63

ПроСоТо

преди 5 години

обаче забележете как "работи" герп:-Първоначално обявават едни условия за покупката,после решават да има промени във всички параметри:-Цена,начин на плащане,срокове за доставка и други,само и само да дадат парите ни за Ф-16!!!!Схващате ли?..ВСИЧКИ тия "търгове" и "обществени поръчки" всъщност са ЦИРК !..МИМИКРИЯ на "свободния пазар и конкуренцията".И резултата е винаги един:-Ще става така,както "Голямите Началници" зцаповядат..

62

Анонимен

преди 5 години

Решихме, че ще купуваме F 16. Сега чакаме американците да ни кажат за колко ще го купим.

61

Haha

преди 5 години

Те и другарите са за Ф16 някой ако си мисли че има някакви разминавания дълбоко греши .... ама сега какъв ще ни го набият от европейския съюз ви е бедна фантазията

60

Анонимен

преди 5 години

До 54Трябва да излезем спешно от НАТО и ЕС и да търсим военно-икономически съюз с Русия--Опазил господ ! Тия жабета ги ручахме!

59

Ивет

преди 5 години

Не избираме между Грипен или F-16, а между свободния свят и руските зависимости. България не може да бъде използвана като оръжие за създаване на новата евразийска империя на Путин нов свят на мизерия и терор за обикновените хора Така че изборът на боен самолет е стратегически не само за националната ни сигурност. Той е важен залог за бъдещата ни свобода.

58

Анонимен

преди 5 години

Цялата ВВС трябва да облече Жълтите жилетки и на протести сега или никога, не щем американски барутници Референдум за самолетите!?

57

До 72

преди 5 години

Съмнявам се, че само русофилите ще плащат. На всички ще ни съдерат кожите.

56

ПЕНКО

преди 5 години

КАК СЕ НАБИВА В ГЛАВАТА НА БЪЛГАРИНА " НАШИЯ СТРАТЕГИЧЕСКИ СЪЮЗНИК " ОТ АН.АЛ.НИ ПРОДУКТИ НА ФАКУЛТЕТА ПО ЖУР.НА .Г.ЪЗ.ТИКА !?!? ТЕ ВЕЧЕ СИ НЯМАТ СТРАТЕГИЯ / НИКОЙ НЕ ЗНАЕ КАКВА Е СТРАТЕГИЯТА / !!! А НИЕ СИ НЯМАМЕ ПРЕДСТАВА ЗАЩО СМЕ В НАТЮ БЕЗ РЕФЕРЕНДУМ / САМО С ЕДИН СОЛМОНЕЛ ПСИХИ / !?!?!?АКО Е СТРАТЕГИЯ ДА ЗАЩИТАВАМЕ МИЛИАРДЕРИТЕ -ЗА НАС ОТПАДА !!!

55

Анонимен

преди 5 години

ДПС и ВМРО що не вземат да се обединят в една партия?

54

Бобо

преди 5 години

Искам си комисионата

53

Бгбг

преди 5 години

Да не говорим изобщо за машините на Сухой,които не могат да бъдат настигнати като показатели от Локхийд Мартин.Винаги водят с едни 10 години.

52

Анонимен

преди 5 години

Поставяме световен рекорд! Ще похарчим почти 3 милиарда за 8 самолета!

51

Центурион

преди 5 години

Най- смъртоносния Ф16/70 ПЕПЕЛЯНКА ще БЛУДСТВА над Черно море с руските щайги Суууу- Муууу и мИг хаааахахаСЛАВА НА САЩ, СЛАВА НА БЪЛГАРИЯ!

50

Пилот-жендър

преди 5 години

От коженият салон на Ф-16 ще свалям руски самолети като врабчета долу Русия слава на САЩ и президента Радев.

49

Анонимен

преди 5 години

До тонкатаНа теб ще ти дадат само една снимка на Ф-16 и половината чертеж на самолета. За толкова си платил ако иска 8 на САЩгания обяви фалит България и признай, че се "лобист" на "лобистите", а детето ти БЕЗПЛАТНО гаврене от Вашинктон с извращения.Аз за ЛОБИЗЪМ, РУШВЕТ, НАТИСК И КОМИСИОННА НЯМА ДА ПЛАЩАМ на МИН.ДИЛИ

48

До 41

преди 5 години

Предполагам знае ,че между С-300 и С-400 има съществени различия.Ако не знаеш взе прочети данните им.Освен това ако не си *** предполагам ,че може да се досетиш ,че щом руснаците продават наляво надясно ,че даже и на страни членки на НАТО С-400 ,вече имат следващо поколение ПВО системи.Иначе си прав ,че разбомбиха една С-300 на когато я транспортираха сирийците без охрана и защита.Сега израелските самолети си пускат ракетите само от Ливан.

47

vlady

преди 5 години

Браво на последователите на ген. Луков - купуват остаряло въоръжение на завишени цени за да усвоят пари.

46

шматка

преди 5 години

До верно е))ХехеНай точния коментар:)

45

Анонимен

преди 5 години

Абсолютно престъпление против българския народ!Никакви самолети не са ни нужни!

44

nekoj

преди 5 години

Само не чух - от какво точно ще се опазим ако имаме 8 самолета (та дори да са най модерните на света - макар че тези не са такива)?