80

tulski

преди 13 години

Караибрахиме, защо на аватара си сложил български актьор ? Сложи си турчин.

79

shkembeZA

преди 13 години

ZA BOGATSTVO NA TRAPEZATA ,ZA EDNO GIRLO KOETO NE BIVA DA OSTAVA SUHO I NQAMA DA OSTANE.BILGARSKA BIRENA PARTIQA.PRI NAS E SPASENIETO.GLASUVAQTE ZA BILGARSKATA BIRENA PARTIQA.ZA PO DOBRO MEZE ,ZA PO PENLIVA BIRA.

78

КараИбрахим

преди 13 години

Швейцарският институт по генетика Игенеа би могъл да нанесе доста голям удар на всички, които до вчера се кълняха в чистотата на нациите, към които принадлежат.Така българите, дължат половината от генетичния си профил (без един процент) на траките, по 15 процента на славяните и елините, на древните македонци 11 и на финикийците 8 процента.И нито един процент на прабългарите.Днешните "българи" не са нищо друго освен тракославяновизантийци,откраднали името и историята на тюркобългарите на Аспар Руху и гордеещи се с това чуждо,азиатско и варварско име.

77

Анонимен

преди 13 години

работата вече не е дали си за атака или против тях-има световна инвазия на мюсюлмани по белите страни коята трябва да се ограничи.

76

до 57

преди 13 години

Ми разсмял съм те, защото не осузнаваш какви глупости пишеш! Ккаво означава да се мерим с Франция и Швеция? Нима не сме християнска държава? Нима не сме Европейска държава? Значи Франция и Швеция могат да забранява фереджета и строене на джамии, а ние нямаме право едни високоговорители да забраним? Вурви се прегледай, мюсюлманино(може и да не си такъв)!

75

Анонимен

преди 13 години

ОПОЗИЦИЯТА ГОТВИ ВОТ НА НЕДОВЕРИЕ

74

Анонимен

преди 13 години

Тка ще е защото от висене из форумите не се жените и не създавате деца, търтеи ***!!!

73

Настрадин Ходжа

преди 13 години

Това с омразата между българи и турци е само в болните мозъци на на клоуни с тотално падащ рейтинг и те даже не са убедени в това, което мелят! Ако на някой му се е случвало да живее малко в смесен район,ще потвърди, че хората си живеят съвсем нормално както навсякъде в Бг. Родом съм от такова място и връщайки се 2-3 пъти годишно там, не пропускам задължително да се отбия до 2-3 приятели турци и не виждам нищо да се е променило от 10-15 години!!!

72

панта до 44

преди 13 години

наистина си прав! Това е доста дразнещо и непоносимо. Нали има закон за ненарушаване на тишината в общественният ред? да не би всички в парламента освен Атака да са мюсюлмани ве? Ами още месец и фереджета ще турят като ги гледам? На Първанов му приляга и то се вижда. Но пък от Борисов не очаквах това? Все пак е бил военен, знае че ако се толерира врага той се разразства и унищожава държава народ? А такива толерирания на маанета, на виене от джамии саоткрито панислямско подстрекателство?

71

Анонимен

преди 13 години

големи са *** - ако искат да пречат на молитвата на тротоара да бяха намерили десетина млади момичета с дълги крака и дълбоки деколтета да се разхождат нагоре-надолу между надупените щяха по-ефектно да ги дразнят, а не да се бият като маймуни

70

Tina

преди 13 години

До 62: Камбаните мълчат отдавна...

69

Анонимен

преди 13 години

Явно е вече че атака ще е следващия победител на изборите !

68

КараИбрахим

преди 13 години

Изтъкнатият български историк Страшимир Димитров: "Скъпи мои земляци...Аз последователно съм изтъквал, че не можем да смятаме тюркоезичното българско население за анадолски пришълци, за чуждо тяло у нас. В своята маса те са коренно българско население. Обяснявал съм, че българската народност още през средновековието се състои от два етнически компонента. Първият е на хуноезичните/тюркоезични/ българи /или прабългари, както обикновено ги наричаме/, които дават името на държавата ни и на народността ни. В тази народност се вливат през ХI-ХIV в. и установили се у нас части от племената на узи, печенеги и кумани, чиито езици са много близки до езика на българите, което улеснило бързото им побългаряване и включване в състава на българската народност.Обяснявал съм,че тези българи никога не са били изцяло славянизирани, а си остават през цялото средновековие съществена хуноезична /тюркоизечна/ съставка на българската народност. Поради това всеки знае,че днешните Делиормански турци са потомците на прабългарите...Османското нашествие заварва българската народност не само като славяноезична, но и със значителна хуноезична /тюркоезична/ част, обитаваща предимно източните предели на българската етническа територия.Именно,тези тюркоезични основатели на България са днешните български турци." /Димитров, Стр., Тюркоезичието, стереотипите на мислене и националното помирение, Раб. дело, бр. 7 от 01. 08. 1990 г./.М. Дринов писа по повод тюркобългарите: "Ние приемаме Шафариковото мнение, че /българите/ са от тюркско потекло. При това ние бързаме да забележим, че нас твърде малко ни занимава потеклото на тези българи, защото този си няма мястото в историята на нашия народ, който не е техен потомък и няма нищо общо с тях, освен името, което случайно прие от тях." /М. Дринов, Съчинения, т. I, 1909,

67

Анонимен

преди 13 години

Хора,като не сте видели,моля ви,не коментирайте.Турците в България от край време се държат нагло,обиждат,заплашват и малтретират българското население,особено в районите където са повече от нас!Защо трябва да търпим това?Те имат повече права от нас самите в собствената ни държава.Мисля,че е крайно време да бъдат поставени на мястото си!Винаги съм гласувал за Атака и до сега никога не са ме разочаровали,въпреки тоновете помия която се изсипва по техен адрес от медиите!

66

Анонимен

преди 13 години

Миналата седмица бях командировка в Кърджали. Никой не ми отказа нито хляб в магазините, нито кафе и храна в ресторантите....

65

do 52

преди 13 години

i koe my e po-dobreto ve ***

64

Анонимен

преди 13 години

Щом всички, които управляваха досега и доараха държавата до това дередже са против неуправлявалите Атака, то значи Атака са прави!

63

до 52

преди 13 години

По-добре да стане като Косово, отколкото безучастно да гледаме как в страната се построиха за отрицателно време над 2000 джамии и как райони като Лудогорието и Кърджали вече се ислямизира!

62

Анонимен

преди 13 години

кои са тези всички-*** на дпс.всички българи одобряват действията на атака без да са техни членове и симпатизанти.просто са българи.

61

Ishmael

преди 13 години

Да си Българин не означава да мразиш различните от теб, StereoTip.