158

варненец

преди 12 години

А бе софиянци , кой е инициатора точно днес да нахлузят качулки на паметника ? Нека позная от три пъти ... Уорлик ?Ей е съм дОбър ааа .... от първия път хахахахаа

157

магазин за риба

преди 12 години

Сляп минава покрай магазин за риба и казва: Здравейте ***-та!

156

руснак

преди 12 години

днес Русия отбелязва тъжна дата, годишнина от рождението на Муслин Магомаев!на кой му дреме за издуханите протестиращи дропли?*** ***!

155

KOKO

преди 12 години

Катрин Аштън И Маркел да кажат защо българите нямат право да работят в 10 европейски държави членки на ЕС.Та това как се нарича,"права на човека" или дискиминация...***

154

Анонимен

преди 12 години

Ето още по-добро заглавие: Интергалакатическата демократично-либерална общност осъди най-остро путиновия репресивен, тоталитарен и диктаторски режим. Хвала на Йехова!

153

Анонимен

преди 12 години

гавра с пиле

152

От женски и мъжки ро

преди 12 години

В България си имаме много ***-та. От женски и мъжки род. В "герб"!

151

Мартин до 189

преди 12 години

Абе как ще говориш, че евреите не са дали нищо. Та нали имаме християнска вяра, благодарение на евреите. Първите християни са евреи. Свети апостол Павел е разпространил християнството чрез Божията благодат в другите народи. Ние имаме православна християнска вяра благодарение на тях. Господ Иисус Христос по плът е евреин и така нататък. Недейте така говори. Има и лоши евреи, както има и лоши хора, ама малко да поспрем плюенето, защото ще бъдем съдени за всяка дума.

150

Азис

преди 12 години

Тикво, мечтая си да ме клатиш в Мазерати-то, щото го паркирах пиян и надрусан снощи в храм Паметника Александър Невски- право през главната порта.

149

аз

преди 12 години

Много хубава дискусия се получава - нашите "родни" комунисти /или путинисти/ сами показват "ценностите" си - падат си по бой, затвори, извращения и това им харесва. Кеф им е, че момичета в началото на живота си ще страдат, само защото са дръзнали да покажат, че не харесват кагебейското джудже, дето срами страната им.

148

Ники

преди 12 години

Тези момичета показаха на целия свят какъв комплексар и жалък диктатор е Путин.

147

bzb

преди 12 години

Хехе. Ако реакциите по света са също толкова изкуствени, колкото местната простотия с паметника и дебилното послани, че видите ли всички сме били Пуси райът, то са ясни нещата. Всъщност самият факт, че това събитие, а не къде по-важни, предизвикват толкова "гневни" реакции е повече от показателен.

146

Българин

преди 12 години

Браво на руския съд !това е съд,това е държава,браво на братушките!!!Смърт на юдейските *** и *** им по целия свят!!!

145

AHA

преди 12 години

Панкарките да правят концерти в залите или пред Кремъл.Какво правят в черквата,това си е чиста гавра.От коя религия са тия девойки?Във всеки случай не са християнки

144

UK

преди 12 години

Минавах през плошад Александар Невски. Някаква мазна силиконова селендурка грачеше:Аз съм ***,ела и ме оправи. Казаха ми че това е ежогодинят фестивал на Пайнер, и е най-обичаният от българската публика.Спрях зе за малко,понеже не вярвах че такова нещо може да се случи в една европейска столица. Бях разобличен. Някаква си селска силиконова *** се появи по прашки и започна да грачи че иска още,тълпата се хвърли в екстаз:Яз искам,И аз искам,подай ми го здраво.Всичко е наред,само да не вземат да осквирнят Божият храм.Давай Ивана,следващата е Съдрана,не се придавай идва Ибана. Хей християнски цености.

143

bg

преди 12 години

Govedata koito zashtitavat ***-tata zashtitavat i pohotlivio pop ot Plovdiv.Te sa vashite geroi,te sa nadejdata na Zbignjev Bzejinski.

142

От амвона на Храма

преди 12 години

Разбираемо е, че на ***-тата им трябват пари. Но по-голяма заработка ще имат на някоя магистрала и или в някой бардак. От амвона на Храма на Христа Спасителя едва ли ще вземат много рубли!

141

bg

преди 12 години

Pohotlivija pop ot Plovdiv ne vijda nishto oskvernitelno v deistvijata na ***-tata.

140

Иванна

преди 12 години

До Мартин - Абсолютно ви подкрепям.Слушах пеенето на тази група с това порно име.Човек, когато слуша хубава музика,поне изпитва удоволствие,а тези врещяха като кози.Що не отидат да пеят в някой еврейски храм,та да ги видим така ли ще им викат "браво".Ами да си пеят по площадите,стадионите,улиците,някой да не им е забранил.А заглавието кърти-то само дето вселената,земята,небето и природата сърдито мълчат.Ама много ги е яд на Путин,но без спазване на законите и правилата няма държава.

139

Мартин

преди 12 години

Вижте сега радетели на свободията. По-добре е, че човешкия съд ги наказва, тази присъда ще им даде време за размисъл, може и до покаяние да ги доведе(дай Боже). Защото застанем ли неразкаяни пред Бога по време на Страшния съд, ще е много страшно. То и покаяни да застанем пак ще е много страшно. Дано Господ Иисус Христос вразуми тези беснуващи млади жени, а и всички нас, защото не е като да нямаме нужда.