80

мм

преди 11 години

тиквата е бита карта и като за последно изпълнява желанията на господарите си. То и този след него ще е вербуван и така докато не станем новата сирия. Който може да се спасява, който не - да си гледа БиТиВито и да се дърли у форумите

79

до 94

преди 11 години

Само ти не си разбрал!

78

Анонимен

преди 11 години

До брат Коста: Пич, проветрил си яко, бутнал си. Честно. Какви победи, какви 5 лева. Няма хуманна война, пич, няма подобна простотия да назовеш някой, без изобщо да е нужно, ама трябва мозък, да помислиш това е дипломация и политика, а другото е послушание както през онези 45 години, сещаш ли се. Няма разлика. Чехия или Авганистан - щом трепеш хора, патиш!

77

Orda

преди 11 години

Харекришна на всички герберасти, е този път съвсем се оцапахте след като се насупихте на янките и евреите. Герберастиите ви нямат край. Харекришна.

76

Анонимен

преди 11 години

Наложително е вече ---дядо Иван да дойде от Русия !

75

гневен

преди 11 години

Появи се "Буда" като начмек за по-големи разкрития и клекнаха пред поръчката. Истината е далеч по-ужасяваща. Тези, които са чели разследването на Григор Лилов в книгата му "Дуел", знаят за какво става дума - вкл. и за съучастието нашето правителство, обявило с официално съобщение взрива на летището 18 минути преди са се случи и камикадзето пред 2 чужди агенции 11 минути преди "атентаторът"да се взриви. А ние като народ ще си платим цената за за политиците ни, които лесно се шантажират.

74

Анонимен

преди 11 години

Нали все някой е направил атентата загинаха НЕВИННИ ХОРА, кой е според вас напишете предположения!!

73

славянин

преди 11 години

Заповедта е изпълнена - Хизбула е виновна - сега на ред са ракетите и бомбите!

72

Арабска пролет

преди 11 години

Дано арабите се срещнат с щерките на Цеко и на Боко!!!!!!!!!!Насаме!

71

за59

преди 11 години

ЕДИНСТВЕНИЯ ПОДТИКВАЩ КЪМ ТЕРОРИЗЪМ ВЪВ ФОРУМА Е ПРОВОКАТОР 59,който мрази България и е тук за да прокарва проционистка пропаганда.

70

Анонимен

преди 11 години

Дянков !"Сега може,... да си ходим в САЩ"!

69

Анонимен

преди 11 години

До 78: Ти си повтаряй плочата като вожда и не мисли за причинно-следствените връзки, ако изобщо можеш да мислиш де. драскачи недраскачи, живота е един. Не съм съгласен *** *** дани вкарват в излишни драми, ясно ли ти е. Ако не могат по-цивилизовано и дипломатично -- ВЪН!!! Тръгнал да ми обеснява за драскачи - *** долна.

68

брат Коста

преди 11 години

Браво! За пореден път заехме правилната позиция относно войната срещу тероризма и доказахме че България е достоен и надежден съюзник на САЩ ,евроатлантическите сили и Израел! Заедно ще победим!

67

Анонимен

преди 11 години

Официално становище по предположение? Абе вие сте за хиляда години затвор !

66

Атака

преди 11 години

Тия от САЩ където стъпят само мизерии правят!Дойдоха тук, колонизираха ни, като ни изнасят златото, продават ни ток с ТЕЦ Марица Изток построен познайте от кой, вкараха ни във Валутния борд, който само изискваше да си азпродадем държавата и постоянните им тревоги бяха НЕ за ниските доходи, а за кучетата, *** и*сите!

65

Анонимен

преди 11 години

заглавието!Натискът на САЩ ----успя!

64

Granatomet

преди 11 години

Братята персийци ще ни освободятОт * правителство

63

ne gi razbiram

преди 11 години

Bulgari prigotvete se za porednata nacionalna katastrofa! Nqkolko zapadni pravitelstva reshixa da zapalqt avtobus po zagovezni, a nie sega trqbva da obqvim voina na terorizma :D Samo 4e razlika mejdy nas i USA e meko kazano golqma.

62

Ф.С.В

преди 11 години

Бомбите удрят винаги бедните --богатите не пътуват по автобуси влакове метра и не дремят по спирки --- а главните виновници за това ще са в САЩ (Дянков Младенов) понеже имат къщи и бизнес там --

61

Първо в ЦРУ

преди 11 години

И защо първо разбрахме това от американските вестници??