни на 100 000! В Германия и други държави в ЕС правят по 20-30 000 теста на ден, а в момента откриват по 300-400 болни.Вижте графиките на нашата държава и помислете къде сме спрямо останалите държави от ЕС! Защо не затворим дискотеки и стадиони? Толкова ли са важни? Ама утре като ни отрежат всички държави, включително Германи и Гърция, ще се чудим къде да идем на мореи и защо няма чужди туристи на нашето. Сбъркана работа...

41

Хахаха

преди 3 години

Ако не се правят тестове, познайте! Нито един болен! Ако се затворят болниците всички в България са здрави. Никой не боледува от нищо! Рай!

40

Анонимен

преди 3 години

КоронавирОса даде шанс на обикновените работещи българи да разберат каква драма е живота на русофила. По цял ден затворени вкъщи, спамят коментари и ги е страх да излезат навън.Мислете!

39

До хаххахаха

преди 3 години

Значи да очакваме рязък спад скоро - примерно в неделя. Не щото ще направят по-малко тестове, а защото контактните ще са по-малко.

38

Анонимен

преди 3 години

Айде в неделя да пръскаме слюнка на мача... Оле!

37

Анонимен

преди 3 години

Колкото решат, толкова ще заразят. Имат си някаква схемичка. Така са решили и така ще ни работят още дълго време.А ние ще плачем, много ще плачем есента и зимата, но не от вируса, а от глад и рестрикции.Важното е нечии кинти да се трупат.

36

Анонимен

преди 3 години

До SSДобре, че си помниш, че си писал. На теб вълни не ти трябват. Щом си стигнал дотам, че сам да си говориш, нещата при теб са доста зле.

35

Анонимен

преди 3 години

Хайде, затваряйте дискотеките, нощните барове, стадионите, кината, че на есен ще става страшно, ако така вървят работите. Другите страни от Европа няма да пускат българи, ако това продължава. Внимавайте в картинката

34

да,да ама не

преди 3 години

До Ужасена"в БГ никога не са умирали 5 души на ден"Вярно! Умират по около 300!

33

Анонимен

преди 3 години

След скандала с НСО и многото заявки за над 200 заразени - нещата станаха. Интересно ми е само, защо плачещите са мерки не си стоят с маската вкъщи и да не занимават света със себе си. Има такива малоумици в САЩ, стоят си в бункера и никому не пречат. Даже са горди, че те ще оцелеят ядрения апокалипсис, а другите са прецакани. Вземете пример, заключете се и изчезнете. Нека ние да умираме...

32

До гост

преди 3 години

Няма как да се случи тива за което си мечтаеш щото 99 % от случаите го карат като настинка.

31

Анонимен

преди 3 години

Не отпуснаха ли от Европа тия помощи вече, бе?

30

Хахааха

преди 3 години

Правят се повече тестове, защото се тестват контактни. Повече заразени повече контактни повече тестовете. Ако се правеха повече тестовете на случаен принцип щяхте да бъдете прави. Не сте. Летен грип давал положителни тестове. Дава, защото сега се причинява от този вирус. И като ви стане зле, моля не ходете в СП. *** и пишете коментари!

29

Емии

преди 3 години

То беше ясно,иначе събота на Росенец щеше да е преврат.В петък ни затварят шайката е спокойна

28

Ельоменат

преди 3 години

На 10 болни на ден ми забрани ха да ходя в паркове и планини, а на 250 си отвориха ресторанти, барове, дискотеки и хотели и си намали ха ддс само за да печелят. За това гробарите отиват на бунището на историята. Сега ще връщат ли КПП тата както каза Ананиев, или не им стиска? Доказани крадци и лобисти от грож

27

Анонимен

преди 3 години

някой заразен да кихне в парламента и ще направи най-голямата услуга на страната от целия преход насам

26

Гост

преди 3 години

Докато не се получи така, че във всяко семейство да има пострадал, ганьовчетата няма да се откажат от конспирациите. Като погребат по една баба или дядо и като им остане с половин бял дроб някой чичо или леля, ще се научат да не висят по кръчми и мачове, да не се събират на семейни банкети по *** поводи и да се разхождат в парка, а не в мола. Няма страшно, гледайте откъм положителната страна - *** зорлям ще поумнее.

25

Анонимен

преди 3 години

Това българина....нямам думи?!Ти му правиш добро,той те плюе.Не спазва нищо,не дисциплиниран ....Въобще кавалска работа!

24

SS

преди 3 години

Писах ли преди време,че ще има втора вълна? И че мерките не трябва да бъдат разхлабвани?Сега дано не станем като Италия.А след втората вълна прогнозирам ,че ще има трета доунищожителна вълна.НЕ ПОДЦЕНЯВАЙТЕ ОПАСНОСТТА.Вземете мерки навреме.Животът е по ценен от всички други удоволствия от който ще се лишите

23

да,да ама не

преди 3 години

Aкo мoжeх щях дa зaтвoря миcиркитe при кoкoшкитe в тъмния кoкoшaрник зa дa нe крякaт зa щялo и нeщялo!