74

Zelena Mafia

преди 11 години

За мен това, което се опитва да направи в момента президента, е равно на национално предателство! Защо ли? Ами защото той сега се опитва да манипулира хората, които най-много му вярват СЕГА само на него, вкарвайки свои приближени във властта Иво Прокопиев, Меглена Кунева, а защо не и Симеон Дянков и Кристалина Георгиева в ново служебно правителство!! Защо хората не го питат днес, кои ще са му предложенията за министри!?! Да видим, КАКВО ще им каже!!

73

Анонимен

преди 11 години

НОВА МОДА ОТ ПОЗИТАНО:::::::::::::::::::::::::::да се плюе президента Плевнелиев! Всеки, който не е червен трябва да си ходи!

72

bilyana

преди 11 години

Плевнелиев днес на протестите май пак успива народа как могат да си редуцират сметките за ток като си сменят дограмата и налепят изолация, а в същото време навярно прибира добри пари за лобистката си работа и той от енергийната мафия, тъй като не спира да припява в полза на зелената енергия.

71

Калин

преди 11 години

Виждате ли кой е начело на монопола за високите сметки за ток? Шулева, Костов, Кунева, Плевнелиев, Прокопиева, Цветелина Бориславова и Симеон Дянков. Точно те ни докараха до това положение да плащаме луди сметки за ток, поради това, че оскъпиха тока с множеството такси за пренос на енергия, такса зелена енергия, както и множество посредници. Ако ще се търси обяснение от някой, то тези хора трябва да бъдат разпитани, призовани и дадат обяснения пред народа!

70

дебел депутат

преди 11 години

изкарайте танковете и смачкайте тия протестиращи.

69

репортер

преди 11 години

Всичката *** се е събрала в ХРАМ.. б*си наглоста

68

Идея

преди 11 години

А знаете ли, че лично Росен Плевнелиев е отговорен за високите сметки за ток? Каква работа има той при протестиращите тогава? Усещам как ще се опита да насочи погледите вън от своето полезрение и насочи в друга посока. Точно заради това ще използва тези протести според мен.

67

АНТИОЛИГАРХ

преди 11 години

ЖАЛКИТЕ ОПИТИ НА САМОПОКРЪСТЕНИЯ ***,ЩАТЕН СЕКРЕТАР НА ДКМС РАСИМ ПЛЕВНЯДА ЯХНЕ НАРОДНИЯ ПРОТЕСТ СЕ НАРИЧАТ"ПРИЕМАНЕ НА ИСКАНИЯТА НА НАРОДА"А ЮДЕЙКАТА БАБА КОЛЕЗИЧ ДОРИ ГИ НАРЕЧЕ"СМЕЛА ПОСТЪПКА"ТА НАРОДА НЕ СПРЯ ДА ГО ОСВИРКВА ДОРИ И ДОКАТО СЕ ОПИТВАШЕ ДА ГИ НАДВИКА С МЕГАФОНАНА МЕН ЛИЧНО ЖАЛКИТЕ МУ ОПИТИ МИ ПРИЛИЧАХА НА ОПИТИ НА ЧОВЕК СЪС ЗАПЕК ДА СЕ ОБЛЕКЧИГОРКИЯ ТОВА КОЕТО ИСКАТ ОТ НЕГО НАДХВЪРЛЯ МНОГОКРАТНО ИНТЕЛЕКТУАЛНИТЕ МУ СПОСОБНОСТИTOEFL ТЕСТ ЗА ВСЕКИ ДЪРЖАВЕН СЛУЖИТЕЛ

66

някой

преди 11 години

До мале малеЩо бре? гърците да не би да плащат?

65

Dodoman

преди 11 години

Нека дойдат бе, и Плевениев и Дянков и да кажат на протестиращите, че именно те сигурно са виновни частично за увеличените цени на тока. Нима Дянков не правеше протекции над опрделени бизнес кръгове в енергетиката?

64

Очевидец

преди 11 години

Президента отново финтира протестиращите и се отправи към Катедралата.Там сам Симеон,Сергегей Станишев,Борисов,Костов които са на избирането на Патриах.Ако Народа е умен и на място ще отиде сега там и ще ги сгащи по бели ***.Да видим дали Народа е узрял да търси сметка докрай с ориентирани движения,а не да кибичат пред празни сгради.

63

Barter

преди 11 години

Не стига, че Росен Плевнелиев е пряко виновен за увеличението цената на тока, ами сега иска да лансира всичките тия енергийни мафиоти в едно служебно правителство и във властта като цяло, а хората му вярват все така безрезервно!! НАРОДЕ, НЕ ЗАБРАВЯЙ!!

62

Misho

преди 11 години

Защо се политизирва този протест, защо ще идват политици като президента на него? В какво иска да ни убеди държавния глава, че всички ни е наред, или ще се опита да измоли разрешение от народа за съставяне на служебно правилелство от приближен кръг олигарси?

61

БМ-13

преди 11 години

Росене, ти проблеми нямаш.Жена милионерка, 3 деца, ти имаш милиони, вила на морето, вила в Гърция, още десетки други имоти. Кво ти е, а?

60

lalova

преди 11 години

Такъв лицемер да е този Плевнелиев! Има пръст с високите сметки на тока покрай частните Марици, чиито цени на тока, който продават никой дори не иска и да коментира, защо ли?! После как няма да плащаме такива високи цени на тока с толкова много такси и с такива цени на зелената енергия, за която безконтролно се раздаваха разрешителни.

59

Анонимен

преди 11 години

Той Плевнелиев кой всъщност от енергийната мафия му дърка конците? Някой, дето продава варовик на тецовете, някой дето имаше връзка с нашия премиер, може би, или всякакви други знайни и незнайни бизнесмени.

58

Анонимен

преди 11 години

В момента Симеон, Станишка и Плевнелиев са катедралния храм! Те са "вярващи" християни! Щели да си дават ризите на бедните...

57

Анонимен

преди 11 години

Оставим ли на нашия държавен глава да назначи кабинен служебен, то това означава, че хора като меглена кунева, иво прокопиев, лудия шулева, ще си сложат техни хора. Плевнелиев не беше ли човек именно на Шулева, която приватизира ЕРП-тата?

56

Анонимен

преди 11 години

Омръзна ми хора като нашия държавен глава да манипулират общественото мнение. Сега какво, ще излезе да държи реч! Каква е тази порнография? Чак по-скоро да пуска дата за избори, не искаме да му гледаме марионетки и поставените лица в службно управление.

55

КАЛИ

преди 11 години

НЕ СЪМ ГЛАСУВАЛА ЗА ПРЕЗИДЕНТА НО МИ СЕ СТРУВА ЧЕ Е МНОГО ПО ОТГОВОРЕН ОТ Б.Б. И КЪМ ПРОТЕСТИРАЩИТЕ - НЕ СЕ СЪГЛАСЯВАЙТЕ С ВОЛЕН СИДЕРОВ ДА МУ ИСКАТЕ ОСТАВКА И ДА ВИКАТЕ ПРОТИВ НЕГО ДА ИЗЧАКАМЕ ДАВИДИМ КАКВО ЩЕ НАПРАВИ И ПОСЛЕ ЩЕ РЕШАВАТЕ